Перше заняття з дисципліни «Вступ до фаху» у студентів спеціальності Готельно-ресторанна справа проходило в стінах культурно-розважального закладу Beerloga. Деканом факультету АТЕ Івановою І.Є. та викладачами кафедри: д.т.н., професором Прісс О.П. і к.с.-.г.н., доц. Сухаренко О.І. було організоване виїзне заняття в рамках знайомства студентів з майбутньою професією.
Завдяки такому заходу студенти мали змогу особисто поспілкуватися з представниками ресторанного бізнесу, ознайомитися з концепцією роботи на прикладі реального ресторану. В ході заняття студенти провели аналіз і зробили висновок, наскільки відповідає загальна концепція закладу його назві, дизайну інтер’єра, організації та майстерності обслуговування персоналом, оформленню меню, посуду, асортименту страв та напоїв тощо.
Юні ресторатори отримали наочне уявлення про свою майбутню професію. Надалі це спонукатиме їх до поглиблення професійних знань та практичних навичок.
Колектив кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної щиро дякує ресторану Beerloga за співпрацю!