| Обов’язкові компоненти ОП |
Документи |
Викладач |
| 1. Цикл загальної підготовки |
| ОК 1 |
Філософія науки |
Силабус |
к. ф. н., доц. Ісакова Олена Іванівна |
| ОК 2 |
Сучасні методики викладання у вищій школі та педагогічна майстерність |
Силабус |
к.п.н., доц. Тараненко Галина Григорівна |
| ОК 3 |
Інтелектуальна власність та захист авторських прав |
Силабус |
д. ф. з пед.н., доц Шлєіна Людмила Іванівна |
| ОК 4 |
Іноземна мова для академічних цілей |
Силабус |
к.пед.н., доц. Симоненко Світлана Вікторівна |
| ОК 5 |
Управління науковими проєктами та фінансування досліджень |
Силабус |
к.е.н., доц. Прус Юрій Олександрович |
| 2. Цикл професійної підготовки |
| ОК 6 |
Сучасні досягнення харчової науки |
Силабус |
д.т.н., проф. Сердюк Марина Єгорівна |
| ОК 7 |
Методологія науки і методи досліджень в харчових технологіях |
Силабус |
д.т.н., проф. Прісс Олеся Петрівна |
| ОК 8 |
Цифрові технології наукових досліджень |
Силабус |
к.т.н., доц. Холодняк Юлія Володимирівна |
| ОК 9 |
Принципи створення інноваційних харчових продуктів та розробки рецептур |
Силабус |
к.с.–г.н. доц. Бандура Ірина Іванівна |
| 2.1 Практична підготовка |
| ОК 10 |
Асистенська практика |
Силабус |
д.т.н., проф. Прісс Олеся Петрівна |