ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності “Обладнання переробних і харчових виробництв” 16–18 травня 2018 р. Звіт з ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності обладнання переробних і харчових виробництв 2017/2018 рік Відео про ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади Методичні рекомендації до проведення II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності “Обладнання переробних і харчових виробництв” у 2017/2018 Лист-запрошеня керівникам ВЗО Умови конкурсу дипломних робіт Програма Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності “Обладнання переробних і харчових виробництв” ІІ етап 16-18 травня 2018р. Перелік конкурсних завдань для підготовки до Всеукраїнської студентської олімпіади з обладнання переробних і харчових виробництв