Дисципліна “ПРОЕКТУВАННЯ ПЕРЕРОБНИХ І ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ З ОСНОВАМИ БУДІВНИЦТВА”

Положення про проведення предметної олімпіади з дисципліни «Проектування підприємств харчової промисловості з основами промбудівництва» кафедри ОПХВ імені професора Ф.Ю. Ялпачика

Програма для підготовки до участі у предметній олімпіаді з дисципліни «Проектування підприємств харчової промисловості з основами промбудівництва»

2021-2022 н.р.

ПРОТОКОЛ проведення олімпіади з дисципліни «Проектування переробних і харчових виробництв з основами промбудівництва» 10.12.21 р.

ІНФОРМАЦІЙНА ДОВІДКА ПРО ПРОВЕДЕННЯ ОЛІМПІАДИ З ДИСЦИПЛІНИ “ПРОЕКТУВАННЯ ПЕРЕРОБНИХ І ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ З ОСНОВАМИ БУДІВНИЦТВА”

2020-2021 н.р.

ПРОТОКОЛ проведення олімпіади з дисципліни «Проектування переробних і харчових виробництв з основами будівництва» 24.11.20 р.

ІНФОРМАЦІЙНА ДОВІДКА ПО ПРОВЕДЕНІЙ ПРЕДМЕТНІЙ ОЛІМПІАДІ З ДИСЦИПЛИНИ “ПРОЕКТУВАННЯ ПЕРЕРОБНИХ І ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ З ОСНОВАМИ БУДІВНИЦТВА”