№ |
Автор(и) |
Назва доповіді |
|
1. |
Науменко О.П., Зубенко А.В., Науменко О.О., Прокопенко Ю.Є. |
Доцільність створення мобільного модулю переробки фруктово-овочевої сировини у сухий напівфабрикат |
|
2. |
Самойчук К.О., Паляничка Н.О. |
Комп’ютерне моделювання при дослідженні процесу гомогенізації молока |
|
3. |
Лубешко А.О., Литвиненко О.А. |
Перспективне обладнання для деалкоголізації пива |
|
4. |
Стадник І.Я., Пилипець О.М., Коломієць О.М. |
Вплив невідомих значень дії сил тертя на розрахунок потужності змішування |
|
5. |
Доценко Н.А., Горбенко О.А., Бацуровська І.В |
Аналіз тенденцій розвитку процесу віджимання рослинної олії |
|
6. |
Чурсінов Ю.О., Донець Д.П., Шапошников М.Л., Ткаченко Т.В., Кордюкова В.С. |
Дослідження процесів пресування та екструдування рослинних матеріалів та зернових сумішей |
|
7. |
Дударєв І.М., Ольховський В.О. |
Обґрунтування конструкції зернового сепаратора ножичного типу |
|
8. |
Червоний В.М., Горбенко В.І., Постнов Г.М. |
Шляхи підвищення ресурсо- і енергоефективності роботи закладів ресторанного господарства |
|
9. |
Бойко В.С., Тарасенко В.Г. |
Обробка харчових продуктів методом надвисокого тиску |
|
10. |
Олексієнко В.О., Петриченко С.В. |
Вплив зношування молотків зернової дробарки на ефективність процесу подрібнення |
|
11. |
Самойчук К.О., Ковальов О.О. |
Визначення координат зони подачі вершків у струминному гомогенізаторі молока з роздільною подачею жирової фази |
|
12. |
Ткаченко Г.В., Улянич І.Ф. |
Результати випробувань зерносушарки brice-backer з рекуперацією на комбінованих видах палива |
|
13. |
Тарасенко В.Г., Бойко В.С. |
Машинно-апаратне оснащення процесів обробки продуктів надвисоким тиском |
|
14. |
Самойчук К.О., Ковальов О.О. |
Підвищення енергоефективності гомогенізації при використанні струминно-щілинного диспергатора молока |
|
15. |
Дмитревський Д.В., Дое Д.Б., Собокар П.О. |
Використання мембранної технології під час обробки харчових напоїв |
|
16. |
Самойчук К.О., Лебідь М.Р. |
Аналіз конструкції клапанного гомогенізатора |
|
17. |
Ковальов О.О., Колодій О.С. |
Експериментальне визначення коефіціенту витрат струминних диспергаторів жирової фази молока |
|
18. |
Паляничка Н.О., Верхоланцева В.О. |
Економічна ефективність від використання імпульсного гомогенізатора молока |
|
19. |
Кузьмінська І.М. |
Пристрої для дозування і фасування рідкої продукції |
|
20. |
Kiurchev S., Glowacki S., Verkholantseva V. |
An innovative approach for storing berries in the modern |
|
21. |
Самойчук К.О. |
Характеристика використання гомогенізації емульсій в харчовій і переробній промисловості |
|
22. |
Helikh A., Vasilenko O., Savisko O., Prymenko V. |
Modelling of craft pate recipe with addition of hemp processing products |
|
23. |
Дейниченко Г.В., Золотухіна І.В. |
Дослідження вмісту сухих речовин у продуктах мембранного розділення білково–вуглеводної молочної сировини |
|
24. |
Данченко О.О., Здоровцева Л.М., Майборода Д.О., Данченко М.М. |
Удосконалення технології виробництва та зберігання м’яса гусей із застосуванням біологічно активних сполук вівса посівного |
|
25. |
Прісс О.П. |
