Завдяки навчанню за дуальною формою студенти ТДАТУ мають можливість отримувати більш глибокі знання та навички з обраної спеціальності, підкріплюючи їх на практиці на підприємстві.

В кінці кожного семестру такі студенти проходять атестацію за результатами дуального навчання на виробництві. Студенти спеціальностей 181 «Харчові технології» та 241 «Готельно-ресторанна справа» виступали зі звітами про своє дуальне навчання. Для зручності студентів виступи проходили як офлайн, так і дистанційно через платформу Zoom.

В доповідях вони надали позитивну оцінку дуальної системи, завдяки якій можна отримати необхідні професійні навички, зрозуміти особливості та специфіку роботи в закладах ресторанного господарства, а також на підприємствах харчової промисловості. Серед складнощів такої форми навчання студенти назвали велике навантаження.

Інформаційний супровід: к.с.-г.н., доц. Жукова В.Ф.