ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

на цій сторінці ви можете переглянути та завантажити матеріали

Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв»

(24 листопада, 2020 р.)

Збірник матеріалів конференції

Автор(и)  Назва доповіді
1. Науменко О.П., Зубенко А.В., Науменко О.О., Прокопенко Ю.Є. Доцільність створення мобільного модулю переробки фруктово-овочевої сировини у сухий напівфабрикат
2. Самойчук К.О., Паляничка Н.О. Комп’ютерне моделювання при дослідженні процесу гомогенізації молока
3. Лубешко А.О., Литвиненко О.А. Перспективне обладнання для деалкоголізації пива
4. Стадник І.Я., Пилипець О.М., Коломієць О.М. Вплив невідомих значень дії сил тертя на розрахунок  потужності змішування
5. Доценко Н.А., Горбенко О.А., Бацуровська І.В Аналіз тенденцій розвитку процесу віджимання рослинної олії
6. Чурсінов Ю.О.,  Донець Д.П., Шапошников М.Л., Ткаченко Т.В., Кордюкова В.С. Дослідження процесів пресування та екструдування рослинних матеріалів та зернових сумішей
7. Дударєв І.М., Ольховський В.О. Обґрунтування конструкції зернового сепаратора ножичного типу
8. Червоний В.М., Горбенко В.І., Постнов Г.М. Шляхи підвищення ресурсо- і енергоефективності роботи закладів ресторанного господарства
9. Бойко В.С., Тарасенко В.Г. Обробка харчових продуктів методом надвисокого тиску
10. Олексієнко В.О., Петриченко С.В. Вплив зношування молотків зернової дробарки на ефективність процесу подрібнення
11. Самойчук К.О., Ковальов О.О. Визначення координат зони подачі вершків у струминному гомогенізаторі молока з роздільною подачею жирової фази
12. Ткаченко Г.В., Улянич І.Ф. Результати випробувань зерносушарки brice-backer з рекуперацією на комбінованих видах палива
13. Тарасенко В.Г., Бойко В.С. Машинно-апаратне оснащення процесів обробки продуктів надвисоким тиском
14. Самойчук К.О., Ковальов О.О. Підвищення енергоефективності гомогенізації при використанні струминно-щілинного диспергатора молока
15. Дмитревський Д.В., Дое Д.Б., Собокар П.О. Використання мембранної технології під час обробки харчових напоїв
16. Самойчук  К.О., Лебідь М.Р. Аналіз конструкції клапанного гомогенізатора
17. Ковальов О.О., Колодій О.С. Експериментальне визначення коефіціенту витрат струминних диспергаторів жирової фази молока
18. Паляничка Н.О., Верхоланцева В.О. Економічна ефективність від використання імпульсного гомогенізатора молока
19. Кузьмінська І.М.  Пристрої для дозування і фасування рідкої продукції
20. Kiurchev S., Glowacki S., Verkholantseva V. An innovative approach for storing berries in the modern               
21. Самойчук К.О. Характеристика використання гомогенізації емульсій в харчовій і переробній промисловості
22. Helikh A., Vasilenko O., Savisko O., Prymenko V. Modelling of craft pate recipe with addition of hemp processing products
23. Дейниченко Г.В., Золотухіна І.В. Дослідження вмісту сухих речовин у продуктах  мембранного розділення білково–вуглеводної молочної сировини
24. Данченко О.О., Здоровцева Л.М., Майборода Д.О., Данченко М.М. Удосконалення технології виробництва та зберігання м’яса гусей із застосуванням біологічно активних сполук вівса посівного
25. Прісс О.П. Проблема скорочення продовольчих втрат і харчових відходів як засіб досягнення стійкої продовольчої системи
26. Кюрчев С.В., Паламарчук І.П., Верхоланцева В.О. Застосування холоду  у процесі зберігання ягід
27. Бандура В.М. Обгрунтування параметрів процесу сушіння насіння соняшнику у вібраційній сушарці з інфрачервоним підведенням енергії
28. Лазарєва Т.А., Цихановська І.В., Благий О.С. Обґрунтування  складу  шоколадної  пасти підвищеної біологічної цінності
29. Кравченко М.Ф., Данилюк І.П. Удосконалення технології прісного тіста із порошком atherina pontica та борошном пророщеного зерна пшениці
30. Євлаш В.В., Зівенко К.В. Обґрунтування інгредієнтного складу ягідного желе антианемічного спрямування
31. Большакова В.А., Дроменко О.Б., Онищенко В.М., Янчева М.О. Обгрунтування доцільності розробки функціональних м’ясних виробів з використанням псиліуму (plantago psyllium l.)
