ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

на цій сторінці ви можете переглянути та завантажити матеріали

Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв» (24 листопада, 2020 р.)

Автор(и)  Назва доповіді Матеріали
1. Науменко О.П., Зубенко А.В., Науменко О.О., Прокопенко Ю.Є. Доцільність створення мобільного модулю переробки фруктово-овочевої сировини у сухий напівфабрикат завантажити
2. Самойчук К.О., Паляничка Н.О. Комп’ютерне моделювання при дослідженні процесу гомогенізації молока завантажити 
3. Лубешко А.О., Литвиненко О.А. Перспективне обладнання для деалкоголізації пива завантажити 
4. Стадник І.Я., Пилипець О.М., Коломієць О.М.  Вплив невідомих значень дії сил тертя на розрахунок  потужності змішування завантажити 
5. Доценко Н.А., Горбенко О.А., Бацуровська І.В Аналіз тенденцій розвитку процесу віджимання рослинної олії завантажити 
6. Чурсінов Ю.О.,  Донець Д.П., Шапошников М.Л., Ткаченко Т.В., Кордюкова В.С. Дослідження процесів пресування та екструдування рослинних матеріалів та зернових сумішей завантажити 
7. Дударєв І.М., Ольховський В.О. Обґрунтування конструкції зернового сепаратора ножичного типу завантажити 
8. Червоний В.М., Горбенко В.І., Постнов Г.М. Шляхи підвищення ресурсо- і енергоефективності роботи закладів ресторанного господарства завантажити 
9. Бойко В.С., Тарасенко В.Г. Обробка харчових продуктів методом надвисокого тиску завантажити 
10. Олексієнко В.О., Петриченко С.В. Вплив зношування молотків зернової дробарки на ефективність процесу подрібнення завантажити 
11. Самойчук К.О., Ковальов О.О. Визначення координат зони подачі вершків у струминному гомогенізаторі молока з роздільною подачею жирової фази завантажити
12. Ткаченко Г.В., Улянич І.Ф. Результати випробувань зерносушарки brice-backer з рекуперацією на комбінованих видах палива завантажити 
13. Тарасенко В.Г., Бойко В.С. Машинно-апаратне оснащення процесів обробки продуктів надвисоким тиском завантажити 
14. Самойчук К.О., Ковальов О.О. Підвищення енергоефективності гомогенізації при використанні струминно-щілинного диспергатора молока завантажити 
15. Дмитревський Д.В., Дое Д.Б., Собокар П.О. Використання мембранної технології під час обробки харчових напоїв завантажити 
16. Самойчук  К.О., Лебідь М.Р. Аналіз конструкції клапанного гомогенізатора завантажити
17. Ковальов О.О., Колодій О.С. Експериментальне визначення коефіціенту витрат струминних диспергаторів жирової фази молока завантажити
18. Паляничка Н.О., Верхоланцева В.О. Економічна ефективність від використання імпульсного гомогенізатора молока завантажити 
19. Кузьмінська І.М.  Пристрої для дозування і фасування рідкої продукції завантажити
20. Kiurchev S., Glowacki S., Verkholantseva V. An innovative approach for storing berries in the modern                завантажити 
21. Самойчук К.О. Характеристика використання гомогенізації емульсій в харчовій і переробній промисловості завантажити 
22. Helikh A., Vasilenko O., Savisko O., Prymenko V. Modelling of craft pate recipe with addition of hemp processing products завантажити
23. Дейниченко Г.В., Золотухіна І.В. Дослідження вмісту сухих речовин у продуктах  мембранного розділення білково–вуглеводної молочної сировини завантажити 
