Перше заняття з дисципліни «Вступ до фаху» у студентів спеціальності Готельно-ресторанна справа проходило в стінах культурно-розважального закладу Beerloga. Деканом факультету АТЕ Івановою І.Є. та викладачами кафедри: д.т.н., професором Прісс О.П. і к.с.-.г.н., доц. Сухаренко О.І. було організоване виїзне заняття в рамках знайомства студентів з майбутньою професією.DSC_8489

Завдяки такому заходу студенти мали змогу особисто поспілкуватися з представниками ресторанного бізнесу, ознайомитися з концепцією роботи на прикладі реального ресторану. В ході заняття студенти провели аналіз і зробили висновок, наскільки відповідає загальна концепція закладу його назві, дизайну інтер’єра, організації та майстерності обслуговування персоналом, оформленню меню, посуду, асортименту страв та напоїв тощо.DSC_8490

Юні ресторатори отримали наочне уявлення про свою майбутню професію. Надалі це спонукатиме їх до поглиблення професійних знань та практичних навичок.

Колектив кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної щиро дякує ресторану Beerloga за співпрацю!

 

 

Інформаційний супровід: к.с.-г.н., ст. викл. Жукова В.Ф.DSC_8494

DSC_8510

DSC_8522

DSC_8543

DSC_8578