Щорічно у третю суботу травня в Україні відзначається День науки – професійне свято людей, які пов’язали своє життя з науковою діяльністю. В цьому році День науки в Україні припадає на 19 травня.

Колектив кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи щиро вітає всіх причетних до цього чудового свята!

Шановні професори, доценти, викладачі, наукові співробітники, асистенти, аспіранти, лаборанти, студенти! Бажаємо вам сміливо підкорювати вершини науки та постійно перебувати у творчому пошуку! Міцного всім здоров’я і нових яскравих відкриттів!

Завідувач кафедри д.т.н., доцент Прісс Олеся Петрівна з нагоди свята отримала подяку Міністерства освіти і нграмота_Приссауки України за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів та плідну науково-педагогічну діяльність.

Грамоту Грамота_Сердюквід Запорізької обласної ради отримала к.с.-г.н., доцент кафедри Сердюк Марина Єгорівна за сумлінну працю, високий професіоналізм,  значні досягнення в реалізації державної політики в галузі національної науки та освіти, навчанні та вихованні студентської молоді.

Незабаром через місяць кафедра харчових технологій та готельно-ресторанної справи святкуватиме ювілей – 15-річчя від дня заснування. Це своєрідний рубіж, що дозволяє підвести підсумки подій і досягнень минулого, усвідомити зроблене, оцінити сьогодення і заглянути в майбутнє.

За 15 років своєї діяльності кафедра підготувала сотні й тисячі професіоналів високого класу. За цей час написано багато наукових статей, методичних вказівок, посібників, захищено дипломні, дисертаційні роботи.

Проте головним надбанням кафедри, безперечно, є відкриття двох нових спеціальностей: «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа». Відзначаючи здобуті успіхи кафедри за 15 років, ми маємо всі підстави вважати, що колектив ХТтаГРС витримає заданий темп розвитку і досягне кращих показників!

Бажаємо університету, колегам, творцям, ентузіастам нових наукових досягнень, успіхів і процвітання! Нехай і в подальшому продуктивні ідеї талановитих дослідників перевтілюються в реальні розробки та інноваційні проекти!

2

5

6