Технологія і механізація виробництва м’яса і м’ясопродуктів Ялпачик Ф.Ю., Гвоздєв О.В., Самойчук К.О. Підручник / О.В. Гвоздєв, Ф.Ю. Ялпачик, Н.П. Загорко, Т.О. Шпиганович; За редакцією О.В. Гвоздєва. – Мелітополь.: ТОВ «Видавничий будинок ММД», 2011. – 404 с.
Описано основні відомості про технологічні процеси, машини і обладнання для виробництва м’яса і м’ясопродуктів. Для кожного технологічного процесу виробництва продуктів з м’яса надано технологічні та структурно – апаратні схеми, класифікацію обладнання та детальне описання з наведенням їх технологічних характеристик, і вимог техніки безпеки та правил обслуговування.
Для учнів професійно – технічних навчальних закладів. Може бути корисним працівникам переробної галузі агропромислового комплексу
Facebook
Google+
Pinterest