Проблема скорочення продовольчих втрат і харчових відходів як засіб досягнення стійкої продовольчої системи |
|
26. |
Кюрчев С.В., Паламарчук І.П., Верхоланцева В.О. |
Застосування холоду у процесі зберігання ягід |
|
27. |
Бандура В.М. |
Обгрунтування параметрів процесу сушіння насіння соняшнику у вібраційній сушарці з інфрачервоним підведенням енергії |
|
28. |
Лазарєва Т.А., Цихановська І.В., Благий О.С. |
Обґрунтування складу шоколадної пасти підвищеної біологічної цінності |
|
29. |
Кравченко М.Ф., Данилюк І.П. |
Удосконалення технології прісного тіста із порошком atherina pontica та борошном пророщеного зерна пшениці |
|
30. |
Євлаш В.В., Зівенко К.В. |
Обґрунтування інгредієнтного складу ягідного желе антианемічного спрямування |
|
31. |
Большакова В.А., Дроменко О.Б., Онищенко В.М., Янчева М.О. |
Обгрунтування доцільності розробки функціональних м’ясних виробів з використанням псиліуму (plantago psyllium l.) |
|
32. |
Дударєв І.М., Панасюк С.Г. |
Дослідження впливу часу бланшування на адгезійні властивості багатошарових чипсів |
|
33. |
Євлаш В.В., Газзаві-Рогозіна Л.В., Коник Т.В. |
Розробка рецептури желе кисломолочного, збагаченого гемовим залізом, для профілактики залізодефіцитної анемії |
|
34. |
Дейниченко Г.В., Гузенко В.В., Шинкаров В.Ю. |
Розроблення схеми одержання пектинового концентрату з соняшника |
|
35. |
Шаніна О.М., Боровікова Н.О., Гавриш Т.В. |
Оптимізація технології безглютенового хліба зі структуроутворювачами білкової та полісахаридної природи |
|
36. |
Євлаш В.В., Пілюгіна І.С., Колповська М.В. |
Перспективи використання ядра насіння соняшнику та кунжуту в технології сухих зернових снеків «Лляні флакси» |
|
37. |
Зарецька Д.К., Сердюк М.Є. |
Вплив способів гідротермічної обробки на вміст аскорбінової кислоти в айвовому напівфабрикаті |
|
38. |
Климентьєва І.О., Ткаченко Н.А. |
Перспективи використання високоолеїнової соняшникової олії та олії шипшини у виробництві продуктів здорового харчування |
|
39. |
Нєміріч О.В., Устименко І.М., Гавриш А.В., Гаврильченко П.М., Дорошкевич Р.Ю. |
Удосконалення технології соусів для балансу вата-доша |
|
40. |
Сердюк М.Є., Тарнавська Д.О. |
Оцінка сортової придатності яблук для виробництва чіпсів |
|
41. |
Сукманов В.О., Ковальчук О.В. |
Перспективи субкритичної водної екстракції біологічно активних речовин із вторинних продуктів переробки сої |
|
42. |
Дорошкевич Р.Ю., Гаврильченко П.М., Гавриш А.В., Устименко І.М., Нєміріч О.В. |
Теоретичні аспекти технології сухих сніданків з яблук для осіб конституції капха |
|
43. |
Божко Н.В., Тищенко В.І., Клименко В.О. |
Оцінка якості напівкопчених ковбас із різним співвідношенням качки та прісноводної аквакультури |
|
44. |
Дорошенко Є.В., Лапенко М.П., Леснік К.В., Філіпчук В.П., Яроцька К.Ю., Олексієнко В.О. |
Вплив попередньої обробки яблук іч-променями на якість готової продукції і тривалість сушіння |
|
45. |
Паляничка Н.О. |
Використання енергоефективного обладнання в технологічній лінії питного молока |
|
46. |
Ромашко А.Є., Руснак Р.А., Олексієнко В.О. |
Інноваційні та перспективні технології у виробництві картопляних чіпсів |
|
47. |
Гейман Ю.Є., Тарасенко В.Г. |
