Освітньо-професійна програма 2023
Обов’язкові дисципліни | Документи | Викладач | |
1. Цикл загальної підготовки | |||
ОК 1 | Методологія та організація наукових досліджень з основами інтелектуальної власності | Робоча програма Силабус | д.б.н., проф. Бісько Ніна Анатоліївна |
ОК 2 | Ділова іноземна мова | Робоча програма Силабус | к.пед.н., доц. Симоненко Світлана Вікторівна |
ОК 3 | Статистичні методи аналізу та математичне моделювання у харчових технологіях | Робоча програма Силабус | к.ф.-м.н., доцент В.В. Леонтьєва |
2. Цикл професійної підготовки | |||
ОК 4 | Науково-дослідницький практикум у комплексі з навчальною практикою | Робоча програма Силабус | д.т.н., проф. Сердюк Марина Єгорівна |
ОК 5 | Інноваційні технології галузі | Робоча програма Силабус | д.т.н., проф. Сердюк Марина Єгорівна |
ОК 6 | Інноваційний інжиніринг харчових підприємств | Робоча програма Силабус | д.пед.н., проф. Тітова Олена Анатоліївна |
ОК 7 | Глобальні продовольчі системи | Робоча програма Силабус | д.т.н., проф. Прісс Олеся Петрівна |
ОК 8 | Інноваційний менеджмент | Робоча програма Силабус | к.н.з держ.упр., доц. Єфіменко Людмила Миколаївна |
ОК 9 | Нутриціологія | Робоча програма Силабус | доктор філософії Гончар Юлія Миколаївна |
ОК 10 | Blockchain, Innovation management and Disruptive technology (Блокчейн, управління інноваціями та передовими технологіями) | Робоча програма Силабус | д.е.н., проф. Трачова Дар’я Миколаївна |
ОК 11 | Міжнародні вимоги до безпеки та якості харчової продукції | Робоча програма Силабус | д.т.н., проф. Прісс Олеся Петрівна |
ОК 12 | Курсова робота | ||
2.1 Практична підготовка | |||
ОК 13 | Виробнича науково-дослідна практика | Робоча програма |
Вибіркові дисципліни | Кількість кредитів | Форма підсумкового контролю | |
Дисципліни за вибором здобувача |
|||
ВК | Охорона праці в галузі харчових технологій та цивільний захист | 4 | диф. залік |
ВК | Наукові основи безвідходних технологій харчової продукції | 4 | екзамен |
ВК | Мікробіота, пробіотики та пребіотики | ||
ВК | Біоактивні харчові компоненти і здоров’я | 4 | екзамен |
ВК | Біологічно активні речовини в харчових технологіях | 4 | екзамен |
ВК | Прогнозування якості та збереженості харчових продуктів | 3 | диф. залік |
ВК | Молекулярна технологія продуктів оздоровчого призначення | 3 | диф. залік |
ВК | Удосконалення технологій та продукції для спецконтингентів | 3 | диф. залік |
ВК | Санаторно-курортне харчування | 3 | диф. залік |
ВК | Харчування різних категорій населення | 3 | диф. залік |
ВК | Інформаційні системи в харчовій промисловості | 3 | диф. залік |
ВК | Маркетингові дослідження та управління інвестиційними проектами в харчовій індустрії | 3 | диф. залік |
ВК | Логістичні системи і моніторинг виробництва харчових продуктів | 3 | екзамен |
ВК | Бренд-менеджмент | 3 | екзамен |
ВК | Експертиза та експрес-ідентифікація харчових продуктів | 3 | диф. залік |
ВК | Ідентифікація продукції та методи виявлення фальсіфікації | 3 | диф. залік |
ВК | Технологя напоїв функціонального призначення | 3 | диф. залік |
ВК | Інноваційні харчові інгредієнти у технологіях харчових продуктів | 3 | диф. залік |
ВК | Основи конструювання нових харчових продуктів | 3 | диф. залік |
ВК | Технологія природних харчових сорбентів | 3 | диф. залік |
ВК | Технології природних вітамінів | 3 | диф. залік |
ВК | Етика в дієтології | 3 | диф. залік |
ВК | Гастрономічна культура як засіб комунікацій | 3 | диф. залік |
ВК | Інтерактивне спілкування у професійній діяльності | 3 | диф. залік |
ВК | Мистецтво ведення переговорів | 3 | диф. залік |
ВК | Конфліктологія | 3 | диф. залік |
ВК | Психологія управління | 3 | диф. залік |
Освітньо-професійна програма 2022
Обов’язкові дисципліни | Документи | Викладач | |
1. Цикл загальної підготовки | |||
ОК 1 | Методологія та організація наукових досліджень з основами інтелектуальної власності | Робоча програма Силабус | д.с.-г.н., професор Данченко Олена Олександрівна |
ОК 2 | Іноземна мова:практичні навички наукової комунікації | Робоча програма Силабус | |
ОК 3 | Математична статистика та аналіз даних | Робоча програма Силабус | |
2. Цикл професійної підготовки | |||
ОК 4 | Інноваційний інжиніринг харчових підприємств | Робоча програма Силабус | |
ОК 5 | Інноваційний менеджмент | Робоча програма Силабус | |
ОК 6 | Математичне моделювання у харчових технологіях | Робоча програма Силабус | |
ОК 7 | Науково-дослідницький практикум у комплексі з навчальною практикою | Робоча програма Силабус | |
ОК 8 | Науково-дослідницький практикум | Робоча програма Силабус | |
ОК 9 | Глобальні продовольчі системи | Робоча програма Силабус | д.т.н., проф. Прісс Олеся Петрівна |
ОК 10 | Blockchain, Innovation management and Disruptive technology (Блокчейн, управління інноваціями та передовими технологіями) | Робоча програма Силабус | |
ОК 11 | Інноваційні технології харчових продуктів | Робоча програма Силабус | д.т.н., проф. Сердюк Марина Єгорівна |
ОК 12 | Міжнародні вимоги до безпеки та якості харчової продукції | Робоча програма Силабус | |
ОК 13 | Курсова робота | Робоча програма Силабус | |
2.1 Практична підготовка | |||
ОК 14 | Виробнича науково-дослідна практика | Робоча програма Силабус |