1
ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА ЗУСТРІЧ З ВИПУСКНИКАМИ БЕРДЯНСЬКОГО КОЛЕДЖУ

Не дивлячись на військовий стан у країні та тимчасове переміщення університету, колектив  факультету агротехнологій та екології ТДАТУ не зупиняються та продовжують усі види діяльності, серед яких і профорієнтаційна робота. 6.02.2023 року відбулась зустріч у форматі ZOOM-конференції з випускниками спеціальностей Агрономія та Харчові технології  Бердянського фахового коледжу Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного. Декан факультету […]

Атестація здобувачів вищої освіти дуальної форми навчання в першому семестрі 2022-2023 н.р.

На кафедрі харчових технологій та готельно-ресторанної справи відбулась атестація здобувачів вищої освіти дуальної форми навчання. Доповідали та презентували свою роботу на вітчизняних і закордонних підприємствах здобувачі наступних груп: 21 ХТ Тринкеншу Іванна; 31 ХТ Дума Анна; 31 ГРС Подлипинець Марія та Ісаєва Юлія; 41 ХТ Коробова Яна; 11МБХТ Бичек Карина; 21 МБХТ Міліч Валерія та […]

11
Онлайн-зустріч зі здобувачами вищої освіти з питань якості освітньо-професійної програми «Харчові технології», освітнього процесу та академічної доброчесності

15 грудня 2022 року відбулася онлайн-зустріч здобувачів вищої освіти бакалаврського рівня з гарантом освітньої програми «Харчові технології» Мариною СЕРДЮК, а також представниками робочої групи. Здобувачі вищої освіти були ознайомлені з результатами моніторингу оцінювання якості освітньої програми, освітнього процесу та академічної доброчесності в університеті за 2020-2021 н.р. В ході обговорення піднімалися питання удосконалення освітньої програми, її […]

Академічна доброчесність на кафедрі харчових технологій та готельно-ресторанної справи

В межах організації Освітнього процесу на кафедрі Харчових технологій та готельно-ресторанної справи факультету АТЕ ТДАТУ ім. Дмитра Моторного 02.12.2022 року відбулося чергове засідання на платформі ZOOM. Було розглянуто питання про академічну доброчесність. ВИСТУПИЛА: зав. кафедрою, проф. Олеся ПРІСС: Академічна доброчесність – це сукупність етичних принципів та визначених законом правил, якими мають керуватися учасники освітнього процесу […]

22
Аспіранти звітують

На звіті аспірантів зі спеціальності “Харчові технології” були представлені дослідження  Майбороди Д.О., Зарецької  Д.К. та Булгакова П.О.. Аспіранти детально розглянули вплив різних факторів на якість продуктів, методи їх зберігання та переробки, а також презентували свої результати досліджень з нових технологій виробництва харчових продуктів. Усі аспіранти детально описали свої дослідження та результати, відповіли на запитання науковців […]

11
Вітаємо нових аспірантів за спеціальності «Харчові технології»

Вступ до аспірантури – це важливий крок для будь-якого студента, який хоче працювати в галузі науки та досліджень. Важливо розуміти, що наукова робота – це довгостроковий процес, який вимагає від дослідника високого рівня мотивації та наполегливості. Тому, для того, щоб стати успішним науковцем, важливо мати чітке розуміння своїх наукових інтересів та мети. Майбутні аспіранти спеціальності […]

изображение_viber_2022-02-22_14-12-23-480
ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ «ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ, ЯК СКЛАДОВА КУЛЬТУРА ОСОБИСТОСТІ»

Докторка технічних наук, професорка, завідувачка кафедри біохімії, мікробіології та гігієни харчування ХДУХТ, директорка громадської організації “Харчування та якість життя” ЄВЛАШ Вікторія Владленівна провела 22 лютого 2022 р. гостьову лекцію на тему «Здорове харчування, як складова культура особистості» для здобувачів вищої освіти рівня бакалавр та магістр спеціальностей «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа» ТДАТУ імені Дмитра Моторного. […]

изображение_viber_2022-02-18_10-50-06-660
ВІТАЄМО БАКАЛАВРІВ І МАГІСТРІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» ЗАОЧНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ З УСПІШНИМ ЗАХИСТОМ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ!

Друга декада лютого завершилася успішним захистом кваліфікаційних робіт студентів бакалаврів і магістрів за спеціальністю 181 «Харчові технології». Вони пройшли курс заочного навчання з цієї затребуваної спеціальності і під час захисту показали високий рівень науково-теоретичної і практичної підготовки. Нарощування потенціалу підприємств харчової галузі потребує залучення до праці фахівців високого рівня кваліфікації. Професорсько-викладацький колектив кафедри харчових технологій […]

изображение_viber_2022-02-18_10-08-16-543
ЗАЛУЧЕННЯ ЗДОБУВАЧІВ ТРЕТЬОГО (ОСВІТНЬО-НАУКОВОГО) СТУПЕНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ ДО ОБГОВОРЕННЯ ЗМІСТУ ОНП 181 «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ»

На початку лютого 2022 року здобувачі ступеня доктора філософії кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи взяли участь у обговоренні освітньо-наукових програм з керівництвом ТДАТУ імені Дмитра Моторного. В ході зустрічі було розглянуто структуру і зміст ОНП для подальшого їх удосконалення та актуалізації.  Керівництво університету дало можливість кожному аспіранту висловити свої зауваження та пропозиції стосовно освітньої […]

Soft skills аспірантів кафедри ХТГРС

Найчастіше, коли говорять про навички, мають на увазі професійні знання і вміння. Але не менш важливі й Soft Skills — універсальні непрофесійні якості, які допомагають нам взаємодіяти між собою в команді незалежно від сфери діяльності. М’які навички, іноді гнучкі навички (англ. soft skills) — комплекс неспеціалізованих, надпрофесійних навичок, які відповідають за успішну участь у робочому […]