Булгаков Павло Олександрович

Посада: директор ФОП Булгаков

Базова вища освіта:
• ТДАТУ Аспірантура тема дисертації «Поліпшення способу зберігання спаржі свіжої овочевої (Asparagus оfficinalis L.) з використанням антиоксидантів». В процесі написання. По теперешній час

• ТДАТУ Магістратура Агрономія 2020

• Таврійський державний агротехнологічний університет. Спеціальність: енергетика сільськогосподарського виробництва. Кваліфікація: інженер-енергетик. 2008

Основні наукові праці

ПЕРЕЛІК Булгаков П. О., Прісс О. П. Зберігання спаржі з використанням захисних покриттів і пакування. The 13th International scientific and practical conference “Information activity as a component of science development”(April 04–07, 2023) Edmonton, Canada. International Science Group. 2023. p. 21-27

Priss, O., Sukhenko, V., & Bulhakov, P. (2023). ASPARAGUS DRY SOLUBLE AND INSOLUBLE MATTER DURING STORAGE. Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету, 13(1). https://doi.org/10.31388/sbtsatu.v13i1.375

Спаржа – сезоний делікатес для ресторанів. Учасник ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «ІННОВАЦІЇ, ГОСТИННІСТЬ, ТУРИЗМ: НАУКА, ОСВІТА, ПРАКТИКА»

БУЛГАКОВ, П. О. ПРОБЛЕМАТИКА ЗБЕРІГАННЯ ХОЛОДКУ ЛІКАРСЬКОГО (СПАРЖІ) ASPARAGUS OFFICINALIS L. Матеріали Х всеукраїнської науково-технічної конференції здобувачів вищої освіти за підсумками наукових досліджень 2022 року. Факультет агротехнологій та екології (5-20 лютого 2023 р., Запоріжжя)/Таврійський державний агротехнологічний унівеситет імені Дмитра Моторного
відпов. за вип. ВП Скиба. Запоріжжя: ТДАТУ, 2023. 163 с., 2023, 22.

Спаржа - витончений смак та користь для здоров’я. Учасник МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації»

Основні види діяльності, досягнення
З 2019 року по теперішній період відкритий ФОП на надання консалтингових послуг з вирощування і зберігання плодоовочевої продукції (кожного року під супроводом сховища загальним об’ємом понад 60 тисяч тон).

З 2016 р. по 2021 р. заступник директора, ТОВ «Терра Юкрейн».

З 2013 р по 2016 - головний технолог компанія «Грін Тім». 50 тисяч тон одночасного зберігання. Зберігання та передпродажна підготовка овочів таких як: картопля, буряк, цибуля, морква, капуста, гарбуз, пекінська капуста, часник, селера, яблука, спаржа.

З 2012 р по 2013 р технік-технолог зі зберігання та переробки плодоовочевої продукції, компанія «Грін Тім».

З 2011 р по 2012 р - бригадир КВП. Монтаж і пуско-наладка холодильного та вентиляційного обладнання компанії «Gerlofs» (Голандія)

З 2004 р по 2011 р - РЕЗ та ЕС, Енергонагляд. За сумісництвом монтаж силової та освітлювальної проводки, монтаж холодильного та вентиляційного обладнання компанія «Гранд тектонік»