• en 
    • uk 
  •  
  •  
  •  
  •  
Кафедра обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика
Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного
  • Про кафедру
    • Сторінка завідуючого
    • Положення про кафедру
    • Історія кафедри
      • Ялпачик Федір Юхимович
    • Контакти кафедри Обладнання переробних і харчових виробництв
    • Професійна орієнтація
    • Фотогалерея
  • Новини
  • Склад кафедри
  • Навчання
    • ДИСЦИПЛІНИ
      • ОБОВ’ЯЗКОВІ
      • ЗА ВИБОРОМ СТУДЕНТА
    • Неформальная освіта
    • Матеріал для підготовки до ДКЕ
    • Розклад занять
    • Графік консультацій
    • Посібники та підручники
    • Конспекти лекцій та практикуми
    • Олімпіади
    • Кураторство
    • Взаємовідвідування занять
    • Відкриті заняття
    • Обговорення відкритих занять
    • Курсове та дипломне проектування
      • Курсове проектування
      • Дипломне проектування
    • Круглі столи
    • Дуальне навчання
    • Практика
    • Співпраця
      • Провідні виробничники
  • Наука
    • Статті викладачів
      • ПРАЦІ ТДАТУ
      • СТАТТІ ЗА 2021 РІК
      • СТАТТІ ЗА 2020 РІК
      • СТАТТІ ЗА 2019 РІК
    • Публікації здобувачів вищої освіти
    • Розробки кафедри
    • ПАТЕНТИ
    • Наукові гуртки
      • Результати роботи наукових гуртків кафедри ОПХВ імені професора Ф.Ю. Ялпачика
    • Науково-практичні заходи
      • 2020-2021 н.р.
      • 2019-2020 н.р.
    • Монографії
    • Співпраця
      • ЛУЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ КАФЕДРА «ТЕХНОЛОГІЙ І ОБЛАДНАННЯ ПЕРЕРОБНИХ ВИРОБНИЦТВ»
    • Звіти з науки
  • Лабораторії кафедри
    • ЛАБОРАТОРІЯ ПАКУВАЛЬНОЇ ТАРИ ТА ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ПАКУВАННЯ
    • ЛАБОРАТОРІЯ ПЕРЕРОБКИ МОЛОКА
    • ЛАБОРАТОРІЯ ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА ТА ВИРОБНИЦТВА ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ
    • НАВЧАЛЬНО-НАУКОВА ЛАБОРАТОРІЯ ПЕРЕРОБКИ М´ЯСА
    • НАВЧАЛЬНО-НАУКОВА ЛАБОРАТОРІЯ «МОНТАЖ, ЕКСПЛУАТАЦІЯ ТА РЕМОНТ ОБЛАДНАННЯ»
    • ЛАБОРАТОРІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ ТА ВДОСКОНАЛЕННЯ ОБЛАДНАННЯ, ЗАДІЯНОГО В НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ
    • ЛАБОРАТОРІЯ ХОЛОДИЛЬНОГО УСТАТКУВАННЯ
    • НАВЧАЛЬНО-НАУКОВА ЛАБОРАТОРІЯ ВИРОБНИЦТВА СОКІВ І КВАСУ
    • НАВЧАЛЬНО-НАУКОВА ЛАБОРАТОРІЯ ЛАБОРАТОРІЯ ПРОЦЕСІВ І АПАРАТІВ
    • НАВЧАЛЬНА ЛАБОРАТОРІЯ “УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА”
  • Електронні посібники викладачів кафедри
  • Робітничі професії
    • Налагоджувальник устаткування у виробництві харчової продукції
  • Вакансії за ОПП
  • Наукова школа
  • Конференції
    • 2021 Друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв»
    • Запрошення на інтернет-конференцію
    • Матеріали Другої міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (23 листопада, 2021 р.)
    • Сертифікати учасників конференції
  • Стажування та підвищення кваліфікації викладачів кафедри
  • Абітурієнту

