Освітньо-професійна програма 2022
Освітньо-професійна програма 2022
| Вибіркові дисципліни | Кількість кредитів | Форма підсумкового контролю | |
| Вибіркові компоненти (обрати одну дисципліну) | |||
| ВК 1 | Дисципліни історико-культурологічного спрямування: | 4 | диф. залік |
| ВК 2 | Дисципліни суспільно-політичного спрямування:
|
4 | диф. залік |
| ВК 3 | Дисципліни соціально-правового спрямування:
|
3 | диф. залік |
| ВК 4 | Дисципліни природничо-математичного спрямування:
|
4 | диф. залік |
| ВК 5 | Дисципліни іншомовної підготовки: | 8 | 2 диф. заліка |
| ВК 6 | Дисципліни спортивного спрямування:
|
8 | 4 диф. заліка |
| Дисципліни професійного спрямування (вибрати 10) | |||
| Технологія кулінарної продукції | 3 | диф. залік | |
| Технологія продуктів функціонального призначення | 3 | диф. залік | |
| Інформаційні технології в інженерних розрахунках | 3 | диф. залік | |
| Моделювання технологічних процесів і систем | 3 | диф. залік | |
| Інженерна та комп’ютерна графіка | 3 | диф. залік | |
| Плодівництво | 3 | диф. залік | |
| Технологія виробництва сільськогосподарської продукції | 3 | диф. залік | |
| Технологія виробництва продукції тваринництва | 3 | диф. залік | |
| Бджільництво | 3 | диф. залік | |
| Зооінженерія | 3 | диф. залік | |
| Технологія виробництва продукції рослинництва | 3 | диф. залік | |
| Овочівництво, баштанництво та грибівництво | 3 | диф. залік | |
| Виноградарство та ампелографія | 3 | диф. залік | |
| Основи фізіології і гігієни харчування | 3 | диф. залік | |
| Основи дієтичного харчування (дієтологія) | 3 | диф. залік | |
| Харчові і дієтичні добавки | 3 | диф. залік | |
| Прянощі та приправи | 3 | диф. залік | |
| Готельно-ресторанна справа | 3 | диф. залік | |
| Автоматизація технологічних процесів | 3 | диф. залік | |
| Прикладна механіка | 3 | диф. залік | |
| Теплові процеси та обладнання харчових виробництв | 3 | диф. залік | |
| Холодильна техніка та обладнання | 3 | диф. залік | |
| Крафтові технології | 3 | диф. залік | |
| Товарознавство продовольчих товарів і тари | 3 | диф. залік | |
| Товарознавство продовольчих товарів | 3 | диф. залік | |
| Товарознавство харчових продуктів | 3 | диф. залік | |
| Експертиза продовольчих товарів | 3 | диф. залік | |
| Технологія полісахаридів та їх застосування в харчовій промисловості | 3 | диф. залік | |
| Етнічні кухні | 3 | диф. залік | |
| Санітарія і гігієна закладів ресторанного господарства | 3 | диф. залік | |
| Бізнес-аналітика | 3 | диф. залік | |
| Економічний аналіз | 3 | диф. залік | |
| Логістичний менеджмент | 3 | диф. залік | |
| Маркетинг в інтернеті | 3 | диф. залік | |
| Графічні редактори | 3 | диф. залік | |
| Технологічні розрахунки в харчовій промисловості | 3 | диф. залік | |
Освітньо-професійна програма 2021
Освітньо-професійна програма 2021
| Обов’язкові дисципліни | Документи | Викладач | |
| 1. Цикл загальної підготовки | |||
| ОК 1 | Українська мова за професійним спрямуванням | Силабус | ст.в. Зімонова Ольга Володимирівна |
| ОК 2 | Філософія | Силабус | к.ф.н., доцент Ісакова Олена Іванівна |
| ОК 3 | Іноземна мова за професійним спрямуванням | Силабус | ст.викл. Лемещенко–Лагода Вікторія Володимирівна |
| ОК 4 | Інформатика та інформаційні системи | Силабус | к.т.н., доц. Холодняк Юлія Володимирівна |
| ОК 5 | Вища математика | Силабус | к.ф.–м.н., доц. Леонтьєва Вікторія Володимирівна |
| ОК 6 | Хімічні основи харчових технологій: | Силабус (ЗНХ) Силабус (АХ) Силабус (ФКХ) Силабус (ОБХ) | д.с.–г. н., проф. Данченко Олена Олександрівна |
| 2. Цикл професійної підготовки | |||
