Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни ТОППР

1 РОЗДІЛ:

Методика компонування виробничого цеху с/г продукції підприємства малої потужності
Методика розрахунку основних виробничих площ цеху переробки с.г. продукції, площі складів та холодильних камер
Методики розрахунку чисельності виробничого та обслуговуючого персоналу цеху переробки сільськогосподарської продукції
Технологічні розрахунки при переробці продукції рослинництва

2 РОЗДІЛ:

Розробка технології монтажу машини
Розробка технології пусконаладки машини

3 РОЗДІЛ:

Складання інструкції по експлуатації машини
Технічне діагностування машини

Приклад оформлення курсового проекту

Приклад оформлення титульної сторінки курсового проекту
Приклад оформлення пояснювальної записки курсового проекту з дисципліни ТОППР
Приклад оформлення креслень з дисципліни ТОППР