Викладачі кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи разом зі студентами спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» взяли участь у відкритому міжнародному вебінарі «Необхідні адаптації готельного бізнесу, туризму та ресторанного сектору до пост-ковідного періоду».

Це перший відкритий захід, організований в партнерстві між Федерацією «Обміни Франція-Україна» (м. Гере, Франція), Асоціацією «Викладання французької мови Франція-Україна» (м. Шамбері, Франція), Університетом імені Альфреда Нобеля (м. Дніпро, Україна), Одеською національною академією харчових технологій (м. Одеса, Україна), Таврійським державним агротехнологічним університетом імені Дмитра Моторного.

Міжнародний захід відбувався в межах «Французької весни в Університеті імені Альфреда Нобеля».

Спікером вебінару був президент міжнародної готельної гільдії «Чарівні та неповторні готелі», лектор напрямку «Менеджмент туризму та готельної справи» Університету м. Тулузи (Франція) та власник спа-готелю, пан Жака Бартелемі. Лекція супроводжувалася перекладом на українську мову.

Впродовж вебінару українська молодь діалогувала з європейським експертом, ставила хвилюючі питання в сфері гостинності та отримувала змістовні відповіді на них. Студенти почули актуальну інформацію щодо можливості проходження практики та стажування на французьких підприємствах індустрії гостинності для отримання сучасного міжнародного досвіду.

 

 

Інформаційний супровід: к.с.-г.н., доц. Жукова В.Ф.