ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

на цій сторінці ви можете переглянути та завантажити надіслані матеріали учасників

Другої міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв»

 (23 листопада, 2021 р.)

Автор(и)  Назва доповіді Матеріали
1.  Олексієнко В.О.Пупинін А.А.Тішин В.С. ОБРГУНТУВАННЯ  МОДЕРНІЗАЦІЇ МЛИНА ДВОСОРТОВОГО ПОМЕЛУ З ВПРОВАДЖЕННЯМ ВІТАМІНІЗАЦІЇ БОРОШНА завантажити
2.  Олексієнко В.О.Пупинін А.А.Тішин В.С. ОБРГУНТУВАННЯ  КОНСТРУКЦІЇ БАРАБАННОГО ВАКУУМ-ФІЛЬТРУ ДЛЯ ПРОМИВКИ КРОХМАЛЮ завантажити
3.  Олексієнко В.О.Пупинін А.А.Заліканов К.С. ОБРГУНТУВАННЯ  КОНСТРУКЦІЇ ПЛЯШКОМИЙНОЇ МАШИНИ ТЕХНОЛОГІЧНОЇ ЛІНІЇ РОЗЛИВУ ПИВА завантажити
4.  Олексієнко В.О.Пупинін А.А.Мережко І.Ю. ОБРГУНТУВАННЯ  МОДЕРНІЗАЦІЇ ТЕХНОЛОГІЧНОЇ ЛІНІЇ ВИРОБНИЦТВА КОРОТКОРІЗАНИХ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ завантажити
5.  Батраченко О. В.  ПІДВИЩЕННЯ МІЦНОСТІ НОЖІВ КУТЕРА завантажити
6.  Погребняк А. В., Перкун І. В., Погребняк В.Г. ПРИНЦИПИ ПРОЕКТНО-РОЗРАХУНКОВИХ ОПРАЦЮВАНЬ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ РІЗАННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ВОДОПОЛІМЕРНИМ СТРУМЕНЕМ завантажити
7.  Дереза О.О., Мовчан С.І.,  Дереза С.В.  УДОСКОНАЛЕННЯ КОНСТРУКЦІЇ ПРИСТРОЮ ДЛЯ ПРОРОЩУВАННЯ СОЛОДУ ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ завантажити
8.  Євлаш В.В.Газзаві-Рогозіна Л.В.Гребченко Ю.С. УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ САМБУКІВ З ДОДАВАННЯМ ДІЄТИЧНОЇ ДОБАВКИ «НУТРІО-ГЕМ» завантажити
9.  Михайлов Є.В.Задосна Н.О. УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ СИРОВИННОЇ ДІЛЯНКИ МЕЛІТОПОЛЬСЬКОГО ОЛІЙНОЕКСТРАКЦІЙНОГО ЗАВОДУ завантажити
10.  Мурликіна Н.В.Сабодашко Н.Д.  СОЛОДОВІ ЕКСТРАКТИ НА ОСНОВІ СОЧЕВИЦІ, НУТУ, ПАЖИТНИКА ЯК ПЕРСПЕКТИВНІ ДІЄТИЧНІ ДОБАВКИ завантажити
11.  Сова Н.А., Діканова О.В.Худайбердієва К.А., Коваленко Н.В. АНАЛІЗ ВІДХОДІВ ВІД ВИРОБНИЦТВА КОНОПЛЯНОЇ ОЛІЇ завантажити
12.  Маркін А.М., Тертишний О.О. ПРОБЛЕМИ УТИЛІЗАЦІЇ ВІДХОДІВ ВИРОБНИЦТВА РИСУ завантажити 
13.  Гузар У.Є. СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ВІДНОВЛЕННЯ ДОВІРИ СПОЖИВАЧА ДО ЗАКЛАДІВ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ завантажити 
