На 2 семестр
Обрати 3 дисципліни (по 4 кр.):
- Охорона праці в галузі харчових технологій та цивільний захист 4 кр.
- Охорона праці в сфері обслуговування та цивільний захист 4 кр.
- Наукові основи безвідходних технологій харчової продукції 4 кр.
- Безвідходні та ресурсоощадні технології харчової промисловості 4 кр.
- Інноваційні технології ресторанної продукції 4 кр.
- Біоактивні харчові компоненти і здоровье 4 кр
- Біологічно активні речовини в харчових технологіях 4 кр
- Біотехнологічні процеси у технології консервованих продуктів 4 кр
- Біохімічні основи виробництва харчових продуктів 4 кр
Обрати 4 дисципліни (по 3 кр.):
- Прогнозування якості та збереженості харчових продуктів
- Молекулятні технології ресторанної продукції
- Удосконалення технологій та продукції для спецконтингентів
- Санаторно-курортне харчування
- Інформаційні системи в харчовій промисловості
- Інформаційні системи в сфері обслуговування
- Технології розробки та проектування інтелектуальних систем
- Маркетингові дослідження та управління інвестиційними проектами в харчовій промисловості
- Маркетингові дослідження та управління інвестиційними проектами в сфері обслуговування
- Логістичні системи і моніторинг виробництва харчових продуктів
- Бренд-менеджмент
- Експертиза та експрес-ідентифікація харчових продуктів
- Ідентифікація продукції та методи виявлення фальсифікації
- Технологя напоїв функціонального призначення та фітоконцентратів
- Інноваційні харчові інгредієнти у технологіях харчових продуктів
- Основи конструювання нових харчових продуктів
- Технології харчових продуктів із нетрадиційної сировини