В Навчальному кафе ТДАТУ для першокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 2 вересня було влаштовано інтерактивний майстер-клас з приготування капучіно та кавових коктейлів. Майстер-клас проводив Олександра Куріпка – студент 4 курсу спеціальності «Харчові технології», професійний бариста 3B Cafe (м. Київ), який навчається і працює за дуальною системою освіти.
Олександр ознайомив присутніх з особливостями приготування «ідеального капучіно», розкрив секрети мистецтва розпису капучіно, роз’яснив правила роботи кавомашини, навчив готувати смачні прохолоджувальні коктейлі. Учасники майстер-класу із задоволенням спостерігали та брали участь в приготуванні та оформленні напоїв. Найприємнішим моментом стала дегустація приготованих коктейлів.
Кулінарні тренінги такого роду сприяють отриманню цінного практичного досвіду і підвищує якість підготовки майбутніх рестораторів.
Інформаційний супровід: к.с.-г.н., доц. Жукова В.Ф.