ПЕРШИЙ ВИПУСК МАГІСТРІВ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» ВІДБУВСЯ!

15 лютого 2018 року студенти заочної форми навчання Кувічка Євген, Куріпка Іван, Малюта Олександр та Свістун Олександр спеціальності “Харчові технології” склали комплексний державний кваліфікаційний екзамен.

IMG_9338 IMG_9332 IMG_9342

 

Студенти денної форми навчання складали комплексний державний кваліфікаційний екзамен та захищали свої дипломні роботи – 23 лютого 2018 року.

DSC_1573 IMG_9429 

Дипломні роботи захищали відмінники навчання – Павріанідіс Лілія, Онисковець Юлія, Кириченко Євгенія та Гнусін Олег (фото), керівниками яких були: д.т.н., доцент, зав. кафедрою Прісс Олеся Петрівна; к.с.-г.н., доцент Сердюк Марина Єгорівна; к.т.н., доцент Григоренко Олена Віталіївна.

DSC_1576

Головою екзаменаційної комісії було запрошено – Євлаш Вікторію Владленівну, д.т.н., професора, завідувача кафедри хімії, мікробіології та гігієни харчування Харківського державного університету харчування та торгівлі.

DSC_1574 DSC_1580

Професорсько-викладацький склад кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи вітає своїх перших випускників, бажає успіхів та максимальної реалізації свого потенціалу на практиці.