Перше заняття з дисципліни «Вступ до фаху» у студентів спеціальності Готельно-ресторанна справа проходило в стінах культурно-розважального закладу Beerloga. Деканом факультету АТЕ Івановою І.Є. та викладачами кафедри: д.т.н., професором Прісс О.П. і к.с.-.г.н., доц. Сухаренко О.І. було організоване виїзне заняття в рамках знайомства студентів з майбутньою професією. Завдяки такому заходу студенти мали змогу особисто поспілкуватися з […]
Новини
2 вересня 2018 року в Таврійському державному агротехнологічному університеті відбулися урочистості, присвячені Дню знань. В цей сонячний день на майданчику перед університетом зібралися студенти та їх батьки, викладачі та адміністрація. Цього дня кафедра харчових технологій та готельно-ресторанної справи зустрічала своїх першокурсників – 59 студентів, які вперше переступили поріг університету. Серед них – 35 студентів спеціальності […]
10-го липня, студенти 11 ХТ групи. У рамках навчальної практиці, завітали на одне з передових виробництв міста Мелітополь. А саме ТОВ Мелітопольский хлібокомбінат.
Обрати майбутню спеціальність абітурієнтам продовжують допомагати викладачі кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи. 20 червня 2018 року відбулась зустріч зі школярами гімназії № 5 міста Мелітополя. Доцент кафедри, к.с.-г.н. Сердюк Марина Єгорівна та лаборант Голаган Олексій Володимирович консультували щодо реєстрації електронних кабінетів та завантаження документів на сайт для вступу у ВНЗ. […]
18-20 червня 2018 року на кафедрі харчових технологій та готельно-ресторанної справи відбувся комплексний державний кваліфікаційний екзамен для студентів 4–го та 2с курсу денної форми навчання спеціальності 181 «Харчові технології». Під час державного екзамену майбутні фахівці продемонстрували високий рівень підготовки у галузі переробної промисловості. Більшість студентів вирішили продовжити навчання на кафедрі харчових технологій та […]
Колектив кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи щиро вітає СЕРДЮК МАРИНУ ЄГОРІВНУ з блискучим захистом дисертації «Наукові засади холодильного зберігання плодів з використанням обробки антиоксидантними речовинами» на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук за спеціальністю 05.18.13 – технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів. Захист відбувся 14 червня 2018 р. на засіданні спеціалізованої вченої ради Д41.088.01 у Одеській національній […]
Викладачі кафедри ХТтаГРС прийняли участь в організації та проведенні Міжнародної науково-практичної конференції «Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства», яка проходила 7-8 червня 2018 р. Захід був організований інформаційною компанією «Інфоіндустрія» у партнерстві з Українським проектом бізнес-розвитку плодоовочівництва UHBDP за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України на базі Таврійського державного агротехнологічного університету. На […]
Майбутні фахівці з харчових технологій прийняли участь у Всеукраїнській акції «День кар’єри «PROFIT DAY». Цей захід відбувся 30 травня 2018 р. на базі Центру культури та дозвілля Таврійського державного агротехнологічного університету. Головним ініціатором проекту стала Громадська організація «Українська асоціація міст, що навчаються» за підтримки виконавчого комітету Мелітопольської міської ради, управління молоді та спорту Мелітопольської міської […]
З 23 травня 2018 року на кафедрі харчових технологій та готельно-ресторанної справи Таврійського державного агротехнологічного університету розпочато роботу акредитаційної експертизи підготовки освітньо-професійної програми «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології» за першим (бакалаврським) рівнем згідно з наказом Міністерства освіти і науки № 628-л від 07.05.2018 року. Комісія у складі Євлаш Вікторії Владленівни, […]
18.05.2018 Здобувачі вищої освіти факультету агротехнологій та екології 11 ХТ групи закріплюють курс програми з дисциплін, що викладаються на кафедрі ХТ та ГРС: «Технологічні властивості сировини» та «Стандартизація, метрологія, сертифікація і управління якістю продукції» навчальною практикою. У рамках реалізації Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва, у співпраці з Таврійським державним агротехнологічним університетом 18 травня 2017 р. студенти […]
