2020-2021 н.р.
- Самойчук К.О. Загальна методологія наукової творчості, 2020 р.
- Самойчук К.О., Лівик Н.В. Методи вимірювань основних фізичних величин, 2021 р.
- Самойчук К.О., Верхоланцева В.О. Методи теоретичних і експериментальних досліджень, 2021 р.
- Тарасенко В.Г., Лівик Н.В. Наукові основи і положення виробничих процесів харчової технології, 2021 р.
- Самойчук К.О., Лівик Н.В. Пошук наукової інформації в науково дослідницькій діяльності, 2020 р.
- Самойчук К.О., Ковальов О.О. Принципи конструювання електровимірювальних приладів, 2021 р.
- Самойчук К.О., Верхоланцева В.О. Психологія і технологія наукової творчості та апробація результатів наукових досліджень, 2021 р.
- Самойчук К.О., Пупинін А.А., Феофанов М.О. Аналіз сировини для виробництва пива, 2021 р.
- Самойчук К.О., Пупинін А.А., Феофанов М.О. Основи технології пивоваріння, 2021 р.
- Самойчук К.О., Пупинін А.А., Феофанов М.О. Показники якості крафтового пива, 2021 р.
2019-2020 н.р.
- Самойчук К.О., Верхоланцева В.О., Лівик Н.В. Використання енергії Сонця в сучасному енергозабезпеченні України, 2020 р.
- Самойчук К.О., Лівик Н.В. Використання вторинних енергоресурсів та систем акумуляції енергії в промисловості України, 2020 р.
- Самойчук К.О., Верхоланцева В.О., Лівик Н.В. Використання енергії вітру та біопалива в машинобудівній галузі промисловості, 2020 р.
- Самойчук К.О., Лівик Н.В. Використання поверхневих, термальних і морських вод для виробництва теплової і електричної енергії, 2020 р.
- Самойчук К.О., Пупинін А.А. Дефектування та відновлення типових деталей і з´єднань обладнання харчових підприємств, 2020 р.
- Самойчук К.О., Циб В.Г., Пупинін А.А. Експлуатація обладнання з виробництва ковбасних виробів, 2020 р.
- Самойчук К.О., Циб В.Г., Лівик Н.В. Основи організації ремонту та діагностування обладнання на харчових підприємствах, 2020 р.
- Петриченко С.В., Олексієнко В.О., Паляничка Н.О., Загальні відомості про обладнання підприємств з виробництва хлібобулочних виробів, 2020 р.
- Петриченко С.В., Олексієнко В.О., Паляничка Н.О. Обладнання для вистоювання тіста та випікання хлібобулочних виробів, 2020 р.
- Петриченко С.В., Олексієнко В.О., Паляничка Н.О. Обладнання для ділення і формування тіста, 2020 р.
- Петриченко С.В., Олексієнко В.О., Паляничка Н.О. Обладнання для замісу й бродіння тіста, 2020 р.
- Олексієнко В.О., Петриченко С.В., Паляничка Н.О. Обладнання для зберігання та транспортування сировини та готових хлібобулочних виробів, 2020 р.
- Петриченко С.В., Олексієнко В.О., Паляничка Н.О. Обладнання для підготовки сировини до виробництва хлібобулочних виробів, 2020 р.
- Загорко Н.П., Петриченко С.В. Молоко як сировина для виробництва молочних продуктів, 2019 р.
- Загорко Н.П., Петриченко С.В. Виробництво цільномолочних продуктів,2019 р.
- Загорко Н.П., Петриченко С.В. Загальні технологічні процеси та обладнання для виробництва молочної продукції, 2019 р.
2018-2019 н.р.
- Загорко Н.П., Петриченко С.В. Механізація засолювання та формування ковбасних виробів, 2018 р.
- Загорко Н.П., Петриченко С.В. Механізація процесів виробництва ковбасного фаршу, 2018 р.
- Загорко Н.П., Петриченко С.В. Механізація процесів теплової обробки та впакування м’ясопродуктів, 2018 р.
- Загорко Н.П., Петриченко С.В. Основні властивості м’яса та м’ясопродуктів, 2018 р.
- Загорко Н.П., Петриченко С.В. Потоково-технологічні лінії та м’ясопереробні підприємства, 2018 р.
- Загорко Н.П., Петриченко С.В. Технологія виробництва ковбасних виробів, 2018 р.
- Загорко Н.П., Петриченко С.В. Технологія зберігання та переробки м’ясопродуктів, 2018 р.
- Загорко Н.П., Петриченко С.В. Технологія і механізація отримання м’ясної сировини, 2018 р.