Студенти-першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» вивчають дисципліну «Вступ до фаху» безпосередньо в закладах HoReCa. Тут студенти переймають досвід безпосередньо від фахівців цієї справи – компетентних рестораторів.

На минулому занятті студенти 11 ГРС групи в рамках навчального візиту відвідали ресторан «Пан і Пані». Власниця ресторану Олена Василівна Рудченко щиро поділилася з молоддю секретом 20-річного успіху свого проекту, розповіла, які особисті якості та знання необхідні рестораторам, дала відповіді на всі хвилюючі питання.

Вимоги до професійної підготовки фахівців готельно-ресторанної сфери постійно підвищуються. Такі виїзні заняття дозволяють студентам ознайомитися зі специфікою своєї майбутньої професії, отримати конкретні бізнес-навички та поглибити професійні знання.

Колектив кафедри ХТтаГРС дуже вдячний Олені Василівні за співпрацю!

Інформаційний супровід: к.с.-г.н., доц. Жукова В.Ф.