Літо у самому розпалі, а у студентів-технологів триває виробнича практика! Для декого вона вперше, а в когось вже є досвід. Спільним залишається те, що вона – цікава і корисна незалежно від курсу.

Наявність практичного досвіду потрібна скрізь. Таврійський ДАТУ ім. Дмитра Моторного надає студентам, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології»», найширший вибір баз виробничих практик. З цією метою університет підтримує і постійно розширює співпрацю з організаціями та установами, в яких затребувана праця технологів, укладає договори з потенційними роботодавцями. В цьому році наші студенти проходять практику на таких підприємствах: ПРАТ Мелітопольський олійноекстракційний завод, ЧП Молокозавод-Олком, Державна продовольчо-зернова корпорація, ТОВ Краєвид Згурівський цукровий завод, ООО Агросервіс пекарня «Хлібороб», «Сирне королівство», заклади громадського харчування м. Мелітополя і регіонів України, а також переробні підприємства Німеччини та Великобританії.

Придбання навичок практичної роботи має виключно важливе значення в професійній підготовці харчових технологів. Виробнича практика не тільки дозволяє сформувати професійні компетенції, але й нерідко допомагає працевлаштуватися.

Інформаційний супровід: к.с.-г.н., доц. Жукова В.Ф.