изображение_viber_2019-10-09_13-11-06
ВІД АЗІВ ДО СПРАВЖНІХ ШЕДЕВРІВ! МАЙБУТНІ РЕСТОРАТОРИ РОБЛЯТЬ ПЕРШІ КРОКИ.

Перша сходинка в кар’єрі шеф-кухаря – бездоганно володіти технікою нарізки сировини. У відточуванні кулінарних навичок важлива кожна деталь. На лабораторному занятті з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» студенти 2 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» освоювали традиційні прийоми нарізки овочів і фруктів  (соломку, брусочки, кубики, часточки, кружечки, шашки, кільця), а також міжнародні види нарізання (брюнуаз, жюльєн, пейзан, […]

3
ПРОФОРІЄНТАЦІЯ ТДАТУ В ОРІХІВСЬКОМУ РАЙОНІ

03.10.19 р. відбулась зустріч з випускниками шкіл м.Оріхів та Оріхівського району. Відповідальний по Оріхівському району – каф.КН, факультет Енергетики і комп’ютерних технологій. Від кафедри КН – ст. викл. Зінов’єва О.Г., студентка 31 КН групи Кремнєва Катерина. Від кафедри ТМКП профорієнтаційну роботу проводила доц.,к.т.н. Пихтєєва І.В., від кафедри ХТ та ГРС факультету АТЕ – ст. викл. […]

изображение_viber_2019-10-03_15-37-57
АТЕ – ІНТЕРКУЛЬТУРНИЙ ФАКУЛЬТЕТ. ВІД ІДЕЇ ДО РЕАЛІЗАЦІЇ КРЕАТИВНИХ ПРОЕКТІВ!

Тема етнокультурного гастрономічного різноманіття становить великий дослідницький інтерес. Студентське Навчальне кафе кафедри ХТтаГРС вивчає кулінарну палітру різних етносів. На базі лабораторії харчування неодноразово проводились заходи, присвячені інтеркультурності, створено громадську організацію «Інтеркультурне гастрономічне коло». 2 жовтня 2019 р. в одному з таких заходів взяли участь студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа». В Лабораторії харчування відбувся конкурс від декана […]

изображение_viber_2019-10-02_07-59-16
Профорієнтація ТДАТУ в Якимівському районі

1 жовтня 2019 року співробітник кафедри ХТ та ГРС факультету АТЕ: ст.викл., к.т.н., Кулик А. С., ГЕЗ – Ангеловська А. О., та кафедри «Машиновикористання у землеробстві» доц., к.т.н., Мітін В. М. у межах проведення профорієнтаційної роботи відвідали 9 шкіл Якимівського району: 3 в самому районному центрі та школи таких населених пунктів як Новоданилівка, Велика Тернівка, […]

0-02-0a-8fbca5fef34854b29c67d857887afa88b2d3e4b3fa9f4335f64ca17f1ccfbb1e_c599420a
КОНФЕРЕНЦІЯ ЗА ПІДСУМКАМИ ЛІТНЬОЇ ПРАКТИКИ З «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ»

На кафедрі ХТтаГРС студенти 21 ГРС групи взяли участь у конференції, присвяченій практичним аспектам в готельно-ресторанній індустрії. Спікери виступили з цікавими доповідями, в яких підвели підсумки своєї літньої практики. До обговорення актуальних питань долучились і викладачі кафедри. Присутні на конференції студенти в ході дискусії почули корисні поради щодо специфіки практичної роботи в готельно-ресторанній сфері. Інформаційний […]

изображение_viber_2019-09-24_10-10-05
СТУДЕНТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» − ГОЛОВНІ СПІКЕРИ КОНФЕРЕНЦІЇ

На цьому тижні на кафедрі ХТтаГРС відбулася студентська конференція за підсумками літньої виробничої практики з Харчових технологій. Студенти третього курсу презентували результати, отримані в ході виконання поставлених на підприємствах завдань. Інформаційний супровід: к.с.-г.н., доц. Жукова В.Ф.

изображение_viber_2019-09-20_13-36-23
ЗАХИСТ ЗВІТІВ З ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ СТУДЕНТАМИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ГАЛУЗЕВЕ МАШИНОБУДУВАННЯ»

На кафедрі Харчових технологій та готельно-ресторанної справи студенти 21 ГМ групи захищали звіти з виробничої практики, яку вони проходили влітку на виробничих підприємствах згідно заключних договорів. В своїй доповіді студенти презентували результати роботи, розповіли  про практичні навички та досвід, який вони набули на виробництві. Інформаційний супровід: к.с.-г.н., доц. Жукова В.Ф.

0-02-04-5705e2a279fd695b8570fce3f42d9b0356d1e8b457b473f00a79b0a6f43012e0_15eea534
ЗНАЙОМСТВО ПЕРШОКУРСНИКІВ З ДРУЖНОЮ «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЮ» РОДИНОЮ

З кожним роком наша дружна «Готельно-ресторанна» родина стає все більшою.  Тиждень тому Першокурсники 11 ГРС групи поповнили наші ряди. З цього приводу в Навчальному кафе 11 вересня 2019 р. на кураторській годині відбулося знайомство студентів 1 і 2 курсів спеціальності Готельно-ресторанна справа. Чаювання зі смаколиками, невимушена обстановка, бажання другокурсників поділитись набутими знаннями та досвідом створили […]