З 13 травня по 22 травня в ТДАТУ проходить надзвичайний фестиваль FEST «Діалоги культур», приурочений до «Всесвітнього дня культурного різноманіття в ім’я діалогу та розвитку». В Навчальній лабораторії кафедри ХТтаГРС ви можете скуштувати смаколики Азербайджанської, Болгарської, Вірменської, Української, Татарської, Чеської, Грецької та Польської кухонь! Запрошуємо всіх на дегустацію!
Новини
В Харківському державному університеті харчування та торгівлі з 10 по 12 квітня 2019 р. проходив ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю 181 «Харчові технології». В цьому інтелектуальному марафоні прийняли участь 58 студентів 2-4 курсів з 24 закладів вищої освіти України. Таврійський державний агротехнологічний університет представляв студент 2 курсу спеціальності «Харчові технології» Олександр Сокот. Він […]
В Національному університеті біоресурсів і природокористування України пройшов ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціалізації «Якість, стандартизація та сертифікація». Серед 52 учасників Олімпіади магістри спеціальності «Харчові технології» ТДАТУ Діана Бартиш і Влад Карнаушенко показали міцні знання і були відзначені дипломами та грамотами Міністерства освіти і науки України. Діана зайняла почесне 3 місце, відзначене грамотою та […]
В стінах Миколаївського національного аграрного університету відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 204 «ТВППТ», секції «Технологія виробництва продукції тваринництва» та «Технологія переробки продукції тваринництва». Таврійський державний агротехнологічний університет представляла студентка 2 курсу спеціальності «Харчові технології» Марія Душина. Марія під керівництвом професора кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи Данченко Олени Олександрівни, […]
Співпраця фірми Данкен з факультетом АТЕ
Вивчення ресторанної справи не можливе без занурення в культурні традиції. Першим заходом у цьому напрямку стало створення на базі кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи ТДАТУ клубу «Інтеркультурне гастрономічне коло», в який увійшли керівники національних товариств, викладачі і студенти спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм». В Навчальному кафе кафедри ХТтаГРС за ініціативи громадської організації «Україно-білоруське культурно-освітнє […]
13 березня 2019 на кафедрі харчових технологій та готельно-ресторанної справи ТДАТУ відбулася визначна подія – випуск магістрів спеціальності 181 «Харчові технології». В цей день студенти отримували поздоровлення та довгоочікувані дипломи магістра. Професорсько-викладацький склад кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи бажає своїм випускникам максимально реалізувати потенціал на практиці. До того ж більшість фахівців вже працевлаштовані за […]
По запрошенню Департаменту культури, туризму, національностей і туризму Запорізької облдержадміністрації студенти двох спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» і «Туризм» прийняли участь у семінарі, присвяченому туристичному та готельному бізнесу. На заході експерти в цій галузі ділились знаннями і давали практичні рекомендації, як досягти успіху в цій сфері. Головною умовою, на думку спікерів, є консолідація спільних зусиль інвесторів, науковців […]
З метою професійної орієнтації випускників шкіл Якимівського району 06.03. та 12.03.2019 року кафедрами факультету АТЕ: ГЕЗ і ХТ та ГРС було проведено низку профорієнтаційних заходів. Перед учнями 11 класів шкіл району виступили ст. викл. каф. ХТ та ГРС А. С. Кулик, асист. каф. ГЕЗ А. О. Ангеловська. Була проведена Всеукраїнська олімпіада ТДАТУ з української мови. […]
Студенти ТДАТУ – це переважно молодь у віці 17-22 років, в якої ще незакінчені процеси росту і формування організму. Ключову роль в збереженні їх здоров’я відіграє раціональне харчування. В навчальному кафе студенти спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Харчові технології» отримують навички формування та підтримання здорового раціону, що містить незамінні нутрієнти. Використання натуральної сировини, багатої біологічно активними […]