32. Дударєв І.М., Панасюк С.Г. Дослідження впливу часу бланшування на адгезійні властивості багатошарових чипсів
33. Євлаш В.В., Газзаві-Рогозіна Л.В., Коник Т.В. Розробка рецептури желе кисломолочного, збагаченого гемовим залізом, для профілактики залізодефіцитної анемії
34. Дейниченко Г.В., Гузенко В.В., Шинкаров В.Ю. Розроблення схеми одержання пектинового концентрату з соняшника
35. Шаніна О.М., Боровікова Н.О., Гавриш Т.В. Оптимізація технології безглютенового хліба зі структуроутворювачами білкової та полісахаридної природи
36. Євлаш В.В., Пілюгіна І.С., Колповська М.В. Перспективи використання ядра насіння соняшнику та кунжуту в технології сухих зернових снеків «Лляні флакси»
37. Зарецька Д.К., Сердюк М.Є.   Вплив способів гідротермічної обробки на вміст аскорбінової кислоти в айвовому напівфабрикаті
38. Климентьєва І.О., Ткаченко Н.А. Перспективи використання високоолеїнової соняшникової олії та олії шипшини  у виробництві продуктів здорового харчування
39. Нєміріч О.В., Устименко І.М., Гавриш А.В., Гаврильченко П.М., Дорошкевич Р.Ю. Удосконалення технології соусів для балансу вата-доша
40. Сердюк М.Є., Тарнавська Д.О. Оцінка сортової придатності яблук для виробництва чіпсів
41. Сукманов В.О., Ковальчук О.В. Перспективи субкритичної водної екстракції біологічно активних речовин із вторинних продуктів переробки сої
42. Дорошкевич Р.Ю., Гаврильченко П.М., Гавриш А.В., Устименко І.М., Нєміріч О.В. Теоретичні аспекти технології сухих сніданків з яблук для осіб конституції капха
43. Божко Н.В., Тищенко В.І., Клименко В.О. Оцінка якості напівкопчених ковбас із різним співвідношенням качки та прісноводної аквакультури
44. Дорошенко Є.В., Лапенко М.П., Леснік К.В., Філіпчук В.П.Яроцька К.Ю., Олексієнко В.О. Вплив попередньої обробки яблук іч-променями на якість готової продукції і тривалість сушіння
45. Паляничка Н.О. Використання енергоефективного обладнання в технологічній лінії питного молока
46. Ромашко А.Є., Руснак Р.А., Олексієнко В.О. Інноваційні та перспективні технології у виробництві картопляних чіпсів
47. Гейман Ю.Є., Тарасенко В.Г. Дослідження адгезійних властивостей гарбузових овочів
48. Курочка І.В., Мовчан М.О., Рябенко А.С., Олексієнко В.О. Огляд сучасних технологій подрібнення зернової сировини в комбікормовій промисловості
49. Петриченко С.В., Олексієнко В.О. Визначення тривалості обсмажування ковбасних виробів
50. Ломейко О.П., Пупинін А.А., Тішин В.С. Обргунтування  конструкції змішувача-дозатора екструдера у кондитерському виробництві
51. Лихач А.В., Болгова Н.В. Аналіз рецептури сиркового десерту для дитячого харчування
52. Розинська К.Д., Шинкарук М.В. Обґрунтування доцільності виробництва фруктово-овочевих соків комбінованого складу
53. Буднік Є.О., Волохата Л.В., Руснак Р.А., Олексієнко В.О. Вплив яблучного порошку на властивість і якість бісквітних напівфабрикатів
54. Семенюк К.М., Штонда О.А. Маринади на основі купажів рослинних олій в технології натуральних м’ясних маринованих напівфабрикатів
55. Крижська Т.А., Хуан Хуалянь, Шань Фейфей Гастрономічне комбінування сировини для виготовлення мʹясних виробів
56. Червоткіна О.О., Тарасенко В.Г. Використання в’яжучих речовин при виробництві гранульованих овочів
57. Куянов Ю.Ю., Тимчак Д.О., Мартела Ю.Д. Перспективи виробництва снеків з плодів хурми
58. Сова Н.А., Михненко І.Р., Чорней К.А., Коваленко Н.В. Порівняння складу конопляного борошна, отриманого за різними технологіями
59. Ломейко О.П., Пупинін А.А., Шуваєв А.С. Обгрунтування конструкції вальцьового плющильного верстату  для круп і зернобобових після їх варіння і підсушування
60. Хмура Ю.Ю., Тарасенко В.Г. Вдосконалення обладнання для заморожування харчових продуктів
61. Загорулько О.Є., Загорулько А.М., Гордієнко І.О. Удосконалення способу виробництва пастоподібного напівфабрикату з плодоовочевої сировини
62. Фіалковська Л.В. Використання відходів рафінації олії
