Викладач |
Місце проходження стажування |
Прісс Олеся Петрівна |
- Certificate “How to write and publish a scientific paper in international journal”, Sveriges lantbruksuniversitet Swedish University of Agricultural Sciences, 21-22,25-26.03.2024
- Сертифікат Академії сільського розвитку ГО “Спілка сільського зеленого туризму України”, 07.03.2024
- Іnternational scientific internship «European Green Deal (Іnnovation, Economics, Technology)”, 25.09 -03.11.2023
- Certificate of participatipn “Accesiibility and Academy”, 24.05.2023
- Certificate “Non-formal education in the training of masterrs and doctors of philosophy (PhD) in countries of the european union and Ukraine”, Lublin, Poland, 15.05.2023
- Сертифікат “Перша психологічна допомога. Соціально-емоційне навчання”, 11.2022-02.2023
- Онлайн-зустріч “Маркування харчових продуктів: інформованість споживача та відповідальність виробника”, 21.02.2023
- International internship “European green deal: innovations, engineering, food safety”, Krakow, 21.12.2022
- DigEco Project Inclusive Education training for teachers and stakeholders, 27-29 of January 2022
- Участь у І Міжнародній науково-практичній конференції “Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського союзу та в Україні”, 29-30.11.2021
- Участь у ІІ Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції «Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв», 23.11.2021
- Стажування у Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського, тема “Сучасні напрями розвитку інноваційних технологій в закладах індустрії гостинності”, 01-30.09.2021
- Стажування на підприємстві ФОП Рудченко Олександр Григорович (ресторан “Пан і пані”) з 08.06.2021 по 21.06.2021
- Стажування у Казахському національному аграрному дослідницькому університеті з 21 квітня 2021 року по 24 квітня 2021 року
- Сертифікат експерта з акредитації Казахстанської Асоціації Інженерної Освіти KazSEE, 19.03.2021-18.03.2026
- Участь у науково-практичному семінарі-тренінгу «Проблемні питання призначення судових товарознавчих експертиз лікарських засобів та дієтичних добавок», 04.03.2021
- Участь у Міжнародній науково-практичній конференції “Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності”, 26-27.11.2020
- Участь у Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції «Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв», 24.11.2020
- Участь у тренінгу з неформальної освіти “Інноваційні методики у викладацькій діяльності”, 19-29.08.2020
- Проходження курсу “Академічна доброчесність в університеті”, 06.04.2020
- Участь у тренінгу за програмою «Практичні аспекти впровадження процедур, заснованих на принципах НАССР», 07.02.2020
- Участь у Всеукраїнському науково-практичному семінарі “Повноцінне харчування” у рамках програми “Наука для Армії”, 16-17.05.2019
- Участь у науково-практичному семінарі “Безпечність харчових продуктів: законодавство, контроль, стандарти”, 21.03.2019
- Участь у тренінгу “Introduction of HACCP certification for berries processing”, Мронгово, Польша,17-18.07.2018
- Сертифікат з мовної освіти з англійської мови Upper-Intermediate/B2, 2017 р.
- Advanced training “Innovative Aspects in Food and Hospitality Industry Equipment Development under Present Conditions”, 05-07.09.2017
- Підвищення кваліфікації, Національний університет біоресурсів і природокористування України, 27.06.2017
- Наукове стажування фінансоване Міжнародним Вишеградським фондом у Варшавському університеті природничих наук –SGGW, Польша
- Наукове стажування фінансоване Міжнародним Вишеградським фондом у Краківському університеті сільського господарства
|
Сердюк Марина Єгорівна |
- Сертифікат учасника у Всеукраїнському науковому онлайн-семінарі “Система аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок (НАССР) у закладах ресторанного господарства”, 20-23.06.2023
- Certificate of participatipn “Accesiibility and Academy”, 24.05.2023
- Сертифікат ІІ Міжнародної науково-практичної онлайн-конференції “Гостинність і туризм майбутнього: наукові та практичні горизонти”, Київ, 17.05.-18.05.2023
- Участь у ІІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції з міжнародною участю «Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика», Львів, 18.03.2023
- International internship “European green deal: innovations, engineering, food safety”, Krakow, 21.12.2022
- DigEco Project Inclusive Education training for teachers and stakeholders, 27-29 of January 2022
- Участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв», 21.12.2021
- Участь у ІІ Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції «Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв», 23.11.2021
- Участь у циклі тренінгів з розвитку освітніх компетенцій за темами: “Презентаційна грамотність” та “Сучасні методики освіти дорослих”, 24-28 травня 2021р.
