6 та 11 жовтня 2023 року на кафедрі ХТГРС відбулася студентська конференція за підсумками виробничих практик студентів спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Харчові технології».

Цьогоріч практична підготовка мала досить широку географію: GO-GO Sushi & Pizza (Чехія, м. Тахов), Oleandri Resort Paestum (Італія, Paestum SA),  ресторан «Україна» (Україна, Черкаська обл., м. Монастирище), Піцерія «PazzaLab» (Україна, Полтавська обл., с. Погреби). «Палочки Фуд» (Україна, м. Одеса), Ресторан «Лехой» (Україна, м. Запоріжжя), кафе «Свято» (Україна, м. Запоріжжя), ТОВ “ФІРМА “СТЕЛСІ” (Україна, м. Запоріжжя), ПрАТ «Племзавод «Степной» (Україна, Запорізька обл., с. Заповітне) тощо.

Ті студенти, які за певних обставин не змогли пройти виробничу практику у спеціалізованому закладі, мали змогу набути важливі компетенції завдяки спеціально підібраним навчальним курсам та тренінгам, що підтверджено сертифікатами.

Під час доповідей студенти усіх курсів зазначали, що проходження практики уможливило набуття нових знань, важливих навичок та цікавого досвіду, які стануть у нагоді у подальшому професійному зростанні.

Інформаційний супровід: доц. Галина ТАРАНЕНКО