Дисципліна «Розрахунки і конструювання обладнання харчових виробництв»

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ З ДИСЦИПЛІН ІТОГ ТА РКОХВ для здобувачів ступеню вищої освіти МАГІСТР М1 2021

РОЗРАХУНОК ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ СУШІННЯ ТА ОСНОВНИХ ПАРАМЕТРІВ БАРАБАННОЇ СУШАРКИ

РОЗРАХУНОК ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ СУШІННЯ ТА ОСНОВНИХ ПАРАМЕТРІВ КАМЕРНОЇ СУШАРКИ

РОЗРАХУНОК ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ СУШІННЯ ТА ОСНОВНИХ ПАРАМЕТРІВ СТРІЧКОВОЇ СУШАРКИ

РОЗРАХУНОК ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ СУШІННЯ ТА ОСНОВНИХ ПАРАМЕТРІВ ТРУБИ-СУШАРКИ

РОЗРАХУНОК ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ СУШІННЯ ТА ОСНОВНИХ ПАРАМЕТРІВ ТУНЕЛЬНОЇ СУШАРКИ

ЗАСТОСУВАННЯ ГРАФІЧНИХ ЗАСОБІВ MICROSOFT WORD І ПРОГРАМИ “КОМПАС-ГРАФІК” ДЛЯ ЗОБРАЖЕННЯ СХЕМ

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest

Навчання

  • Неформальная освіта
  • ДИСЦИПЛІНИ
    • ОБОВ’ЯЗКОВІ
    • ЗА ВИБОРОМ СТУДЕНТА
  • Розклад занять
  • Матеріал для підготовки до ДКЕ
  • Графік консультацій
  • Посібники та підручники
    • ЕЛЕКТРОННІ ПОСІБНИКИ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ ОБЛАДНАННЯ ПЕРЕРОБНИХ І ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ ІМЕНІ ПРОФЕСОРА Ф.Ю. ЯЛПАЧИКА
    • Обладнання складів. Зберігання зерна і зернопродуктів
    • Технологічне обладнання для переробки продукції рослинництва: Лабораторний практикум.
    • Лабораторний практикум з дисципліни Процеси і апарати
    • Технологічне обладнання для переробки продукції тваринництва: Лабораторний практикум.
    • Переработка рисовой соломы на корм
    • Кормодробилки конструкция, расчет
    • Механізація переробки і зберігання плодоовочевоі продукціі
    • Технологічне обладнання зернопереробних та олійних виробництв
    • Монтаж та пусконалагодження обладнання переробних підприємств
    • Машини та обладнання хлібопекарського виробництва: Підручник
    • Машини, обладанння та їх використання при переробці сільськогосподарської продукції
    • Розрахунки обладнання харчових виробництв
    • Монтаж, експлуатація і ремонт машин та обладнання переробних підприємств
    • Практикум з ремонту обладнання переробних і харчових виробництв
    • Лабораторний практикум з холодильного устаткування
    • Посібник для підготовки наладчика обладнання переробних виробництв
    • Практикум з курсу “Холодильне устаткування”
    • Технологія і механізація виробництва м’яса і м’ясопродуктів
    • Механізація переробної галузі агропромислового комплексу
    • Обладнання складів для зберігання плодоовочевої та м’ясомолочної продукції. Навчальний посібник
    • Обладнання складів для зберігання плодоовочевої та м’ясомолочної продукції. Лабораторний практикум.
    • Вимоги санітарії і гігієни праці при переробці м’яса і м’ясних продуктів: Навчальний посібник
    • Процеси і апарати харчових виробництв. Гідромеханічні процеси. Підручник.
    • Процеси і апарати харчових виробництв. Механічні процеси і технології надвисокого тиску. Підручник
    • Основи розрахунку та конструювання обладнання переробних і харчових виробництв: підручник
    • Процеси і апарати харчових виробництв. Теплообмінні процеси: Підручник
    • Технологічне обладнання хлібопекарської і макаронної галузі
    • Матеріалознавство та технологія конструкційних матеріалів розділ “Обробка матеріалів різанням”
    • Процеси і апарати. Механічні та гідромеханічні процеси
