Студенти ТДАТУ – це переважно молодь у віці 17-22 років, в якої ще незакінчені процеси росту і формування організму. Ключову роль в збереженні їх здоров’я відіграє раціональне харчування.
В навчальному кафе студенти спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Харчові технології» отримують навички формування та підтримання здорового раціону, що містить незамінні нутрієнти.
Використання натуральної сировини, багатої біологічно активними речовинами, антиоксидантами, ненасиченими жирними кислотами, незамінними макро- і мікронутрієнтами, дозволяє отримати страви високої якості.
В Навчальній лабораторії для приготування страв використовують високоолеїнову соняшникову олію «DANKEN», яка збагачує продукти вітамінами, ненасиченими жирними кислотами, мікроелементами.
Інформаційний супровід: к.с.-г.н., доц. Жукова В.Ф.