Методичні рекомендації з оформлення курсових і дипломних проектів (робіт)

Курсова робота з дисципліни  “Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв”

Курсова робота з дисципліни “Процеси та апарати”

ПРОЕКТУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЧНОЇ ЛІНІЇ ПЕРЕРОБКИ (ВИРОБНИЦТВА) ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Проектування технологічних систем» для здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр» зі спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» за ОПП «Галузеве машинобудування»

ПРОЄКТУВАННЯ ГОТЕЛІВ ТА РЕСТОРАНІВ методичні вказівки до виконання курсового прєкту з дисципліни «Проектування готелів та ресторанів» для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» за ОПП «Готельно-ресторанна справа»