Підсумки ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності “Обладнання переробних і харчових виробництв”

Перелік конкурсних завдань для підготовки до Всеукраїнської студентської олімпіади з обладнання переробних і харчових виробництв

Умови проведення конкурсу дипломних робіт

Методичні рекомендації щодо проведення II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності “Обладнання переробних і харчових виробництв”

Запрошення на олімпіаду 2017 року

ЗВІТ про проведення II етапу Олімпіади зі спеціальності “Обладнання переробних і харчових виробництв”, проведеної 16 – 19 травня 2017 р. в Таврійському державному агротехнологічному університеті

Лист-запрошення керівникам ВНЗ