    • Конструкції і розрахунки машин та апаратів переробних виробництв
  • Конспекти лекцій та практикуми
    • Автоматичне управління процесами обробки металів різанням
    • Інноваційні технології та обладнання галузі. Переробка продукції рослинництва
    • Інноваційні технології та обладнання галузі. Переробка продукції тваринництва
    • Технологічне обладнання галузі: конспект лекцій
    • Вступ до фаху
  • Олімпіади
    • Олімпіада з дисципліни “Процеси і апарати”
    • Олімпіада з дисципліни “Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв”
    • Олімпіада з дисципліни “Технологічне обладнання підприємств з переробки продукції тваринництва”
    • Олімпіада з дисципліни “Технологічне обладнання підприємств з переробки продукції рослинництва”
    • Олімпіада з дисципліни “Монтаж, експлуатація та ремонт обладнання”
    • Олімпіада з дисципліни “Розрахунки і конструювання обладнання харчових виробництв”
    • ОЛІМПІАДА З ДИСЦИПЛІНИ “ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ОБЛАДНАННЯ ГАЛУЗІ”
    • ОЛІМПІАДА З ДИСЦИПЛІНИ “ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ГАЛУЗІ”
    • ОЛІМПІАДА З ДИСЦИПЛІНИ “ПРОЕКТУВАННЯ ПЕРЕРОБНИХ І ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ З ОСНОВАМИ БУДІВНИЦТВА”
    • ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності “Обладнання переробних і харчових виробництв” 16–17 травня 2019 р.
    • ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності “Обладнання переробних і харчових виробництв” 16–18 травня 2018 р.
    • ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності “Обладнання переробних і харчових виробництв” 16–19 травня 2017 р.
  • Кураторство
    • Кураторство Самойчука Кирила Олеговича
    • Кураторство Петриченка Сергія Володимировича
    • Кураторство Олексієнка Вадима Олександровича
    • Кураторство Палянички Надії Олександрівни
    • Кураторство Тарасенко Віри Григорівни
    • Кураторство Верхоланцевої Валентини Олександрівни
    • Кураторство Ковальова Олександра Олександровича
    • Кураторство Червоткіної Олександри Олександрівни
  • Взаємовідвідування занять
  • Відкриті заняття
  • Обговорення відкритих занять
    • 2021-2022 н.р.
    • 2020-2021 н.р.
    • 2019-2020 н.р.
  • Курсове та дипломне проектування
    • Курсове проектування
      • Дисципліна “Проєктування технологічних систем”
      • Дисципліна “Технологічне обладнання підприємств з переробки продукції рослинництва”
      • Дисципліна “Технологічне обладнання галузі”
      • Дисципліна «Розрахунки і конструювання обладнання харчових виробництв»
      • Дисципліна «Проектування переробних підприємств з основами будівництва»
      • Дисципліна “Процеси та апарати”
      • Дисципліна “Холодильне устаткування”
      • Дисципліна “Проєктування готелів та ресторанів”
    • Дипломне проектування
      • ОС “БАКАЛАВР”
        • Оформлення технологічних документів для графічної частини
          • Бланки
          • Зразки виконання графічної частини
      • ОС “МАГІСТР”
  • Круглі столи
  • Дуальне навчання
    • 2021-2022 н.р. (дуальне)
    • 2020-2021 н.р. (дуальне)
    • 2019-2020 н.р. (дуальне)
  • Практика
  • Співпраця
    • Провідні виробничники

Ми в соцмережах

Пошук

© 2025. Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного. Кафедра обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика. Всі права захищені.
  • Головна
  • Карта сайту
  • Умови використання
  • Доступ до публічної інформації