24. Данченко О.О., Здоровцева Л.М., Майборода Д.О., Данченко М.М. Удосконалення технології виробництва та зберігання м’яса гусей із застосуванням біологічно активних сполук вівса посівного завантажити 
25. Прісс О.П. Проблема скорочення продовольчих втрат і харчових відходів як засіб досягнення стійкої продовольчої системи завантажити 
26. Кюрчев С.В., Паламарчук І.П., Верхоланцева В.О. Застосування холоду  у процесі зберігання ягід завантажити 
27. Бандура В.М. Обгрунтування параметрів процесу сушіння насіння соняшнику у вібраційній сушарці з інфрачервоним підведенням енергії завантажити 
28. Лазарєва Т.А., Цихановська І.В., Благий О.С. Обґрунтування  складу  шоколадної  пасти підвищеної біологічної цінності завантажити 
29. Кравченко М.Ф., Данилюк І.П. Удосконалення технології прісного тіста із порошком atherina pontica та борошном пророщеного зерна пшениці завантажити 
30. Євлаш В.В., Зівенко К.В. Обґрунтування інгредієнтного складу ягідного желе антианемічного спрямування завантажити 
31. Большакова В.А., Дроменко О.Б., Онищенко В.М., Янчева М.О. Обгрунтування доцільності розробки функціональних м’ясних виробів з використанням псиліуму (plantago psyllium l.) завантажити 
32. Дударєв І.М., Панасюк С.Г. Дослідження впливу часу бланшування на адгезійні властивості багатошарових чипсів  завантажити
33. Євлаш В.В., Газзаві-Рогозіна Л.В., Коник Т.В. Розробка рецептури желе кисломолочного, збагаченого гемовим залізом, для профілактики залізодефіцитної анемії завантажити 
34. Дейниченко Г.В., Гузенко В.В., Шинкаров В.Ю. Розроблення схеми одержання пектинового концентрату з соняшника завантажити 
35. Шаніна О.М., Боровікова Н.О., Гавриш Т.В. Оптимізація технології безглютенового хліба зі структуроутворювачами білкової та полісахаридної природи завантажити 
36. Євлаш В.В., Пілюгіна І.С., Колповська М.В. Перспективи використання ядра насіння соняшнику та кунжуту в технології сухих зернових снеків «Лляні флакси» завантажити
37. Зарецька Д.К., Сердюк М.Є.   Вплив способів гідротермічної обробки на вміст аскорбінової кислоти в айвовому напівфабрикаті завантажити 
38. Климентьєва І.О., Ткаченко Н.А. Перспективи використання високоолеїнової соняшникової олії та олії шипшини  у виробництві продуктів здорового харчування завантажити 
39. Нєміріч О.В., Устименко І.М., Гавриш А.В., Гаврильченко П.М., Дорошкевич Р.Ю. Удосконалення технології соусів для балансу вата-доша завантажити 
40. Сердюк М.Є., Тарнавська Д.О. Оцінка сортової придатності яблук для виробництва чіпсів завантажити
41. Сукманов В.О., Ковальчук О.В. Перспективи субкритичної водної екстракції біологічно активних речовин із вторинних продуктів переробки сої завантажити 
42. Дорошкевич Р.Ю., Гаврильченко П.М., Гавриш А.В., Устименко І.М., Нєміріч О.В. Теоретичні аспекти технології сухих сніданків з яблук для осіб конституції капха завантажити 
43. Божко Н.В., Тищенко В.І., Клименко В.О. Оцінка якості напівкопчених ковбас із різним співвідношенням качки та прісноводної аквакультури завантажити 
44. Дорошенко Є.В., Лапенко М.П., Леснік К.В., Філіпчук В.П.Яроцька К.Ю., Олексієнко В.О. Вплив попередньої обробки яблук іч-променями на якість готової продукції і тривалість сушіння завантажити
45. Паляничка Н.О. Використання енергоефективного обладнання в технологічній лінії питного молока завантажити 
46. Ромашко А.Є., Руснак Р.А., Олексієнко В.О. Інноваційні та перспективні технології у виробництві картопляних чіпсів завантажити 