- Участь у IV Всеукраїнській науковій конференції “Теоретичні аспекти сучасної хімії та матеріалів”, 10.04.2020
- Участь у III Міжнародній науково-практичній конференції “Perspectives of world science and education”, 27-29.11.2019
- Участь у ІІІ Міжнародній науково-практичній конференції “Innovative Aspects in Food and Hospitality Industry Equipment Development Under Present Conditions”, 04-06.09.2019
- Участь у Міжнародному науково-практичному форумі “Сучасні наукові дослідження на шляху до євроінтеграції”, 21-22.06.2019
- Стажування у Польщі (Wyższa Szkoła Społeczno-Gospodarcza), квітень, 2019
- Участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Інноваційні технології та актуальні питання післязбиральної доробки пплодоовочевої продукції як важіль підвищення економічної ефективності», 14-15 березня, 2019.
- Сертифікат з мовної освіти з англійської мови Upper-Intermediate/B2, 2018
- Advanced training “Innovative Aspects in Food and Hospitality Industry Equipment Development under Present Conditions”, 05-07.09.2017
- Підвищення кваліфікації – Національний університет біоресурсів і природокористування України, 24.03.2017
|
Загорко Надія Петрівна |
- International internship “European green deal: innovations, engineering, food safety”, Krakow, 21.12.2022
- Участь у Участь у ІІ Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції «Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв», 23.11.2021
- Підвищення кваліфікації, Національний університет біоресурсів і природокористування України, 24.03.2017
- Підвищення кваліфікації, Національний університет біоресурсів і природокористування України, 07.04.2015
|
Бандура Ірина Іванівна |
- Certificate for Erasmus+ Staff Mobility for Training, Luleå University of Technology, 23.05.-23.06.2023
- International internship “European green deal: innovations, engineering, food safety”, Krakow, 21.12.2022
- Участь у ІІ Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції «Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв», 23.11.2021
- Участь у Міжнародній науково-практичній конференції “Проблеми виробництва і переробки продовольчої сировини та якість і безпечність харчових продуктів”, 13-14.05.2021
- Участь у тренінгу з неформальної освіти “Інноваційні методики у викладацькій діяльності”, 19-29.08.2020
- Сертифікат за успішне навчання за освітньою онлайн-програмою #She’sNext для українських жінок-підприємниць та власниць малого бізнесу, 20.08.2020
- Участь у X Міжнародній конференції, Китай, 19-22.09.2019
- Участь у ІІІ Міжнародній науково-практичній конференції “Innovative Aspects in Food and Hospitality Industry Equipment Development Under Present Conditions”, 04-06.09.2019
- Член громадської організації “Інтеркультурне гастрономічне коло” від 29.08.2019
- Науково-педагогічне стажування у Польщі на тему «Інтернаціоналізація вищої освіти» – університет Collegium Civitas, м. Варшава, 20.06.-11.07.2018
- Участь у виставці-конференції «Сучасне грибівництво – 2018», 2018 рік
- Сертифікат з мовної освіти з англійської мови Upper-Intermediate/B2, 2018 р.
