Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» вивчають специфіку роботи готельно-ресторанного бізнесу у безпосередньому спілкуванні з представниками організацій індустрії туризму, знайомлячись з їхнім досвідом під час зустрічей на гостьових лекціях.

На цьому тижні спікером виступив Федоренко Григорій Олександрович – керівник Всеукраїнської спілки працівників готельно-ресторанного бізнесу, технічний директор компанії з операційного управління мережі ресторанів «Львівські круасани», «Арома-кава», «Челентано» та ін. Для студентів Григорій Олександрович провів лекцію на тему: «Робота підприємств HoReCa в умовах пандемії».

Від експерта молодь дізналася, як суб’єктам підприємницької діяльності індустрії гостинності своєчасно зорієнтуються в умовах карантинних обмежень, щоб не тільки гідно вирішити цю проблему, але й сформувати бізнесовий «імунітет» в пандемічний період.

Ми щиро дякуємо пану Григорію за співпрацю та можливість прямого спілкування зі студентами у рамках навчального процесу. Адже такий формат розширює можливості отримання знань та безпосередньо підвищує професійний рівень майбутніх рестораторів та готельєрів.

Інформаційний супровід: к.с.-г.н., доц. Жукова В.Ф.