14.  Леутіна Д.О., Денищенко Л.В. ОГЛЯД МОЖЛИВОСТЕЙ І ПЕРЕВАГИ ВЕДЕННЯ СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖ ДЛЯ ЕФЕКТИВНОСТІ СУЧАСНОГО ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ завантажити 
15.  Калугіна І.М., Нікітюк Я.Д. НОВІ ПЕРСПЕКТИВИ У ПРОЕКТУВАННІ СПЕЦІАЛІЗОВАННОГО ЦЕХУ ПО ВИРОБНИЦТВУ МЛИНЧИКІВ завантажити
16.  Самойчук К.О.Паляничка Н.О.,  Лебідь М.Р. ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ КЛАПАННОЇ ГОЛОВКИ ГОМОГЕНІЗАТОРА ЗА РАХУНОК ВИКОРИСТАННЯ ЗУСТРІЧНИХ СТРУМЕНІВ  завантажити
17.  Самойчук К.О., Ковальов О.О. ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ДИСПЕРГУВАННЯ В КЛАПАННИХ ГОМОГЕНІЗАТОРАХ МОЛОКА   завантажити
18.  Самойчук К.О.Ялпачик В.Ф. АНАЛІЗ ОСНОВНИХ ТЕОРІЙ ГІДРОДИНАМІЧНОГО ДИСПЕРГУВАННЯ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ЇХ РОЗВИТКУ завантажити
19.  Самойчук К.О., Ковальов О.О. ВИЗНАЧЕННЯ РОЗМІРНИХ КРИТЕРІЄВ ГОМОГЕНІЗАЦІЇ ЖИРОВИХ КУЛЬОК МОЛОКА   завантажити
20.  Самойчук  К. О., Самохвал  В. А. ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ВИГОТОВЛЕННЯ ПАЛИВНИХ БРИКЕТІВ ТА ІХ НЕДОЛІКИ             завантажити
21.  Самойчук  К. О., Самохвал  В. А. ТЕПЛОТВОРНА ЗДАТНІСТЬ ПАЛИВА ДЛЯ ПЕРЕРОБНИХ ВИРОБНИЦТВ   завантажити
22.  Бандура І.І., Кулик А.С. ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ РОСЛИННОЇ ОЛІЇ ЯК ФАКТОРУ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОЩУВАННЯ PLEUROTUS (FR.) P. KUMM  завантажити
23.  Iryna BanduraAlina Kulyk  EFFECT OF CASING AND SCRATCHING TREATMENTS ON NUTRITIONAL CONTENTS IN CULTIVATED CALOCYBE INDICA завантажити 
24.  Бандура І.І. МІКРОСКОПІЯ ПОВЕРХНІ ПЛОДОВИХ ТІЛ У СИСТЕМІ ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ ГРИБІВ РОДУ ГЛИВА  завантажити
25.  Бандура І.І.Кулик А.С. ОЦІНКА ВПЛИВУ ВИСОТИ ПОКРИВНОГО ҐРУНТУ НА ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИРОЩУВАННЯ ТРОПІЧНОГО ГРИБА Calocybe indica завантажити 
26.  Бандура І.І., Кулик А.С., Гапріндашвілі Н.А. ВИЗНАЧЕННЯ АДАПТИВНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ВЕГЕТАТИВНОГО РОЗВИТКУ ГЛИВИ ЗВИЧАЙНОЇ ТА ГЛИВИ ЛЕГЕНЕВОЇ ДО ПІДВИЩЕНОЇ КОНЦЕНТРАЦІЇ ХЛОРИДУ НАТРІЮ завантажити 
27.  Кулик А.С., Гапріндашвілі Н.А.  АНАЛІЗ СТАЛОСТІ ТЕХНІЧНИХ ХАРАКТЕРИСТИК АДАПТАЦІЙНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ КУЛЬТИВУВАННЯ ЇСТІВНОГО ГРИБА CYCLOCYBE AEGERITA завантажити
