Викладачі кафедри ХТ та ГРС разом зі студентами спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Харчові технології» взяли активну участь в масштабному загальноміському заході «Екопікнік у екопарку». Організаторами заходу виступили Агенція розвитку Мелітополя, фонд Фрідріха Наумана, народний депутат Сергій Мінько і міський голова Іван Федоров.

Для численних відвідувачів «Екопікніку» – мешканців і гостей Мелітополя – працювала локація від ТДАТУ імені Дмитра Моторного, на якій була представлена продукція власного виробництва: екологічно чисті гриби з лабораторії мікробіологічних досліджень та культивування грибів; консервовані за інноваційною рецептурою гриби з Навчально-наукової лабораторії «Технологія харчування»; натуральний органічний мед з університетської пасіки; мікрогріни з Лабораторії моніторингу якості ґрунтів та продукції рослинництва.

Студенти-ресторатори та харчові технологи презентували містянам екологічно чисту органічну продукцію та розповідали про принципи здорового харчування. Такі заходи допоможуть мелітопольцям поглибити знання про здорову їжу і культуру харчування.

.Інформаційний супровід: к.с.-г.н., доц. Жукова В.Ф.