| ОК 7 | Вступ до фаху та університетська освіта | Силабус | д.т.н., проф. Сердюк Марина Єгорівна |
| ОК 8 | Технологічні властивості сировини | Силабус | к.с.-г.н., доц. Кюрчева Людмила Миколаївна |
| ОК 9 | Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю продукцією | Силабус | к.с.–г.н. доц. Бандура Ірина Іванівна |
| ОК 10 | Процеси і апарати харчових виробництв | Силабус | к.т.н., доц. Верхоланцева Валентина Олександрівна |
| ОК 11 | Мікробіологія | Силабус | к.с.–г.н. доц. Бандура Ірина Іванівна |
| ОК 12 | Теоретичні основи харчових виробництв (з НП) | Силабус | д.т.н., проф. Прісс Олеся Петрівна |
| ОК 13 | Теоретичні основи харчових виробництв | Силабус | д.т.н., проф. Прісс Олеся Петрівна |
| ОК 14 | Методи контролю харчових виробництв | Силабус | к.б.н., доц. Здоровцева Любов Миколаївна |
| ОК 15 | Науково-дослідна робота студентів | Силабус | к.б.н., доц. Здоровцева Любов Миколаївна |
| ОК 16 | Загальна технологія харчових підприємств, у т.р.: | ||
| ОК 16.1 | Технологія консервування плодів та овочів | Силабус | д.т.н., проф. Сердюк Марина Єгорівна |
| ОК 16.2 | Технологія м’яса, м’ясопродуктів і риби | Силабус | к.т.н., доц. Загорко Надія Петрівна |
| ОК 16.3 | Технологія молока і молочних продуктів | Силабус | к.т.н., доц.Андрущенко Микола Васильович |
| ОК 16.4 | Технологія жирів і жирозамінників | Силабус | к.т.н., доц. Колісниченко Тетяна Олександрівна |
| ОК 16.5 | Технологія переробки і зберігання зерна | Силабус | к.с.-г.н., доц. Кюрчева Людмила Миколаївна |
| ОК 16.6 | Технологія цукрового виробництва | Силабус | к.т.н., доц. Загорко Надія Петрівна |
| ОК 16.7 | Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів | Силабус | к.т.н., доц.Тарасенко Віра Григорівна |
| ОК 16.8 | Технологія бродильних виробництв | Силабус | к.т.н., доц. Загорко Надія Петрівна |
| ОК 17 | Холодильна технологія харчових продуктів | Силабус | д.т.н., проф. Сердюк Марина Єгорівна |
| ОК 18 | Проектування підприємств харчової промисловості з основами промбудівництва | Силабус | д.т.н., проф.. Самойчук Кирило Олегович |
| ОК 19 | Комплексний курсовий проект | ||
| ОК 20 | Безпека продовольчої сировини та харчових продуктів у комплексі з навчальною практикою | Силабус | д.т.н., проф. Прісс Олеся Петрівна |
| ОК 21 | Гігієна і санітарія харчових виробництв | Силабус | к.т.н. доц. Кулик Аліна Степанівна |
| ОК 22 | Технологія зберігання плодів та овочів | Силабус | д.т.н., проф. Сердюк Марина Єгорівна |
| ОК 23 | Основи комп’ютерного моделювання |
Силабус | к.т.н., доц. Мацулевич Олександр Євгенович |
| ОК 24 | Технологія сушіння плодів та овочів |
Силабус | к.с.-г.н., доц. Кюрчева Людмила Миколаївна |
| ОК 25 | Маркетинг і логістика харчової промисловості | Силабус | к.е.н., доц. Шквиря Наталя Олександрівна |
| ОК 26 | Технологічне обладнання харчових виробництв | Силабус | к.т.н., доц. Паляничка Надія Олександрівна |
| ОК 27 | Охорона праці та безпека життєдіяльності | Силабус | к.т.н., доцент Зоря Михайло Віталійович |
| ОК 28 | Економіка і менеджмент харчових виробництв | Силабус | к.е.н., доц. Кравець Олег Васильович |
| ОК 29 | Технологія полісахаридів та їх застосування в харчовій промисловості | ||
| 2.1 Практична підготовка | |||
| ОК 30 | Виробнича практика | ||
| Вибіркові дисципліни | Кількість кредитів | Форма підсумкового контролю | |
| Вибіркові компоненти (обрати одну дисципліну) | |||
| ВК 1 | Дисципліни історико-культурологічного спрямування: | 4 | диф. залік |
| ВК 2 | Дисципліни суспільно-політичного спрямування:
|
4 | диф. залік |
| ВК 3 | Дисципліни соціально-правового спрямування:
|
3 | диф. залік |
| ВК 4 | Дисципліни природничо-математичного спрямування:
