В п’ятницю, 7 лютого 2020 року викладачі та співробітники кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи взяли участь у тренінгу “Практичні аспекти впровадження процедур, заснованих на принципах НАССР”, який проводився в конференц-залі центру надання адміністративних послуг, м. Мелітополь.

Перед освітянами, підприємцями, які здійснюють діяльність в сфері ресторанного господарства та спеціалістами з харчування у закладах освіти та охорони здоров’я виступили спікери – експерт Асоціації з інтеграції НАССР в Україні Руслан Петренко та голова Асоціації з інтеграції НАССР в Україні Владислав Веремеєнко.

В ході чотиригодинної зустрічі ментори прочитали змістовну лекцію, ввели присутніх в курс нововведень у сфері гігієнічно-санітарного законодавства України та дали вичерпні відповіді на усі поставлені питання.

Наприкінці зустрічі завідувачка кафедрою ХТ та ГРС – д.т.н., професор Прісс О. П. висловила свою готовність до надання консультацій підприємцям стосовно впровадження системи НАССР.