28.  Горєлков Д.В.Лукашова А.В. РОЗРОБКА КОНЦЕПЦІЇ КУЛІНАРНИХ ЕКО-ВИРОБІВ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА  завантажити 
29.  Горєлков Д.В., Мироненко В.С.  ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСУ РІЗАННЯ СУБРОДУКТІВ завантажити
30.  Горєлков Д.В.Машезова А.І. ФОРМУВАННЯ КОНЦЕПЦІЇ СПЕЦІАЛІЗОВАНОГО ЗАКЛАДУ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА З МОЖЛИВІСТЮ ЛІКУВАННЯ ДІТЕЙ З ДИТЯЧИМ ЦЕРЕБРАЛЬНИМ ПАРАЛІЧЕМ   завантажити
31.  Evlash ViktoriaPotapov Volodymyr, Singissov  Azret, Khanzharov Nurlan, Erkebayeva Saparkul STUDY OF DRYING KINETICS OF WILD PLANT SALICORNIA EUROPAEA L  завантажити 
32.  Колісниченко Т.О. РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЧНОЇ СХЕМИ ВИРОБНИЦТВА ЕМУЛЬСІЙНИХ СОУСІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ МОРСЬКИХ ВОДОРОСТЕЙ «ХЛОРЕЛА»  завантажити
33.  Колісниченко Т.О., Літвінчук А.Р., Фесак Є.М. ФУДСТАЙЛІНГ – НОВИЙ НАПРЯМОК РОЗРОБКИ ТА ВПРОВАДЖЕННЯ МЕНЮ В ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА  завантажити 
34.  Кюрчева Л.М., Гапріндашвілі Н.А. УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ СУШІННЯ ЯГІД  завантажити
35.  Миколенко С.Ю., Алієва О.Ю.Руденко Т.В.Череута Д.В.,  Баранік П.В.  ВИКОРИСТАННЯ ПОБІЧНОГО ПРОДУКТУ ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА АМАРАНТУ ДЛЯ ПОДОВЖЕННЯ СВІЖОСТІ ХЛІБА завантажити
36.  Миколенко С.Ю., Іванов А.М. РОЗРОБЛЕННЯ БІСКВІТНОГО НАПІВФАБРИКАТУ, ЗБАГАЧЕНОГО БІОЛОГІЧНО ЦІННОЮ БЕЗГЛЮТЕНОВОЮ СИРОВИНОЮ  завантажити
37.  Прісс О.П.Ангеловська А.О. ПЛОДИ КАЛИНИ ЗВИЧАЙНОЇ ЯК ДЖЕРЕЛО ЦІННИХ БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ РЕЧОВИН  завантажити 
38.  Прісс О.П. ТРАНСФОРМАЦІЯ ПРОДОВОЛЬЧИХ СИСТЕМ: СТАЛІ ДІЄТИ ДЛЯ СТАЛОГО МАЙБУТНЬОГО  завантажити
39.  Зарецька Д.К., Сердюк М.Є. ВПЛИВ НВЧ КОЛИВАНЬ НА ЯКІСТЬ АЙВОВОГО НАПІВФАБРИКАТУ  завантажити
40.  Зарецька Д.К., Сердюк М.Є. ВПЛИВ НВЧ ОБРОБКИ НА АКТИВНІСТЬ ФЕРМЕНТІВ В АЙВОВОМУ НАПІВФАБРИКАТІ  завантажити
41.  Зарецька Д.К., Сердюк М.Є. ВПЛИВ ГІДРОТЕРМІЧНОЇ ОБРОБКИ НА ЗБЕРЕЖЕННЯ АСКОРБІНОВОЇ КИСЛОТИ В ПЛОДАХ ЯБЛУК СОРТУ ФЛОРІНА  завантажити 
42.  Тарасенко В.Г., Жукова В.Ф., Загорко Н.П.  ВИКОРИСТАННЯ ЯГІД КАЛИНИ В ОЗДОРОВЧОМУ ХАРЧУВАННІ завантажити 
