Перша сходинка в кар’єрі шеф-кухаря – бездоганно володіти технікою нарізки сировини. У відточуванні кулінарних навичок важлива кожна деталь.

На лабораторному занятті з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» студенти 2 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» освоювали традиційні прийоми нарізки овочів і фруктів  (соломку, брусочки, кубики, часточки, кружечки, шашки, кільця), а також міжнародні види нарізання (брюнуаз, жюльєн, пейзан, шифонад, конкасе та ін.).

Попереду ще багато лабораторних робіт, на яких майбутні ресторатори будуть отримувати цінний практичний досвід.

Інформаційний супровід: к.с.-г.н., доц. Жукова В.Ф.