Дослідження адгезійних властивостей гарбузових овочів |
|
48. |
Курочка І.В., Мовчан М.О., Рябенко А.С., Олексієнко В.О. |
Огляд сучасних технологій подрібнення зернової сировини в комбікормовій промисловості |
|
49. |
Петриченко С.В., Олексієнко В.О. |
Визначення тривалості обсмажування ковбасних виробів |
|
50. |
Ломейко О.П., Пупинін А.А., Тішин В.С. |
Обргунтування конструкції змішувача-дозатора екструдера у кондитерському виробництві |
|
51. |
Лихач А.В., Болгова Н.В. |
Аналіз рецептури сиркового десерту для дитячого харчування |
|
52. |
Розинська К.Д., Шинкарук М.В. |
Обґрунтування доцільності виробництва фруктово-овочевих соків комбінованого складу |
|
53. |
Буднік Є.О., Волохата Л.В., Руснак Р.А., Олексієнко В.О. |
Вплив яблучного порошку на властивість і якість бісквітних напівфабрикатів |
|
54. |
Семенюк К.М., Штонда О.А. |
Маринади на основі купажів рослинних олій в технології натуральних м’ясних маринованих напівфабрикатів |
|
55. |
Крижська Т.А., Хуан Хуалянь, Шань Фейфей |
Гастрономічне комбінування сировини для виготовлення мʹясних виробів |
|
56. |
Червоткіна О.О., Тарасенко В.Г. |
Використання в’яжучих речовин при виробництві гранульованих овочів |
|
57. |
Куянов Ю.Ю., Тимчак Д.О., Мартела Ю.Д. |
Перспективи виробництва снеків з плодів хурми |
|
58. |
Сова Н.А., Михненко І.Р., Чорней К.А., Коваленко Н.В. |
Порівняння складу конопляного борошна, отриманого за різними технологіями |
|
59. |
Ломейко О.П., Пупинін А.А., Шуваєв А.С. |
Обгрунтування конструкції вальцьового плющильного верстату для круп і зернобобових після їх варіння і підсушування |
|
60. |
Хмура Ю.Ю., Тарасенко В.Г. |
Вдосконалення обладнання для заморожування харчових продуктів |
|
61. |
Загорулько О.Є., Загорулько А.М., Гордієнко І.О. |
Удосконалення способу виробництва пастоподібного напівфабрикату з плодоовочевої сировини |
|
62. |
Фіалковська Л.В. |
Використання відходів рафінації олії |
|
63. |
Свєженцев В.О., Миколенко С.Ю. |
Поліпшення композиційних властивостей борошняних кондитерських виробів збагачених насінням чіа |
|
64. |
Самойчук К.О., Самохвал В.А. |
Характеристики використання брикетування в переробній промисловості |
|
65. |
Ritter Т., Hribova І., Silonova N. |
Analysis the general guidelines of food legislation germany and ukraine |
|
66. |
Бандура І.І., Кулик А.С., Omoanghe S. Isikhuemhen |
Оцінка мікробіоти рослинних субстратів для промислового культивування їстівних грибів |
|
67 |
Кюрчев С.В., Верхоланцева В.О., Паляничка Н.О. |
Холод сприяє зберіганню продукції |
|
68. |
Аксьонова О.Ф., Губський С.М., Євлаш В.В. |
Використання підсолоджувача splenda у виробництві кексу сирного: спектроскопічне дослідження стану вологи |
|
69. |
Кравченко М.Ф., Романовська О.Л. |
Якість бісквітних напівфабрикатів з борошном «здоров’я» та порошком керобу |
|
70. |
Загорко Н.П., Сидоренко Л.Д. |
Виробництво коньяку за шарантською технологією |
|
71. |
Пахомська О.В., Терещук А.С. |
Актуальні проблеми якості та безпечності харчової продукції |
|
72. |
Бандура И.И. |
Анализ особенностей рынка экзотических грибов в Украине |
|
73. |
Жукова В.Ф., Майборода Д.О., Ганчева А.І. |