- Advanced training “Innovative Aspects in Food and Hospitality Industry Equipment Development under Present Conditions”, 05-07.09.2017
- Certificate of Attendance Advances in medicinal mushroom science “Building bridges between western and eastern medicine”, 24-28.09.2017
- Участь у Міжнародній науково-практичній конференції “Modern methodologies, innovations and operational experience in the field of biological sciences”, 27-28.12.2017
- Модератор, організатор і спікер виставки-конференції «Сучасне грибівництво – 2017», 2017 рік
- Підвищення кваліфікації, Національний університет біоресурсів і природокористування України, 24.03.2017
- Участь у тренінгу з ефективного навчання
- Підвищення кваліфікації, Національний університет біоресурсів і природокористування України, 07.04.2015 – інноваційна спрямованість педагогічної діяльності
- Підвищення кваліфікації, Національний університет біоресурсів і природокористування України, 27.06.2013 – технолог з грибівництва
|
Данченко Олена Олександрівна |
- Стажування “Innovations in organization of the educational process and scientific research at Wageningen University (WU) in the field of Food Science”, Wageningen, Вагенінген, Нідерланди, 18.04.2023
- Член Українського біохімічного товариства
- Участь у ІІ Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції «Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв», 23.11.2021
- Сертифікат учасника ХІІ Українського біохімічного конгресу, 30.09.-04.10.2019
- Сертифікат учасника ІІ Міжнародної конференції SmartBio, Каунас, 03-05.03.2018
- Підвищення кваліфікації, Запорізький національний університет, 29.11.-29.12.2017
- Сертифікат учасника Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції “Інноваційні технології виробництва та переробки тваринницької продукції”, Каунас, 12.12.2017
- Підвищення кваліфікації, Національний університет біоресурсів і природокористування України, 27.06.2017
|
Здоровцева Любов Миколаївна |
- Certificate “The development of modern science and education: realities, problems of quality, innovations”, Zaporizhzhia, 29-31.05.2023
- International internship “European green deal: innovations, engineering, food safety”, Krakow, 21.12.2022
- Член Українського біохімічного товариства
- Участь у І Міжнародній науково-практичній конференції “Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського союзу та в Україні”, 29-30.11.2021
- Участь у Участь у ІІ Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції «Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв», 23.11.2021
- Підвищення кваліфікації, Запорізький національний університет, 29.12.2017
|
Гапріндашвілі Нона Арчилівна |
- Стажування з використання мікробіології, біохімії та аналітичної хімії в аналізах харчових продуктів, Швеція, м. Лулео, 10.06.2022
- Участь у ІІ Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції «Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв», 23.11.2021
- Стажування у Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського, тема “Сучасні напрями розвитку інноваційних технологій в закладах індустрії гостинності”, 01-30.09.2021
- Участь у II Міжнародній науково-практичній конференції “Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності” 07-08 жовтня 2021 року
- Підвищення кваліфікації у ФОП Полупан Юліана Віталіївна (готельно- ресторанний комплекс «Башня») з 08 червня 2021 року по 22 червня 2021 року
- Участь у тренінгу за програмою «Практичні аспекти впровадження процедур, заснованих на принципах НАССР», 07.02.2020
- Член громадської організації “Інтеркультурне гастрономічне коло” від 29.08.2019
- Підвищення кваліфікації – Національний університет біоресурсів і природокористування України, 24.03.2017
- Підвищення кваліфікації – Національний університет біоресурсів і природокористування України, 07.04.2015
|
Кюрчева Людмила Миколаївна |
- Certificate of participatipn “Accesiibility and Academy”, 24.05.2023
- International internship “European green deal: innovations, engineering, food safety”, Krakow, 21.12.2022
- DigEco Project Inclusive Education training for teachers and stakeholders, 27-29 of January 2022
- Участь у ІІ Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції «Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв», 23.11.2021
- Стажування у Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського, тема “Сучасні напрями розвитку інноваційних технологій в закладах індустрії гостинності”, 01-30.09.2021
- Участь у II Міжнародній науково-практичній конференції “Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності” 07-08 жовтня 2021 року
- Участь у Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції «Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв», 24.11.2020
- Член громадської організації “Інтеркультурне гастрономічне коло” від 29.08.2019
- Підвищення кваліфікації – Національний університет біоресурсів і природокористування України, 24.03.2017
- Підвищення кваліфікації – Національний університет біоресурсів і природокористування України, 07.04.2015
|
Тарасенко Віра Григорівна |
|
Тараненко Галина Григорівна |
- International internship “European green deal: innovations, engineering, food safety”, Krakow, 21.12.2022
- Сертификат_Міжнї н-п конференції «Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації»
- Тараненко_сертифікат участі у The XV International Science Conference _ 28-31.12.2021, Oslo, Norway
- Тараненко Г.Г. Національний університет біоресурсів і природокористування України 2021р.