47. Гейман Ю.Є., Тарасенко В.Г. Дослідження адгезійних властивостей гарбузових овочів завантажити
48. Курочка І.В., Мовчан М.О., Рябенко А.С., Олексієнко В.О. Огляд сучасних технологій подрібнення зернової сировини в комбікормовій промисловості завантажити 
49. Петриченко С.В., Олексієнко В.О. Визначення тривалості обсмажування ковбасних виробів завантажити 
50. Ломейко О.П., Пупинін А.А., Тішин В.С. Обргунтування  конструкції змішувача-дозатора екструдера у кондитерському виробництві завантажити 
51. Лихач А.В., Болгова Н.В. Аналіз рецептури сиркового десерту для дитячого харчування завантажити 
52. Розинська К.Д., Шинкарук М.В. Обґрунтування доцільності виробництва фруктово-овочевих соків комбінованого складу завантажити 
53. Буднік Є.О., Волохата Л.В., Руснак Р.А., Олексієнко В.О.  Вплив яблучного порошку на властивість і якість бісквітних напівфабрикатів завантажити 
54. Семенюк К.М., Штонда О.А. Маринади на основі купажів рослинних олій в технології натуральних м’ясних маринованих напівфабрикатів завантажити 
55. Крижська Т.А., Хуан Хуалянь, Шань Фейфей Гастрономічне комбінування сировини для виготовлення мʹясних виробів завантажити
56. Червоткіна О.О., Тарасенко В.Г. Використання в’яжучих речовин при виробництві гранульованих овочів завантажити 
57. Куянов Ю.Ю., Тимчак Д.О., Мартела Ю.Д. Перспективи виробництва снеків з плодів хурми завантажити 
58. Сова Н.А., Михненко І.Р., Чорней К.А., Коваленко Н.В. Порівняння складу конопляного борошна, отриманого за різними технологіями завантажити 
59. Ломейко О.П., Пупинін А.А., Шуваєв А.С. Обгрунтування конструкції вальцьового плющильного верстату  для круп і зернобобових після їх варіння і підсушування завантажити
60. Хмура Ю.Ю., Тарасенко В.Г. Вдосконалення обладнання для заморожування харчових продуктів завантажити 
61. Загорулько О.Є., Загорулько А.М., Гордієнко І.О. Удосконалення способу виробництва пастоподібного напівфабрикату з плодоовочевої сировини завантажити 
62. Фіалковська Л.В. Використання  відходів рафінації олії завантажити
63. Свєженцев В.О., Миколенко С.Ю. Поліпшення композиційних властивостей борошняних кондитерських виробів збагачених насінням чіа   завантажити 
64. Самойчук К.О.,  Самохвал В.А. Характеристики використання брикетування в переробній промисловості завантажити 
65. Ritter Т., Hribova І., Silonova N. Analysis the general guidelines of food legislation germany and ukraine завантажити 
66. Бандура І.І., Кулик А.С., Omoanghe S. Isikhuemhen Оцінка мікробіоти рослинних субстратів для промислового культивування їстівних грибів завантажити
67 Кюрчев С.В., Верхоланцева В.О., Паляничка Н.О. Холод сприяє зберіганню продукції       завантажити
68. Аксьонова О.Ф., Губський С.М., Євлаш В.В.  Використання підсолоджувача splenda у виробництві кексу сирного: спектроскопічне дослідження стану вологи завантажити 
69. Кравченко М.Ф., Романовська О.Л. Якість бісквітних напівфабрикатів з борошном «здоров’я» та порошком керобу завантажити 
70. Загорко Н.П., Сидоренко Л.Д. Виробництво коньяку  за шарантською технологією завантажити 
71. Пахомська О.В., Терещук А.С. Актуальні проблеми якості та безпечності харчової продукції завантажити 
72. Бандура И.И. Анализ особенностей рынка экзотических грибов в Украине завантажити
