• en 
    • uk 
  •  
  •  
  •  
  •  
Кафедра обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика
Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного
  • Про кафедру
    • Сторінка завідуючого
    • Положення про кафедру
    • Історія кафедри
      • Ялпачик Федір Юхимович
    • Контакти кафедри Обладнання переробних і харчових виробництв
    • Професійна орієнтація
    • Фотогалерея
  • Новини
  • Склад кафедри
  • Навчання
    • ДИСЦИПЛІНИ
      • ОБОВ’ЯЗКОВІ
      • ЗА ВИБОРОМ СТУДЕНТА
    • Неформальная освіта
    • Матеріал для підготовки до ДКЕ
    • Розклад занять
    • Графік консультацій
    • Посібники та підручники
    • Конспекти лекцій та практикуми
    • Олімпіади
    • Кураторство
    • Взаємовідвідування занять
    • Відкриті заняття
    • Обговорення відкритих занять
    • Курсове та дипломне проектування
      • Курсове проектування
      • Дипломне проектування
    • Круглі столи
    • Дуальне навчання
    • Практика
    • Співпраця
      • Провідні виробничники
  • Наука
    • Статті викладачів
      • ПРАЦІ ТДАТУ
      • СТАТТІ ЗА 2021 РІК
      • СТАТТІ ЗА 2020 РІК
      • СТАТТІ ЗА 2019 РІК
    • Публікації здобувачів вищої освіти
    • Розробки кафедри
    • ПАТЕНТИ
    • Наукові гуртки
      • Результати роботи наукових гуртків кафедри ОПХВ імені професора Ф.Ю. Ялпачика
    • Науково-практичні заходи
      • 2020-2021 н.р.
      • 2019-2020 н.р.
    • Монографії
    • Співпраця
      • ЛУЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ КАФЕДРА «ТЕХНОЛОГІЙ І ОБЛАДНАННЯ ПЕРЕРОБНИХ ВИРОБНИЦТВ»
    • Звіти з науки
  • Лабораторії кафедри
    • ЛАБОРАТОРІЯ ПАКУВАЛЬНОЇ ТАРИ ТА ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ПАКУВАННЯ
    • ЛАБОРАТОРІЯ ПЕРЕРОБКИ МОЛОКА
    • ЛАБОРАТОРІЯ ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА ТА ВИРОБНИЦТВА ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ
    • НАВЧАЛЬНО-НАУКОВА ЛАБОРАТОРІЯ ПЕРЕРОБКИ М´ЯСА
    • НАВЧАЛЬНО-НАУКОВА ЛАБОРАТОРІЯ «МОНТАЖ, ЕКСПЛУАТАЦІЯ ТА РЕМОНТ ОБЛАДНАННЯ»
    • ЛАБОРАТОРІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ ТА ВДОСКОНАЛЕННЯ ОБЛАДНАННЯ, ЗАДІЯНОГО В НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ
    • ЛАБОРАТОРІЯ ХОЛОДИЛЬНОГО УСТАТКУВАННЯ
    • НАВЧАЛЬНО-НАУКОВА ЛАБОРАТОРІЯ ВИРОБНИЦТВА СОКІВ І КВАСУ
    • НАВЧАЛЬНО-НАУКОВА ЛАБОРАТОРІЯ ЛАБОРАТОРІЯ ПРОЦЕСІВ І АПАРАТІВ
    • НАВЧАЛЬНА ЛАБОРАТОРІЯ “УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА”
  • Електронні посібники викладачів кафедри
  • Робітничі професії
    • Налагоджувальник устаткування у виробництві харчової продукції
  • Вакансії за ОПП
  • Наукова школа
  • Конференції
    • 2021 Друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв»
    • Запрошення на інтернет-конференцію
    • Матеріали Другої міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (23 листопада, 2021 р.)
    • Сертифікати учасників конференції
  • Стажування та підвищення кваліфікації викладачів кафедри
  • Абітурієнту

ОСНОВИ ТРИБОТЕХНІКИ В СИСТЕМАХ ГАЛУЗЕВОГО МАШИНОБУДУВАННЯ

Спеціальність:
133 Галузеве машинобудування
СВО:
Магістр
Курс:
1

РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «ОСНОВИ ТРИБОТЕХНІКИ В СИСТЕМАХ ГАЛУЗЕВОГО МАШИНОБУДУВАННЯ» для здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр» зі спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» за ОПП «Галузеве машинобудування» (на основі ОС «Бакалавр»)

СИЛАБУС з навчальної дисципліни «ОСНОВИ ТРИБОТЕХНІКИ В СИСТЕМАХ ГАЛУЗЕВОГО МАШИНОБУДУВАННЯ»

