Для формування успішного наукового та освітнього маршруту здобувачів третього рівня вищої освіти важливим етапом є  презентація освітньо-наукової програми за спеціальністю 181 «Харчові технології». Цей захід був проведений гарантом програми, доктором технічних наук, професором Олесею Прісс.

Починаючи свій науковий шлях, аспіранти першого року мають можливість отримати повний оглядр освітньо-наукової програми. Гарант надала інформацію щодо освітньої і наукової складової програми, контрольних заходів, періодичності звітування. Презентація полягала в  обговоренні структурно-логічної схеми, детальному огляді курсів, можливостей для досліджень, а також відомостей про наукових керівників.

Васвітлено також наукові можливості, які відкриває програма. Це можливість взаємодії з досвідченими викладачами та науковцями, участь у проектах, доступ до лабораторій, участь у конференціях та публікації у наукових журналах.

Сподіваємось, що отримана інформація допоможе аспірантам приймати обгрунтовані рішення та впевнено крокувати шляхом досягнення своїх наукових та професійних цілей!