|
4 | диф. залік |
| ВК 5 | Дисципліни іншомовної підготовки: | 8 | 2 диф. заліка |
| ВК 6 | Дисципліни спортивного спрямування:
|
8 | 4 диф. заліка |
| Дисципліни професійного спрямування (вибрати 10) | |||
| Технологія кулінарної продукції | 3 | диф. залік | |
| Технологія продуктів функціонального призначення | 3 | диф. залік | |
| Інформаційні технології в інженерних розрахунках | 3 | диф. залік | |
| Моделювання технологічних процесів і систем | 3 | диф. залік | |
| Інженерна та комп’ютерна графіка | 3 | диф. залік | |
| Плодівництво | 3 | диф. залік | |
| Технологія виробництва сільськогосподарської продукції | 3 | диф. залік | |
| Технологія виробництва продукції тваринництва | 3 | диф. залік | |
| Бджільництво | 3 | диф. залік | |
| Зооінженерія | 3 | диф. залік | |
| Технологія виробництва продукції рослинництва | 3 | диф. залік | |
| Овочівництво, баштанництво та грибівництво | 3 | диф. залік | |
| Виноградарство та ампелографія | 3 | диф. залік | |
| Основи фізіології і гігієни харчування | 3 | диф. залік | |
| Основи дієтичного харчування (дієтологія) | 3 | диф. залік | |
| Харчові і дієтичні добавки | 3 | диф. залік | |
| Прянощі та приправи | 3 | диф. залік | |
| Готельно-ресторанна справа | 3 | диф. залік | |
| Автоматизація технологічних процесів | 3 | диф. залік | |
| Прикладна механіка | 3 | диф. залік | |
| Теплові процеси та обладнання харчових виробництв | 3 | диф. залік | |
| Холодильна техніка та обладнання | 3 | диф. залік | |
| Крафтові технології | 3 | диф. залік | |
| Товарознавство продовольчих товарів і тари | 3 | диф. залік | |
| Товарознавство продовольчих товарів | 3 | диф. залік | |
| Товарознавство харчових продуктів | 3 | диф. залік | |
| Експертиза продовольчих товарів | 3 | диф. залік | |
| Технологі продукції ресторанного господарства | 3 | диф. залік | |
| Етнічні кухні | 3 | диф. залік | |
| Санітарія і гігієна закладів ресторанного господарства | 3 | диф. залік | |
| Бізнес-аналітика | 3 | диф. залік | |
| Економічний аналіз | 3 | диф. залік | |
| Логістичний менеджмент | 3 | диф. залік | |
| Маркетинг в інтернеті | 3 | диф. залік | |
| Графічні редактори | 3 | диф. залік | |
| Технологічні розрахунки в харчовій промисловості | 3 | диф. залік | |
Освітньо-професійна програма 2020
Освітньо-професійна програма 2020
| Обов’язкові дисципліни | Документи | Викладач | |
| 1. Цикл загальної підготовки | |||
| ОК 1 | Українська мова за професійним спрямуванням | Силабус | ст.в. Зімонова Ольга Володимирівна |
| ОК 2 | Філософія | Силабус | к.ф.н., доцент Ісакова Олена Іванівна |
| ОК 3 | Іноземна мова за професійним спрямуванням | Силабус | ст.викл. Лемещенко–Лагода Вікторія Володимирівна |
| ОК 4 | Інформатика та інформаційні системи | Силабус | к.т.н., доц. Холодняк Юлія Володимирівна |
| ОК 5 | Вища математика | Силабус | к.ф.–м.н., доц. Леонтьєва Вікторія Володимирівна |
| ОК 6 | Хімічні основи харчових технологій: | ||
| ОК 6.1 | Загальна і неорганічна хімія | Силабус (ЗНХ) | д.с.–г. н., проф. Данченко Олена Олександрівна |
| ОК 6.2 | Аналітична хімія | Силабус (АХ) | д.с.–г. н., проф. Данченко Олена Олександрівна |
| ОК 6.3 | Фізична та колоїдна хімія | Силабус (ФКХ) | д.с.–г. н., проф. Данченко Олена Олександрівна |
| ОК 6.4 | Органічна і біологічна хімія | Силабус (ОБХ) | д.с.–г. н., проф. Данченко Олена Олександрівна |
| 2. Цикл професійної підготовки | |||
| ОК 7 | Вступ до фаху та університетська освіта | Силабус | д.т.н., проф. Сердюк Марина Єгорівна |
| ОК 8 | Технологічні властивості сировини | Силабус | к.с.-г.н., доц. Кюрчева Людмила Миколаївна |