43.  Чурсінов Ю.О., Ковальова О.С., Александрова А.О.,  Ющенко К.О., Дегтярюк М.О., Фурсов О.В., Рухлінський В.В., МЕТОДИ ОТРИМАННЯ БІОЛОГІЧНО-АКТИВНИХ ДОБАВОК З ЗЕЛЕНИХ РОСЛИН ЛЮЦЕРНИ ТА АМАРАНТУ  завантажити 
44.  Золотухіна І.В., Кононикін В.Д., Червоний В.М.Москалець А.С. ДОСЛІДЖЕННЯ СИЛИ ЗВ’ЯЗКУ ЛУСКА-ШКІРА ДЛЯ ТУШОК СТАВКОВОЇ РИБИ В НАТИВНОМУ СТАНІ   завантажити
45.  Червоний В.М.До Хай Уєн  ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА З В’ЄТНАМСЬКОЮ КУХНЕЮ  завантажити
46.  М’ячина О.В.Зибайло С.М.  ДОСЛІДЖЕННЯ ОПТИМАЛЬНИХ КОНЦЕНТРАЦІЙ НАТУРАЛЬНОГО ХАРЧОВОГО БАРВНИКА ЧЕРВОНОГО КОЛЬОРУ Е120 У ХАРЧОВИХ ПРОДУКТАХ завантажити
47.  Тарасенко В. Г.Петров В. О.Ковальов О. О. ВИКОРИСТАННЯ ХАРЧОВИХ ВІДХОДІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ   завантажити
48.  Карман Т.В. АНАЛІЗ РИНКУ РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ  завантажити
49.  Кюрчева Л.М., Жукова В.Ф. ЯКІСТЬ ОБСЛУГОВУВАННЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА  завантажити
50.  Паска М.З., Карпова М.Р.   ОБРОБКА КАВОВОГО ЗЕРНА ТА ЇЇ ВПЛИВ НА СМАК У ЧАШЦІ завантажити 
51.  Ковальов О. О., Самойчук К.О.,  Колодій О. С. ОБГРУНТУВАННЯ ВИХІДНИХ ДАНИХ ТА ВИБІР ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ РОЗРОБКИ МЕТОДИКИ РОЗРАХУНКУ ПРОМИСЛОВОГО ЗРАЗКУ СТРУМИННО-ЩІЛИННОГО ГОМОГЕНІЗАТОРА МОЛОКА  завантажити
52.  Ковальов О. О., Самойчук К.О.,  Олексієнко В. О. ПОРІВНЯЛЬНА ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ВПРОВАДЖЕННЯ СТРУМИННО-ЩІЛИННОГО ГОМОГЕНІЗАТОРА  завантажити
53.  Ковальов О. О., Самойчук К.О.,  Тарасенко В.Г. ПРОЦЕСИ, ЯКІ ВІДБУВАЮТЬСЯ В ЗОНІ ГРАНИЧНОГО ШАРУ СТРУМИННО – ЩІЛИННОГО ГОМОГЕНІЗАТОРА МОЛОКА  завантажити
54.  Червоткіна О. О., Тарасенко В. Г. ГРАНУЛЮВАННЯ ВТОРИННИХ ПРОДУКТІВ ПЕРЕБОРКИ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ  завантажити
55.  Червоткіна О. О., Бойко В. С. ВИРОБНИЦТВО КОРМІВ МЕТОДОМ ЕКСТРУДУВАННЯ, ПОЄДНАНОГО З ГРАНУЛЮВАННЯМ завантажити
56.  Олексієнко В.О., Петриченко С.В., Ковальов О.О.,  Кошулько В.С.  ДОСЛІДЖЕННЯ ЕНЕРГОЄМНОСТІ ПРОЦЕСУ ПОДРІБНЕННЯ МОЛОТКОВОЇ ЗЕРНОВОЇ ДРОБАРКИ завантажити
57.  Кузьмінська І.М.  ПІНОУТВОРЕННЯ ПРИ РОЗЛИВІ ХАРЧОВИХ РІДИН завантажити
58.  Петриченко С.В.Олексієнко В.О. АНАЛІЗ СТАНУ ЗЕРНООЧИСНОГО ОБЛАДНАННЯ  завантажити