63. Свєженцев В.О., Миколенко С.Ю. Поліпшення композиційних властивостей борошняних кондитерських виробів збагачених насінням чіа  
64. Самойчук К.О.,  Самохвал В.А. Характеристики використання брикетування в переробній промисловості
65. Ritter Т., Hribova І., Silonova N. Analysis the general guidelines of food legislation germany and ukraine
66. Бандура І.І., Кулик А.С., Omoanghe S. Isikhuemhen Оцінка мікробіоти рослинних субстратів для промислового культивування їстівних грибів
67 Кюрчев С.В., Верхоланцева В.О., Паляничка Н.О. Холод сприяє зберіганню продукції
68. Аксьонова О.Ф., Губський С.М., Євлаш В.В. Використання підсолоджувача splenda у виробництві кексу сирного: спектроскопічне дослідження стану вологи
69. Кравченко М.Ф., Романовська О.Л. Якість бісквітних напівфабрикатів з борошном «здоров’я» та порошком керобу
70. Загорко Н.П., Сидоренко Л.Д. Виробництво коньяку за шарантською технологією
71. Пахомська О.В., Терещук А.С. Актуальні проблеми якості та безпечності харчової продукції
72. Бандура И.И. Анализ особенностей рынка экзотических грибов в Украине
73. Жукова В.Ф., Майборода Д.О., Ганчева А.І. Роль аліментарного фактора в профілактиці та лікуванні короновірусу COVID–19
74. Кім Н.І. Обгрунтування узагальненої оцінки якості продукції переробних підприємств
75. Миколенко С.Ю., Омельчук В.С., Недобійчук К.В. Дослідження впливу диспергованого зерна амаранту на якість безглютенових хлібців
76. Семко Т.В., Іваніщева О.А. Харчова алергія
77. Швець С.С., Куянов Ю.Ю., Миколенко С.Ю. Розроблення чіпсів з подрібнених яблук
78. Євдокімов П.В., Пироженко А.В., Микитенко А.О.Олексієнко В.О. Визначення придатності зерна гречки для солодорощення
79. Зінченко Р.С., Сілонова Н.Б Аналіз міжнародних вимог у сфері безпечності харчових продуктів та залучення вітчизняних підприємств до їх виконання
80. Малюк Л.П., Варипаєва Л.М. Організаційні заходи в сфері гостинності  під час пандемії  2020
81. Паска М.З., Куцмида А.Т. Техно–новини ресторанного бізнесу
82. Гапріндашвілі Н.А., Бандура І.І. Перспективи впровадження інноваційних методів управління в індустрії гостинності
83. Гузар У.Є. Сучасні якості менеджера готельно–ресторанного бізнесу
84. Сухаренко О.І. Інноваційні технології в ресторанному бізнесі для забезпечення конкурентоспроможності організації
85. Кюрчева Л.М., Верхоланцева В.О. Якість готельно–ресторанних послуг
86. Бондаренко Д.О., Григоренко О.В. Історія виникнення коктейлів сімейства сауер і їх місце у сучасній барній справі
87. Горєлков Д.В., Ворошилова О.О. Інноваційні рішення в організації та функціонуванні мережі кав’ярень
88. Пахомська О.В., Коваленко В.О. Перспективи впровадження інтернет речей в  готельно–ресторанну індустрію
89. Кюрчева Л.М., Кюрчева Ю.С. Якісна послуга – основний фактор конкурентоспроможності готельного підприємства
90. Калугіна І.М. Нові перспективи проектування їдальні–роздавальні у рекреаційній зоні
91. Струтинська Л.Т., Лупан П.П. Автоматизація процесів обслуговування споживачів закладів ресторанного господарства в умовах  епідемії COVІD–19
92. Геліх А.О. Аутстафінг у готельно–ресторанному господарстві
93. Брикова Т.М. Ресторани кайтен–дзусі – обслуговування нового формату
94. Кононенко Т.П., Полстяна Н.В. Інноваційний розвиток підприємств готельного господарства України
95 Олефіренко М.В. Вплив нематеріальних мотивацій на підвищення конкурентноздатності ресторанних закладів
96. Пахомська О.В., Захаренко А.В. Інновації стратегії  ресторанного бізнесу України
97. Полстяна Н.В., Кононенко Т.П. Інноваційні зміни у ресторанному бізнесі в умовах пандемії коронавірусу
98. Гередчук А.М., Булах Т.С. Розробка нових композиційних сумішей для безглютенових соусів та емульсійних продуктів ресторанної сфери
99. Мелкумова Д.А., Григоренко О.В. Етнічна вірменська кухня в умовах карантину
100. Карман Т.В., Гапріндашвілі Н.А.   Стан та перспективи розвитку готельно–ресторанного бізнесу в Україні
101. Захаренко А.В., Вівсюк І.О. Сучасні вимоги до якості обслуговування у закладах готельного господарства