Toggle navigation
Кафедра харчових технологій та готельно-ресторанної справи
Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного
Toggle navigation
Про кафедру
Історія кафедри
Сторінка завідувача
Положення про кафедру
Моніторинг оцінювання академічної доброчесності
Контакти
Галерея
Новини
Склад кафедри
Навчання
Розклад занять
Графік консультацій
Дисципліни. Готельно-ресторанна справа (ОПП 2021)
Дисципліни. Харчові технології (Бакалавр)
Дисципліни. Індустрія здорового харчування (Магістр)
Дисципліни, що викладаються на інших освітніх програмах
Дисципліни. Харчові технології (Доктор філософії)
Результати анкетування з вибіркових компонентів ОПП
Посібники та підручники
Олімпіади
Кураторство
Взаємовідвідування занять
Відкриті заняття
Обговорення відкритих занять
Кваліфікаційні роботи
Курсові роботи та проекти
Дуальне навчання
Практика
Наука
Розробки кафедри
Проекти кафедри
Громадська організація «Інтеркультурне гастрономічне коло»
Наукові гуртки
Науково-практичні заходи
Статті викладачів
Співпраця
Звіти з науки
Лабораторії кафедри
Навчальна лабораторія «Навчальне кафе»
Спеціалізована навчальна лабораторія «Ресторанної справи»
Навчально-наукова лабораторія «Технологія продукції ресторанного господарства»
Навчально-наукова лабораторія біохімічних досліджень
Лабораторія мікробіологічних досліджень
Лабораторія культивування їстівних грибів
Навчально-наукова лабораторія бродильних виробництв
Лабораторія зберігання плодів та овочів
Лабораторія організації харчування
Навчальний готель
Філія кафедри на виробництві “Міжнародний навчально-оздоровчий центр “Роста”
Абітурієнту
Конференції
2021 ІІ Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв»
Матеріали конференції
Сертифікати учасників конференції
Організаційний комітет конференції
2020 Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв»
Матеріали конференції
Сертифікати учасників конференції
Організаційний комітет конференції
2019 ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»
2018 Міжнародна науково-практична конференція «Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства»
Матеріали конференції
Організаційний комітет конференції
Стажування та підвищення кваліфікаціїї викладачів кафедри
Міжнародний напрямок роботи кафедри
Кашуба Алла Анатоліївна
Посада:
Лаборант кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи
Співробітники
Прісс Олеся Петрівна
Сердюк Марина Єгорівна
Данченко Олена Олександрівна
Загорко Надія Петрівна
Бандура Ірина Іванівна
Здоровцева Любов Миколаївна
Гапріндашвілі Нона Арчилівна
Кюрчева Людмила Миколаївна
Тарасенко Віра Григорівна
Андрущенко Микола Васильович
Колісниченко Тетяна Олександрівна
Тараненко Галина Григорівна
Кулик Аліна Степанівна
Гончар Юлія Миколаївна
Пашук Галина Вікторівна
Ангеловська Алла Олександрівна
Бісько Ніна Анатоліївна
Яворський Антон Віталійович
Майборода Данііл Олександрович
Зарецька Дар’я Костянтинівна
Кашуба Алла Анатоліївна
Сокот Олександр Євгенович
Булгаков Павло Олександрович
Ткаченко Антон Геннадійович