59.  Петриченко С.В.Тішин В.С. ТЕРМООБРОБКА М’ЯСНОЇ СИРОВИНИ ЯК ОБ’ЄКТ МОДЕЛЮВАННЯ  завантажити
60.  Петриченко С.В.Вилущак І.С.  ОГЛЯД КОНСТРУКЦІЙ СТАТИЧНИХ ЗМІШУВАЧІВ завантажити
61.  Struchaiev M.I.  WAYS OF TECHNICAL SUPPORT OF DECARBONIZATION завантажити
62.  Жукова В.Ф., Тарасенко В.Г., Кюрчева Л.М. УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ГАРБУЗОВИХ ЦУКАТІВ З ВИКОРИСТАННЯМ КАНДИРУВАННЯ В СИРОПІ З ГРАНАТОВИХ ВИЧАВОК  завантажити
63.  Кюрчева Л.М., Гапріндашвілі Н.А.  УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ СУШІННЯ ЯГІД завантажити
64.  Загорко Н.П., Тарасенко В.Г.  ЗАХИСНІ ПОКРИТТЯ ТА СПОСОБИ ОБРОБКИ М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ З МЕТОЮ ПІДВИЩЕННЯ ЇХ БАР’ЄРНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ завантажити 
65.  Кирильченко  М.В., Загорко Н.П., Шеховцова Д.  РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ПЛОДОВО-ЯГІДНИХ СОУСІВ З ВИКОРИСТАННЯМ СОКІВ ЧОРНОЇ СМОРОДИНИ, ПОРІЧОК ЧЕРВОНИХ ТА БАНАНІВ завантажити
66.  Гапріндашвілі Н.А., Коляденко В.В. ІННОВАЦІЙНІ СЕРВІСНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ДІЯЛЬНОСТІ ГОТЕЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ  завантажити
67  Прісс О.П.  ЗМІНИ ПІДХОДІВ ДО ПИТАНЬ ХАРЧУВАННЯ завантажити
68.  Дейниченко Г.В., Гузенко В.В., Дмитревський Д.В.  НОВІ ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ ПРОЦЕСІВ ПЕРЕРОБКИ ВТОРИННОЇ МОЛОЧНОЇ СИРОВИНИ завантажити
69.  Бойко В. С., Червоткіна О. О. АНАЛІЗ ПОЗИТИВНИХ АСПЕКТІВ ПРЕСУВАННЯ –ГРАНУЛЮВАННЯ КОРМІВ  завантажити 
70.  Бойко В. С., Тарасенко В. Г., Червоткіна О.О.  ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА АЕРОВАНИХ ЗАМОРОЖЕНИХ ПРОДУКТІВ завантажити 
71.  Червоткіна О.О.Олексієнко В.О. ГРАНУЛЮВАННЯ ПОРОШКОПОДІБНИХ ОВОЧІВ  завантажити
72.  Антоненко В.А.Ковальова О.С.Кошулько В.С.Олексієнко В.О.  СПОСОБИ КОНСЕРВАЦІЇ ПРОРОЩЕНИХ ЗЕРЕН завантажити
73.  Капітанова Т.М.Кошулько В.С.Олексієнко В.О. ВИКОРИСТАННЯ НАСІННЯ БОБОВИХ КУЛЬТУР ТА ПРОДУКТІВ ЇХ ПЕРЕРОБКИ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ТА ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ  завантажити
74.  Клименко О.Ю.Кошулько В.С.,Олексієнко В.О. ДИСПЕРСНІСТЬ І ЯКІСТЬ ПШЕНИЧНОГО СОРТОВОГО БОРОШНА  завантажити 
