На кафедрі ПОВБХ впроваждується дуальна освіта у відповідності з Положення про порядок організації та проведення дуального навчання в ТДАТУ.
Дуальна форма навчання для студентів спеціальності Садівництво і виноградарство.
Основне завдання впровадження елементів дуальної форми навчання – усунути основні недоліки традиційних форм і методів навчання майбутніх кваліфікованих робітників, подолати розрив між теорією і практикою, освітою й виробництвом, та підвищити якість підготовки кваліфікованих кадрів із урахуванням вимог роботодавців у рамках нових організаційно-відмінних форм навчання.
Бази практик для здобувачів вищої освіти за ОП Садівництво та виноградарство
Перелік студентів направлених кафедрою ПОВБХ на дуальне навчання до агропідприємств в 2020-2021 н.р.
Перелік студентів направлених кафедрою ПОВБХ на дуальне навчання до агропідприємств в 2019-2020 н.р.
Перелік студентів направлених кафедрою ПОВБХ на дуальне навчання до агропідприємств в 2017-2018 н.р.
2020-2021 н.р.
Звітування здобувачів вищої освіти спеціальності 203 ” Садівництво і виноградарство ” ОР ” Бакалавр”, які навчаються за дуальною формою навчання на протязі 1 і 2 семестрів 2020 – 2021 н.р. відбулося 26.05.2021р. в онлайн-форматі. Студенти представили звіти, фото, атестаційні листи. Керівники навчання від господарств високо оцінили їх рівень підготовки і зацікавленість у майбутньої професії і роботі, що було видно з оцінок в атестаційних листах і зі спілкування з керівником навчання від ТДАТУ Алексєєвої О.М.
2019-2020 н.р.
На кафедрі Плодоовочівництва, виноградарства та біохімії студенти також мають змогу в рамках програми дуальної освіти оволодівати як теоретичними знаннями на заняттях у ВНЗ, так і відпрацьовувати та збагачувати свої навички на провідних підприємствах нашої країни. Так студент спеціальності Садівництво і виноградарство Яровий Олег вдало поєднує навчання в ТДАТУ та плідну працю на ТОВ Агролюкс (Якимівський район).
Погрузка та транспортування яблук.
Експрес–метод встановлення готовності плодів яблук до збирання в умовах виробництва за йод–крохмальною пробою.
Калібрування яблук.