Методичні  рекомендації до виконання практичних  занять з робітничої професії 7223 «Налагоджувальник устаткування у виробництві харчової продукції»:

Підготовка і організація налагодження обладнання харчових виробництв

Спеціальне обладнання, інструмент, пристосування, що застосовуються для налагодження обладнання у харчовому виробництві

Вантажопідйомні машини і механізми, які застосовуються для налагодження обладнання харчових виробництв

Збирання-розбирання типових вузлів обладнання харчових виробництв

Налагодження обладнання для теплової обробки тушок птиці і зняття оперення

Налагодження обладнання ковбасного виробництва

Налагодження обладнання для механічної і теплової обробки молока

Налагодження обладнання підприємств швидкого харчування

Налагодження обладнання для виробництва  борошняних кондитерських виробів

Налагодження обладнання для виробництва  цукристих кондитерських виробів

Налагодження обладнання для виробництва хрусткої картоплі (чіпсів)