ПЕРШИЙ ВИПУСК МАГІСТРІВ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» ВІДБУВСЯ!
15 лютого 2018 року студенти заочної форми навчання Кувічка Євген, Куріпка Іван, Малюта Олександр та Свістун Олександр спеціальності “Харчові технології” склали комплексний державний кваліфікаційний екзамен.
Студенти денної форми навчання складали комплексний державний кваліфікаційний екзамен та захищали свої дипломні роботи – 23 лютого 2018 року.
Дипломні роботи захищали відмінники навчання – Павріанідіс Лілія, Онисковець Юлія, Кириченко Євгенія та Гнусін Олег (фото), керівниками яких були: д.т.н., доцент, зав. кафедрою Прісс Олеся Петрівна; к.с.-г.н., доцент Сердюк Марина Єгорівна; к.т.н., доцент Григоренко Олена Віталіївна.
Головою екзаменаційної комісії було запрошено – Євлаш Вікторію Владленівну, д.т.н., професора, завідувача кафедри хімії, мікробіології та гігієни харчування Харківського державного університету харчування та торгівлі.
Професорсько-викладацький склад кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи вітає своїх перших випускників, бажає успіхів та максимальної реалізації свого потенціалу на практиці.