ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності “Обладнання переробних і харчових виробництв” 16–19 травня 2017 р. Підсумки ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності “Обладнання переробних і харчових виробництв” Перелік конкурсних завдань для підготовки до Всеукраїнської студентської олімпіади з обладнання переробних і харчових виробництв Умови проведення конкурсу дипломних робіт Методичні рекомендації щодо проведення II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності “Обладнання переробних і харчових виробництв” Запрошення на олімпіаду 2017 року ЗВІТ про проведення II етапу Олімпіади зі спеціальності “Обладнання переробних і харчових виробництв”, проведеної 16 – 19 травня 2017 р. в Таврійському державному агротехнологічному університеті Лист-запрошення керівникам ВНЗ