21.10.2019 р. в межах вивчення дисципліни «Вступ до фаху» майбутні готельєри та ресторатори факультету АТЕ ТДАТУ ім. Дмитра Моторного відвідали єдине у м. Мелітополь підприємство з обсмажування кави.

Сюди з кавових центрів світу починаючи від Колумбії до Бразилії привозять свіжозібрані кавові зерна. На виробництві провадять їх інспекцію, сортування,обсмажування, помел і навіть дегустують каву.

Керівництво «Royal Story» люб’язно погодилося розповісти тонкощі обсмажування та приготування справжньої ароматної кави із кавових зерен різних сортів та країн походження.

Власники підприємства розповіли всю технологію обробки кавових зерен починаючи від збору до помелу та дозування для отримання міцного «Еспрессо» чи м’якого «Американо». Крім того, студенти першого курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» дізналися у чому різниця між кавою сортів «Робуста» та «Арабіка».

Безмежно вдячні за сприяння та організацію проведення такої надзвичайно-ароматної практичної роботи керівництву «Royal Story» та завідуючій кафедрі ХТ та ГРС – д. т.н., проф. Прісс О. П.