Креативність – професійна риса маркетологів, і ми вчимося разом з ними бути на зв’язку з цікавими особистостями, які розкривають нам таємниці буденного життя інших країн.

Колектив кафедри ХТ та ГРС дуже дякує Легезі Д.Г., д.е.н., завідуючій кафедри маркетингу ТДАТУ ім. Дмитра Моторного, за можливість приєднатися до бесіди з Катериною Руденко, керівником програми інновацій та підприємництва Міжнародного навчального центру МАШАВ в Хайфі (Ізраїль). Катерина докладно відповіла на безліч питань студентів та викладачів стосовно «Моделі поведінки споживача харчових продуктів в Ізраїлі», пояснила особливості вибору продуктів, висвітлила сучасні тенденції харчування.

Нас здивувало, що більше 50% населення країни притримується дієтичного харчування, оздоровлює своє щоденне меню грибами, які додають до м’ясних страв і їдять сирими та з салатами. Отже, розробки нашої кафедри ХТ та ГРС щодо впровадження у виробництво нових видів грибів та створення смачних і корисних страв на їх основі, відповідають світовим трендам.

Корисною була бесіда про різноманіття зелені на столі ізраїльтян. «Отримана інформація, – підкреслила Прісс О.П. – буде дуже корисною для харчових технологів та майбутніх рестораторів!», та добула згоду Катерини на зустріч з нашими студентами спеціальностей «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа».

Ми впевнені: творчі люди ніколи не нудьгують!!! Ми навіть маємо бути вдячні цій примусовій ізоляції, яка навчила нас знаходити нові можливості для спілкування, робочих дискусій та професійних знайомств!

 

Інформаційний супровід: к.с.-г.н., доц. Бандура І.І.

изображение_viber_2020-05-27_20-47-06

изображение_viber_2020-05-27_20-47-05