29-31 березня відбулась 25-та Міжнародна виставка продуктів харчування та напоїв в місті Київ, відвідувачами якої були і науковці ТДАТУ.
“WorldFood Ukraine” – найбільша в Україні виставка продуктів харчування та напоїв. Виставка орієнтована на виробників і постачальників продуктів харчування та напоїв, переробні підприємства, дистриб’юторів, експортерів, імпортерів, представників продуктового рітейлу, ресторанного бізнесу.
Розділи виставки:
•    ПРОДУКТИ ХАРЧУВАННЯ (Заморожені продукти, морозиво; Кондитерські вироби; Консервовані продукти; Крупи, борошно, макаронні вироби; М’ясо, птиця, яйця. Ковбасні вироби; Олія, соуси та майонези; Органічні продукти харчування; Продукти з особливими характеристиками; Риба та морепродукти; Свіжі овочі, фрукти та гриби; Сири та молочні продукти; Снеки, сухофрукти, горіхи та мед; Спеції; Хлібобулочні вироби)
•    НАПОЇ (Алкогольні напої; Вода, соки та інші безалкогольні напої; Кава, какао; Чай)
•    ІНШЕ (Інгредієнти; Послуги; Обладнання та упаковка для харчової промисловості; Обладнання для власного виробництва в рітейлі; Торговельне обладнання для продуктового рітейлу)
Учасники виставки мали змогу прийняти участь в наступних заходах: дегустація, майстер-класи, презентаціях, food-батлах, бізнес-лекторії та скористатись перевагами BUSINESS CONNECT.
За програмою виставки було відвідано конференцію для торгівельних мереж «Незламний ритейл: як розвивати бізнес під час війни» та круглий стіл «Партнерства на фуд-ринку: як об’єднатись, щоб розвиватись?»
Також цікавою та пізнавальною була Алея новинок. Науковці ТДАТУ мали змогу надихнутися інноваційними ідеями, продуктами та напоями, які демонструвати учасники виставки.
Чудово, що заходи такого масштабу знову проводяться в Україні, не заважаючи на сьогоднішній важкий час.