75.  Кононович Р.О.Кошулько В.С.Калина В.С.Олексієнко В.О.  КОНДИТЕРСЬКІ ВИРОБИ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ НА ЖЕЛЕЙНІЙ ОСНОВІ завантажити
76.  Лебедєв Є.В.Кошулько В.С.Олексієнко В.О. МЕХАНІЗМ ГІДРОТЕРМІЧНОЇ ОБРОБКИ КРУП’ЯНИХ КУЛЬТУР   завантажити
77.  Данченко О.О., Здоровцева Л.М., Майборода Д.О., Коляденко В.В. ВПЛИВ АНТИОКСИДАНТНОГО ПРЕПАРАТУ ДИСТИНОЛ НА ВМІСТ ЖИРОРОЗЧИННИХ ВІТАМІНІВ У М’ЯСІ ПТИЦІ завантажити
78.  Майборода Д.О., Здоровцева Л.М., Данченко О.О., Данченко М.М.  УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСА ПТИЦІ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯМ ЕКСТРАКТУ ВІВСА ПОСІВНОГО завантажити
79.  Дейниченко Г.В., Золотухіна І.В., Скринник В.І.  ВИЗНАЧЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ І РЕЖИМІВ ОДЕРЖАННЯ УФ-КОНЦЕНТРАТІВ БІЛКОВО-ВУГЛЕВОДНОЇ МОЛОЧНОЇ СИРОВИНИ  завантажити
80.  Кюрчев С.В., Верхоланцева В.О. ОБГРУНТУВАННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ СЕМІФЛЮЇДИЗАЦІЙНОГО ПРИСТРОЮ ДЛЯ ШВИДКОГО ЗАМОРОЖУВАННЯ ПЛОДОВО-ЯГІДНОЇ ПРОДУКЦІЇ   завантажити
81.  Кюрчев С.В., Верхоланцева В.О.Паляничка Н.О. ЕФЕКТИВНІСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ ХОЛОДУ ДЛЯ ЯГІДНОЇ ПРОДУКЦІЇ   завантажити
82.  Верхоланцева В.О. ПЕРСПЕКТИВИ ЗАСТОСУВАННЯ ХОЛОДИЛЬНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ   завантажити
83.  Паляничка Н.О.Самойчук К.О. МЕТОДИКА ОЦІНЮВАННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ДИСПЕРГУВАННЯ ЕМУЛЬСІЙ   завантажити
84.  Паляничка Н.О.Верхоланцева В.О. ОБГРУНТУВАННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ІМПУЛЬСНОЇ ГОМОГЕНІЗАЦІЇ ДЛЯ ДИСПЕРГУВАННЯ ЕМУЛЬСІЙ   завантажити
85.  Паляничка Н.О. ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ МОЛОКА ТА ГОМОГЕНІЗАЦІЯ   завантажити
86.  Бойко В. С.Червоткіна О. О. ЗАЛЕЖНІСТЬ ТИСКУ ТА ЩІЛЬНОСТІ РОСЛИННОГО МАТЕРІАЛУ ПРИ ЙОГО СТИСКАННІ  завантажити
87.  Прісс О.П., Жукова В.Ф., Карман Т.В. РИНОК ДОСТАВКИ ЇЖІ: ТЕНДЕНЦІЇ ТА ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ  завантажити 
88.  Тарасенко В. Г.Бойко В. С.,Червоткіна О. О. ПРОЦЕС ОБРОБКИ ПРОДУКТІВ НАДВИСОКИМ ТИСКОМ завантажити 
89.  Федянович Г.В. Чернушенко О.О. ПРОБЛЕМИ В УКРАЇНІ ПОВ’ЯЗАНІ З ПРОДУКЦІЄЮ БДЖІЛЬНИЦТВА завантажити