Роль аліментарного фактора в профілактиці та лікуванні короновірусу COVID–19 |
|
74. |
Кім Н.І. |
Обгрунтування узагальненої оцінки якості продукції переробних підприємств |
|
75. |
Миколенко С.Ю., Омельчук В.С., Недобійчук К.В. |
Дослідження впливу диспергованого зерна амаранту на якість безглютенових хлібців |
|
76. |
Семко Т.В., Іваніщева О.А. |
Харчова алергія |
|
77. |
Швець С.С., Куянов Ю.Ю., Миколенко С.Ю. |
Розроблення чіпсів з подрібнених яблук |
|
78. |
Євдокімов П.В., Пироженко А.В., Микитенко А.О., Олексієнко В.О. |
Визначення придатності зерна гречки для солодорощення |
|
79. |
Зінченко Р.С., Сілонова Н.Б |
Аналіз міжнародних вимог у сфері безпечності харчових продуктів та залучення вітчизняних підприємств до їх виконання |
|
80. |
Малюк Л.П., Варипаєва Л.М. |
Організаційні заходи в сфері гостинності під час пандемії 2020 |
|
81. |
Паска М.З., Куцмида А.Т. |
Техно–новини ресторанного бізнесу |
|
82. |
Гапріндашвілі Н.А., Бандура І.І. |
Перспективи впровадження інноваційних методів управління в індустрії гостинності |
|
83. |
Гузар У.Є. |
Сучасні якості менеджера готельно–ресторанного бізнесу |
|
84. |
Сухаренко О.І. |
Інноваційні технології в ресторанному бізнесі для забезпечення конкурентоспроможності організації |
|
85. |
Кюрчева Л.М., Верхоланцева В.О. |
Якість готельно–ресторанних послуг |
|
86. |
Бондаренко Д.О., Григоренко О.В. |
Історія виникнення коктейлів сімейства сауер і їх місце у сучасній барній справі |
|
87. |
Горєлков Д.В., Ворошилова О.О. |
Інноваційні рішення в організації та функціонуванні мережі кав’ярень |
|
88. |
Пахомська О.В., Коваленко В.О. |
Перспективи впровадження інтернет речей в готельно–ресторанну індустрію |
|
89. |
Кюрчева Л.М., Кюрчева Ю.С. |
Якісна послуга – основний фактор конкурентоспроможності готельного підприємства |
|
90. |
Калугіна І.М. |
Нові перспективи проектування їдальні–роздавальні у рекреаційній зоні |
|
91. |
Струтинська Л.Т., Лупан П.П. |
Автоматизація процесів обслуговування споживачів закладів ресторанного господарства в умовах епідемії COVІD–19 |
|
92. |
Геліх А.О. |
Аутстафінг у готельно–ресторанному господарстві |
|
93. |
Брикова Т.М. |
Ресторани кайтен–дзусі – обслуговування нового формату |
|
94. |
Кононенко Т.П., Полстяна Н.В. |
Інноваційний розвиток підприємств готельного господарства України |
|
95 |
Олефіренко М.В. |
Вплив нематеріальних мотивацій на підвищення конкурентноздатності ресторанних закладів |
|
96. |
Пахомська О.В., Захаренко А.В. |
Інновації стратегії ресторанного бізнесу України |
|
97. |
Полстяна Н.В., Кононенко Т.П. |
Інноваційні зміни у ресторанному бізнесі в умовах пандемії коронавірусу |
|
98. |
Гередчук А.М., Булах Т.С. |
Розробка нових композиційних сумішей для безглютенових соусів та емульсійних продуктів ресторанної сфери |
|
99. |
Мелкумова Д.А., Григоренко О.В. |
Етнічна вірменська кухня в умовах карантину |
|
100. |
Карман Т.В., Гапріндашвілі Н.А. |
Стан та перспективи розвитку готельно–ресторанного бізнесу в Україні |
|
101. |
Захаренко А.В., Вівсюк І.О. |
Сучасні вимоги до якості обслуговування у закладах готельного господарства |
|