Щорічно у третю суботу травня в Україні відзначається День науки – професійне свято людей, які пов’язали своє життя з науковою діяльністю. В цьому році День науки в Україні припадає на 19 травня. Колектив кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи щиро вітає всіх причетних до цього чудового свята! Шановні професори, доценти, викладачі, наукові співробітники, асистенти, аспіранти, лаборанти, студенти! Бажаємо […]
Новини
Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства» яка проводитиметься 7-8 червня 2018 року в Таврійському державному агротехнологічному університеті Для участі в конференції необхідно надіслати на електронну адресу оргкомітету kafedra.htgrs@gmail.com до 10 травня 2018 р. такий комплект документів: Заявку на участь у конференції. Матеріали (в електронному вигляді українською, російською […]
4 квітня 2018 року декан факультету Агротехнологій та екології ТДАТУ к.с.-г.н., доц. Іванова І. Є. та представник кафедри ХТ та ГРС к.т.н., ст. викл. Кулик А. С. у межах проведення профорієнтаційної роботи відвідали Мелітопольський багатопрофільний центр професійно-технічної освіти (на базі ПТУ №24). Метою заходу стало знайомство випускників зі спеціальностями ТДАТУ та налагодження особистих […]
30 березня та 3 квітня 2018 року представник кафедри ХТ та ГРС к.т.н., ст. викл. Кулик А. С. відвідала Мелітопольське вище професійне училище (на базі 10, 37, 40 ПТУ). Метою візиту було знайомство випускників із напрямами підготовки, за якими на сьогоднішній день, готує фахівців ТДАТУ. Мелітопольське вище професійне училище – один із найстаріших навчальних закладів […]
Колектив кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи вітає свого завідувача, доктора технічних наук, доцента Прісс Олесю Петрівну – переможницю міського конкурсу «Жінка року» у номінації «Жінка-вчений»! Бажаємо Олесі Петрівні гарного настрою, здійснення всіх мрій, непохитного оптимізму і невичерпної енергії. Нехай і надалі любов до обраної справи надихає Вас на невтомну працю і блискучі творчі ідеї.
ПЕРШИЙ ВИПУСК МАГІСТРІВ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» ВІДБУВСЯ! 15 лютого 2018 року студенти заочної форми навчання Кувічка Євген, Куріпка Іван, Малюта Олександр та Свістун Олександр спеціальності “Харчові технології” склали комплексний державний кваліфікаційний екзамен. Студенти денної форми навчання складали комплексний державний кваліфікаційний екзамен та захищали свої дипломні роботи – 23 лютого 2018 року. […]
Рішенням Вченої ради ТДАТУ кафедру технології пеперобки та зберігання продукції сільського господарства перейменовано на кафедру харчових технологій та готельно-ресторанної справи, наказ №11-ОД від 31.01.18
Уже втретє у 2017-2018 навчальному році факультет АТЕ ТДАТУ зустрічав майбутніх здобувачів вищої освіти за спеціальністю «Харчові технології». Цього разу до нас, прямо із морського узбережжя м. Бердянська завітали дві групи студентів спеціальностей «Бродильне виробництво та виноробство» і «Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів» у супроводі викладачів. Зустрічала гостей заступник декана факультету […]
8 листопада 2017 року декан факультету АТЕ ТДАТУ к.с.-г.н., доц. Іванова Ірина Євгенівна особисто зустрічала групу студентів у супроводі куратора Олексія Юрійовича Вієнка, які прибули до нас із чарівного населеного пункту Василівка, а саме із ВСП «Василівський коледж ТДАТУ». Іванова І. Є. показала майбутнім здобувачам вищої освіти ТДАТУ наш затишний 5 корпус. Надалі спілкування продовжила д.т.н., […]
