Студенти-ресторатори на лабораторних роботах з дисципліни «Барна справа та робота сомельє» вивчають технології приготування та особливості подачі коктейлів. На лабораторних роботах студенти знайомляться з теоретичними основами міксології, а також мають змогу оволодіти технічними прийомами приготування напоїв: як традиційної класики, так і коктейлів за інноваційними рецептурами.

Щоб стати професіоналом барної справи, знання рецептур, технологічних властивостей інгредієнтів повинні бути бездоганними, а всі рухи під час приготування напоїв доведені до автоматизму.

На заняттях впродовж семестру студенти навчилися змішувати коктейлі в правильних пропорціях, створювати необхідну консистенцію, проводити віртуозну подачу напоїв, а також дегустувати отримані зразки.

 

Інформаційний супровід: к.с.-г.н., доц. Жукова В.Ф.