- Свідоцтво про підвищення кваліфікації шляхом стажування, № СС 00493020/000046-21, від 24.06.21р. (Тараненко Г.Г.)
- Сертифікат про закінчення курсу англійської мови
- Сертифікат «Як ефективно навчати дорослих», що відбувалося в межах проекту «Центр Освіти Дорослих – інструмент сталого розвитку громади» за підтримки DVV International в Україні та сприяння Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини.
- Свідоцтво державного зразка стажування у Херсонському державному аграрно-економічному університеті. Підвищення кваліфікації за узгодженим планом з наступних дисциплін: «Саморозвиток та саморегуляція особистості», «Географія туризму та країнознавство», «Психологія», «Психологія управління», «Соціальна психологія та конфліктологія», «Психологія ефективної комунікації», «Психологія сприйняття та переробки інформації», «Історія України та краєзнавство», «Туристичне краєзнавство»
- Участь у роботі Літньої школи, яка проводилась у рамках імплементації проєкту «Європейські цінності різноманіття та інклюзії для сталого розвитку» (EVDISD) у співпраці з Кафедрою Жана Монне «Соціальні та культурні аспекти Європейських Студій» (SCAES)за підтримки Національного Еразмус+ офісу в Україні
- Диплом про успішне завершення базового курсу з відеомонтажу
- Участь у семінарі «Європейська соціальна політика» у рамках імплементації проєкту Жана Монне «Соціальні та культурні аспекти Європейських Студій» (20 год.). Сертифікат № RBCEPQ-CE000138, 12-14 січня 2021 р.
- Участь в курсі-інтенсиві «Європейська політика соціальної згуртованості» у рамках імплементації проєкту Жана Монне «Соціальні та культурні аспекти Європейських Студій» (12 год.). Сертифікат № EPSC-MN000117, 28-30 грудня 2020 року
- Національний університет біоресурсів і природокористування України ННУ післядипломної освіти 2017 р.
- Підвищення педагогічної майстерності
- Навчання за освIтньою програмою «Як ефективно навчати дорослих»
|
Гончар Юлія Миколаївна |
- Онлайн-зустріч «Інклюзивність та безбар’єрність у ресторанно-готельному бізнесі». Навчальний центр PROFI CLUB. (Сертифікат №06169: тривалість 2 год = 0,06 ECTS). Впродовж 15.09.2023 р.
- Онлайн-навчання «Розроблення, впровадження і застосування системи харчування та процедур, заснованих на принципах НАССР в закладах шкільної та дошкільної освіти». Навчальний центр PROFI CLUB. (Сертифікат №6124: тривалість 12 год = 0,4 ECTS). Впродовж 30.08.2023 р.
- Міжнародне стажування «Internationalization of education. New and innovative teaching methods. Implementation of international educational projects in the EU financial perspective», організоване на базі Civitas Collegium (Варшава, Польща). (Сертифікат №12/2023: тривалість 180 год = 6 ECTS). Впродовж 03.04.2023 – 15.05.2023 р.р.
- Стажування на виробництві ТОВ «ТКС» пиріжкова «Тітка Клара» (цех) (Київ, Україна). (Звіт: тривалість 90 год = 3 ECTS). Впродовж 10.10-11.11.2022 р.р.