73. Жукова В.Ф., Майборода Д.О., Ганчева А.І. Роль аліментарного фактора в профілактиці та лікуванні короновірусу COVID–19 завантажити 
74. Кім Н.І. Обгрунтування узагальненої оцінки якості продукції переробних підприємств  завантажити
75. Миколенко С.Ю., Омельчук В.С., Недобійчук К.В. Дослідження впливу диспергованого зерна амаранту на якість безглютенових хлібців завантажити 
76. Семко Т.В., Іваніщева О.А. Харчова алергія завантажити 
77. Швець С.С., Куянов Ю.Ю., Миколенко С.Ю. Розроблення чіпсів з подрібнених яблук завантажити 
78. Євдокімов П.В., Пироженко А.В., Микитенко А.О.Олексієнко В.О. Визначення придатності зерна гречки для солодорощення завантажити 
79. Зінченко Р.С., Сілонова Н.Б Аналіз міжнародних вимог у сфері безпечності харчових продуктів та залучення вітчизняних підприємств до їх виконання завантажити 
80. Малюк Л.П., Варипаєва Л.М. Організаційні заходи в сфері гостинності  під час пандемії  2020 завантажити 
81. Паска М.З., Куцмида А.Т. Техно–новини ресторанного бізнесу завантажити 
82. Гапріндашвілі Н.А., Бандура І.І. Перспективи впровадження інноваційних методів управління в індустрії гостинності завантажити
83. Гузар У.Є. Сучасні якості менеджера готельно–ресторанного бізнесу завантажити 
84. Сухаренко О.І. Інноваційні технології в ресторанному бізнесі для забезпечення конкурентоспроможності організації завантажити 
85. Кюрчева Л.М., Верхоланцева В.О. Якість готельно–ресторанних послуг завантажити 
86. Бондаренко Д.О., Григоренко О.В. Історія виникнення коктейлів сімейства сауер і їх місце у сучасній барній справі завантажити 
87. Горєлков Д.В., Ворошилова О.О. Інноваційні рішення в організації та функціонуванні мережі кав’ярень завантажити 
88. Пахомська О.В., Коваленко В.О. Перспективи впровадження інтернет речей в  готельно–ресторанну індустрію завантажити 
89. Кюрчева Л.М., Кюрчева Ю.С. Якісна послуга – основний фактор конкурентоспроможності готельного підприємства завантажити
90. Калугіна І.М. Нові перспективи проектування їдальні–роздавальні у рекреаційній зоні завантажити 
91. Струтинська Л.Т., Лупан П.П. Автоматизація процесів обслуговування споживачів закладів ресторанного господарства в умовах  епідемії COVІD–19 завантажити
92. Геліх А.О. Аутстафінг у готельно–ресторанному господарстві завантажити 
93. Брикова Т.М. Ресторани кайтен–дзусі – обслуговування нового формату завантажити 
94. Кононенко Т.П., Полстяна Н.В. Інноваційний розвиток підприємств готельного господарства України завантажити 
95 Олефіренко М.В. Вплив нематеріальних мотивацій на підвищення конкурентноздатності ресторанних закладів завантажити 
96. Пахомська О.В., Захаренко А.В. Інновації стратегії  ресторанного бізнесу України завантажити
97. Полстяна Н.В., Кононенко Т.П. Інноваційні зміни у ресторанному бізнесі в умовах пандемії коронавірусу завантажити
98. Гередчук А.М., Булах Т.С. Розробка нових композиційних сумішей для безглютенових соусів та емульсійних продуктів ресторанної сфери завантажити 
99. Мелкумова Д.А., Григоренко О.В. Етнічна вірменська кухня в умовах карантину завантажити 
100. Карман Т.В., Гапріндашвілі Н.А.   Стан та перспективи розвитку готельно–ресторанного бізнесу в Україні завантажити 
101. Захаренко А.В., Вівсюк І.О. Сучасні вимоги до якості обслуговування у закладах готельного господарства завантажити