У травні 2019 року закінчилось навчання слухачів курсів ліцензованої робітничої професії 8270 «Контролер харчової продукції».
В 2018-2019 н. р. на кафедрі харчових технологій та готельно-ресторанної справи навчались 20 слухачів, які по закінченню навчання успішно пройшли Державну атестацію і отримали кваліфікацію «Контролер харчової продукції» 3 розряду. Під час занять на курсах слухачі поглибили знання органолептичних, фізико-хімічних, мікробіологічних методів контролю якості м’ясних, рибних, молочних та кисломолочних, хлібобулочних, макаронних, кондитерських виробів, морозива, чаю, соків та газованих напоїв і багатьох інших продуктів.
По закінченню терміну навчання студенти проходять виробничу практику і мають право працювати на посадах кваліфікованих робітників, виконуючи програму практики та здобуваючи досвід практичної роботи на виробництві. Як правило, випускники центру професійного навчання інституту підвищення кваліфікації ТДАТУ вже до закінчення ЗВО визначаються з майбутнім місцем роботи і мають перспективи успішного кар’єрного росту.
Якщо Ви студент спеціальності 181 «Харчові технології» і бажаєте стати висококваліфікованим фахівцем, запрошуємо Вас стати слухачем центру професійного навчання інституту підвищення кваліфікації ТДАТУ за професією 8270 «Контролер харчової продукції» з вересня 2019 року (звертатись за телефоном изображение_viber_2019-06-03_08-46-58

изображение_viber_2019-06-03_08-46-47

изображение_viber_2019-06-03_08-46-518860043 Кулик Аліна Степанівна).