- Онлайн-тренінг «Написання грантових заявок», організоване на базі ДТЕУ (Київ, Україна). (Сертифікат №1/2022: тривалість 30 год = 1 ECTS). Впродовж 28.12.2022 р.
- Вища школа педагогічної майстерності «Педагогічна майстерність викладача закладу вищої освіти». (Сертифікат №ВШПМПКПСП 20/2022: тривалість 135 год = 4,5 ECTS). Впродовж 15.02-28.06.2022 р.р.
- Навчально-методичний семінар «Цифрові інструменти Google для вищої освіти». ДТЕУ (Київ, Україна). (Сертифікат №НМСВШПМ 2022-001-13: тривалість 6 год = 0,2 ECTS). Впродовж 18.07.2022 р.
- Онлайн-навчання “Гігієна і санітарія для працівників закладів дошкільної і шкільної освіти”. Навчальний центр PROFI CLUB. (Сертифікат №04636: тривалість 6 год = 0,2 ECTS). Впродовж 27.04.2022 р.
- Навчальний курс «Академічна доброчесність: онлайн-курс для викладачів». Платформа масових відкритих онлайн-курсів Prometheus. (Сертифікат: тривалість 60 год = 2 ECTS). Від 3.06.2022 р. URL: https://courses.prometheus.org.ua:18090/cert/be4e0363860e4fdf91896e41d34ae0c4
- Webinar for professional development “International experience in the field of publishing. Successful publications in Scopus and Web of Science”. SCIENTIFIC PUBLICATIONS. (Sertificate №AA3056/19.11.2021: duration 30 hours = 1 ECTS). During 15-18 November 2021.
- Online internship «International hospitality projects». Mercur Academy of Professional Education (Kaluzha, Словацька Республіка). (Сертифікат № 11/07-22: 180 год = 6 ECTS). Впродовж: 20.06 – 1.08. 2022 р.
- Курс «Навчаймось вчитись. Потужні розумові інструменти для опанування складних предметів», ГО «Прометеус», Сертифікат (30 год.), 15.04.2020 р.
- Курс «Теорія поколінь: знаходимо спільну мову», Відкритий Університет Майдану «ВУМ on-line», Сертифікат №026114, (1 год.) 21.04.2020 р.
- Курс «Академічна доброчесність в університеті», Відкритий Університет Майдану «ВУМ on-line», Сертифікат №026156, ( 1 год.), 21.04.2020 р.
- Курс «Медіаграмотність для освітян», ГО «Прометеус», Сертифікат, (60 год.), 23.04.2020 р.
- Курс «Дизайн-мислення для інновацій», ГО «Прометеус», Сертифікат, 25.04.2020 р.
- IV Фестиваль освітнього лідерства «CLEVER» (онлайн), Київський університет ім.Б.Грінченка, Сертифікат №1365, (6 год.), 19.09.2020 р.
- Цикл тренінгів 3-охденної «Школи розвитку викладачів», Інститут новітніх технологій та лідерства, НАУ, Київ, Україна, №18.03/400 (36 год.) від 05.06.2019 р., 21.05.2019 – 05.06.2019 р.
- Майстер-клас «Ресурси стресостійкості сучасного викладача», Інститут новітніх технологій та лідерства, НАУ, Київ, Україна, №18.03/156 від 16.04.2019 р.
- Тренінг «Сучасні методи викладання: дизайн тренінгового заняття», Інститут новітніх технологій та лідерства, НАУ, Київ, Україна, №18.03/335 (12 год.), квітень 2019 р.
- Міжнародне стажування «Current state and perspectives of tourism development & Evaluation of internal education: challenges and perspectives», Stefan cel Mare University, Сучава, Румунія, №5141/24 від 05.05.2018р.
- Майстер-клас «Organization of restaurant business», Rest.Art.Kitchen, вересень 2018 р.
- Тренінг «Історія, регламентація і культура споживання коньяків України», Дім марочних коньяків «ТАВРІЯ», 2018 р.
- Курс барменів «Trends of the bar industry», Rest.Art.Kitchen, 21 травня 2018 р.