Дисципліни

Асистентська практика
БІЗНЕС-ПЛАНУВАННЯ ТА ПІДПРИЄМНИЦЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ
ВИМІРЮВАННЯ ПАРАМЕТРІВ ПРОЦЕСІВ ХАРЧОВОЇ І ПЕРЕРОБНОЇ ГАЛУЗІ (аспірантура)
ВСТУП ДО ФАХУ (ГМ, 1к., 2 сем.)
ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНІЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПЕРЕРОБНИХ І ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ (ГМ, 2С к., 4 сем.)
ІННОВАЦІЙНИЙ ІНЖИНІРИНГ КОНСЕРВНИХ ПІДПРИЄМСТВ (ХТ, М2)
ІННОВАЦІЙНИЙ ІНЖИНІРИНГ ХАРЧОВИХ ПІДПРИЄМСТВ (ХТ, М1)
КОМП’ЮТЕРНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ МЕХАНІЧНОЇ ОБРОБКИ ДЕТАЛЕЙ
МАШИНИ, АВТОМАТИ ТА ПОТОКОВІ ЛІНІЇ (3к+1с)
МАШИНИ, АВТОМАТИ ТА РОБОТОТЕХНІЧНІ КОМПЛЕКСИ (ГМ, 4 к.+2с)
МАШИНОБУДУВАННЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ (аспірантура)
МЕТОДИ ДОСЛІДЖЕНЬ ПРОЦЕСІВ І АПАРАТІВ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ (аспірантура)
МЕТОДОЛОГІЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ З ОСНОВАМИ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ (М1)
НАУКОВО-ТЕХНІЧНИЙ ПРОГРЕС І ПРОГНОЗУВАННЯ РОЗВИТКУ МАШИН ТА АПАРАТІВ (М1)
НОВІ МАТЕРІАЛИ В МАШИНОБУДУВАННІ
НОВІ ТЕХНОЛОГІЇ В ГАЛУЗІ ПЕРЕРОБКИ С.Г. ПРОДУКЦІЇ (аспірантура)
ОСНОВИ ТРИБОТЕХНІКИ В СИСТЕМАХ ГАЛУЗЕВОГО МАШИНОБУДУВАННЯ
ОСНОВИ ХОЛОДИЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ (ГМ, 4 к.+2с)
ПРОЕКТУВАННЯ ГОТЕЛІВ ТА РЕСТОРАНІВ (ГРС, 4к)
ПРОЕКТУВАННЯ ПЕРЕРОБНИХ І ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ З ОСНОВАМИ БУДІВНИЦТВА (ГМ, 4 к.+2с)
ПРОЕКТУВАННЯ ПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ З ОСНОВАМИ БУДІВНИЦТВА (ГМ, 4 к.+2с)
ПРОЕКТУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ СИСТЕМ (М1)
ПРОЦЕСИ І АПАРАТИ (ГМ, 3+1с к.)
ПРОЦЕСИ І АПАРАТИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ (ХТ, 1 к.)
ПРОЦЕСИ І АПАРАТИ ХАРЧОВОЇ І ПЕРЕРОБНОЇ ГАЛУЗІ (аспірантура)
СУЧАСНІ МЕТОДИКИ КОМП’ЮТЕРНОГО ПРОЄКТУВАННЯ ВУЗЛІВ І ДЕТАЛЕЙ МАШИН
ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ РОЗРАХУНКІВ ТА КОНСТРУКЦІЙ (ГМ, 4к+2с)
ТЕХНІЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗБЕРІГАННЯ ПРОДУКЦІЇ (ГМ, М2)
ТЕХНОЛОГІЇ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ (М1)
ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ГАЛУЗІ (ГМ, 4 +2с)
ТЕХНОЛОГІЧНІ СИСТЕМИ ГАЛУЗЕВОГО МАШИНОБУДУВАННЯ (аспірантура)
ТЕХНОЛОГІЧНІ СИСТЕМИ У ХАРЧОВІЙ ТА ПЕРЕРОБНІЙ ГАЛУЗІ (аспірантура)
УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА (ГРС, 3 к.)
МЕТОДИ ДОСЛІДЖЕНЬ ПРОЦЕСІВ ТА УЗАГАЛЬНЕННЯ ЇХ РЕЗУЛЬТАТІВ (М2)
МАШИНИ, ОБЛАДНАННЯ ТА ЇХ ВИКОРИСТАННЯ ПРИ ПЕРЕРОБЦІ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ (АІ, 4 к.+3с)
МОНТАЖ, ЕКСПЛУАТАЦІЯ ТА РЕМОНТ ОБЛАДНАННЯ (ГМ, 4 к.+2с)
АЛЬТЕРНАТИВНІ ДЖЕРЕЛА ЕНЕРГІЇ (ГМ, 3 к.+1с)
ПАКУВАЛЬНА ТАРА ТА ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ПАКУВАННЯ (ГМ, 4к.+ 2с)
ПРОЦЕСИ І АПАРАТИ (ГМ, 4+2с)
РОЗРАХУНКИ І КОНСТРУЮВАННЯ МАШИН І АПАРАТІВ (М1)
ХОЛОДИЛЬНЕ ОБЛАДНАННЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ (М2)
ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ (ХТ, 3 к.)
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ОБЛАДНАННЯ ГАЛУЗІ (М1)
ПРОЕКТУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ З ОСНОВАМИ ПРОМБУДІВНИЦТВА (ХТ, 4+ 2С к)
© 2025. Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного. Кафедра обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика. Всі права захищені.
  • Головна
  • Карта сайту
  • Умови використання
  • Доступ до публічної інформації