На кафедрі харчових технологій та готельно-ресторанної справи відбулась атестація здобувачів вищої освіти дуальної форми навчання. Студенти спеціальностей 181 «Харчові технології» та 241 «Готельно-ресторанна справа» виступали зі звітами про своє дуальне навчання. Доповідали про свою роботу на українських та закордонних підприємствах здобувачі наступних груп 31 ГРС Подлипинець Марія, 41 ХТ Коробова Яна, 31 ХТ Дума Анна, 11 МБХТ Бичек Каріна.

Дуальна форма здобуття професійної освіта – це спосіб навчання, за яким теоретичний матеріал опановується в закладі з педагогом, а практичне навчання проходить на виробництві. Такий підхід суттєво відрізняється від «практичних відпрацювань», оскільки в його основі не тільки закріплення теорії на практиці, а саме навчання в умовах виробництва.

Після випуску учні, які навчалися за дуальною формою, вміють працювати з технікою, розуміють усі технологічні процеси та мають досвід взаємодії з досвідченими фахівцями підприємств.

Всі студенти надали позитивну оцінку дуальної системи та бажання і надалі продовжувати своє навчання на дуальній формі. Результати проведенної атестації здобувачів свідчать, про високий рівень теоретичних та практичних знань.