- Майстер-клас «Ottoman cuisine: food & beverage», Rest.Art.Kitchen, 23-24 лютого 2018 р.
- Майстер-клас для баристи «Character of coffee», Rest.Art.Kitchen, 14 червня 2018 р.
|
Колісниченко Тетяна Олександрівна |
- Сертифікат «Інклюзивність та безбар’єрність в ресторанно-готельному бізнесі», 15.09.2023
- Certificate «The digital economy as an element of sustainable development of the enterprise», Lithuania, 21-24.08.2023
- Сертифікат учасника Х Міжнародної науково-практичної конференції ГОСТИННІСТЬ, СЕРВІС, ТУРИЗМ: ДОСВІД, ПРОБЛЕМИ, ІННОВАЦІЇ. 06 -07.04.2023р.
- Сертифікат підвищення кваліфікації за темою «Туризм в Україні: виклики та відновлення» серія 202303242 № 70 від 21-22.03.2023р.
- International internship «European green deal: innovations, engineering, food safety», Krakow, 21.12.2022
- Асоціація готельних об’єднань та готелів міст України, сертифікат про закінчення Тренінг-курсу на тему «Індустрія гостинності – основи готельно-ресторанної справи» впродовж 30.04.2021-03.06.2021
- Сертифікат про проходження курсів «Академічна доброчесність в університеті», Міжнародний фонд відродження, сертифікат № 049225 від 09.03.2021р.
- Сертифікат про проходження освітній онлайн-проекту для викладачів «Інноваційні підходи до організації дистанційного навчання» 03-07.08. 2020р.
- Сертифікат про участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності». 26-27.11.2020р.
- Сертифікат експерта з акредитації освітніх програм наданий Національним агентством із забезпечення із забезпечення якості вищої освіти через платформу масових відкритих онлайн-курсів Prometheus, 05.10.19
|
Андрущенко Микола Васильович |
|
Бісько Ніна Анатоліївна |
|
Кулик Аліна Степанівна |
- Участь у Участь у ІІ Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції «Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв», 23.11.2021
- Стажування у Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського, тема “Сучасні напрями розвитку інноваційних технологій в закладах індустрії гостинності”, 01-30.09.2021
- Участь у тренінгу за програмою «Практичні аспекти впровадження процедур, заснованих на принципах НАССР», 07.02.2020
- Член громадської організації “Інтеркультурне гастрономічне коло” від 29.08.2019
- Участь у тренінгу “Управління маркетингом в аграрних підприємствах”, 10-12.07.2019
- Сертифікат з мовної освіти з англійської мови Upper-Intermediate/B2, 2018 р.
- Науково-педагогічне стажування у Польщі на тему «Інтернаціоналізація вищої освіти» – університет Collegium Civitas, м. Варшава, 20 червня – 11 липня 2018 р.
- Підвищення кваліфікації, Національний університет біоресурсів і природокористування України, 24.03.2017
- Підвищення кваліфікації, Національний університет біоресурсів і природокористування України, 07.04.2015
|
Пашук Галина Вікторівна |
- Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти, свідоцтво СПК №02136146/1296-19, 22.03.2019
|
Ангеловська Алла Олександрівна |
|
Зарецька Дар’я Костянтинівна |
- Certificate “The digital economy as an element of sustainable development of the enterprise”, 21-24.08.2023
- Certificate of participatipn “Accesiibility and Academy”, 24.05.2023
- Сертифікат ІІ Міжнародної науково-практичної онлайн-конференції “Гостинність і туризм майбутнього: наукові та практичні горизонти”, Київ, 17.05.-18.05.2023
- Участь у ІІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції з міжнародною участю «Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика», Львів, 18.03.2023
- Участь у ІІ Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції «Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв», 23.11.2021
- Член громадської організації “Інтеркультурне гастрономічне коло” від 29.08.2019
|
Майборода Данііл Олександрович |
|
Сокот Олександр Євгенович |
|