| ОК 9 | Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю продукцією | Силабус | к.с.–г.н. доц. Бандура Ірина Іванівна |
| ОК 10 | Процеси і апарати харчових виробництв | Силабус | к.т.н., доц. Верхоланцева Валентина Олександрівна |
| ОК 11 | Мікробіологія | Силабус | к.с.–г.н. доц. Бандура Ірина Іванівна |
| ОК 12 | Теоретичні основи харчових виробництв (з НП) | Силабус | д.т.н., проф. Прісс Олеся Петрівна |
| ОК 13 | Теоретичні основи харчових виробництв | Силабус | д.т.н., проф. Прісс Олеся Петрівна |
| ОК 14 | Методи контролю харчових виробництв | Силабус | к.б.н., доц. Здоровцева Любов Миколаївна |
| ОК 15 | Науково-дослідна робота студентів | Силабус | к.б.н., доц. Здоровцева Любов Миколаївна |
| ОК 16 | Загальна технологія харчових підприємств: | ||
| ОК 16.1 | Технологія консервування плодів та овочів | Силабус | д.т.н., проф. Сердюк Марина Єгорівна |
| ОК 16.2 | Технологія м’яса, м’ясопродуктів і риби | Силабус | к.т.н., доц. Загорко Надія Петрівна |
| ОК 16.3 | Технологія молока і молочних продуктів | Силабус | к.т.н., доц.Андрущенко Микола Васильович |
| ОК 16.4 | Технологія жирів і жирозамінників | Силабус | к.т.н., доц. Колісниченко Тетяна Олександрівна |
| ОК 16.5 | Технологія переробки і зберігання зерна | Силабус | к.с.-г.н., доц. Кюрчева Людмила Миколаївна |
| ОК 16.6 | Технологія цукрового виробництва | Силабус | к.т.н., доц. Загорко Надія Петрівна |
| ОК 16.7 | Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів | Силабус | к.т.н., доц.Тарасенко Віра Григорівна |
| ОК 16.8 | Технологія бродильних виробництв | Силабус | к.т.н., доц. Загорко Надія Петрівна |
| ОК 17 | Холодильна технологія харчових продуктів | Силабус | д.т.н., проф. Сердюк Марина Єгорівна |
| ОК 18 | Проектування підприємств харчової промисловості з основами промбудівництва | Силабус | д.т.н., проф.. Самойчук Кирило Олегович |
| ОК 19 | Комплексний курсовий проект | ||
| ОК 20 | Безпека продовольчої сировини та харчових продуктів у комплексі з навчальною практикою | Силабус | д.т.н., проф. Прісс Олеся Петрівна |
| ОК 21 | Гігієна і санітарія харчових виробництв | Силабус | к.т.н. доц. Кулик Аліна Степанівна |
| ОК 22 | Технологія зберігання плодів та овочів | Силабус | д.т.н., проф. Сердюк Марина Єгорівна |
| ОК 23 | Основи комп’ютерного моделювання |
Силабус | к.т.н., доц. Мацулевич Олександр Євгенович |
| ОК 24 | Технологія сушіння плодів та овочів | Силабус | к.с.-г.н., доц. Кюрчева Людмила Миколаївна |
| ОК 25 | Маркетинг і логістика харчової промисловості | Силабус | к.е.н., доц. Шквиря Наталя Олександрівна |
| ОК 26 | Технологічне обладнання харчових виробництв | Силабус | к.т.н., доц. Паляничка Надія Олександрівна |
| ОК 27 | Охорона праці та безпека життєдіяльності | Силабус | к.т.н., доцент Зоря Михайло Віталійович |
| ОК 28 | Економіка і менеджмент харчових виробництв | Силабус | к.е.н., доц. Кравець Олег Васильович |
| ОК 29 | Технологія полісахаридів та їх застосування в харчовій промисловості | Силабус | |
| 2.1 Практична підготовка | |||
| ОК 30 | Виробнича практика | Силабус | |
| Виробнича практика | Силабус | ||
| Виробнича практика | Силабус | ||
| Вибіркові дисципліни | Кількість кредитів | Форма підсумкового контролю | |
| Вибіркові компоненти (обрати одну дисципліну) | |||
| ВК 1 | Дисципліни культурологічного спрямування: | 4 | диф. залік |
| ВК 2 | Дисципліни суспільно-політичного спрямування: | 4 | диф. залік |
| ВК 3 | Дисципліни правового спрямування:
|
3 | диф. залік |
| ВК 4 | Дисципліни природничо-математичного спрямування:
|
4 | диф. залік |
| ВК 5 | Дисципліни мовного спрямування: | 16 | 4 диф. заліка |
| ВК 6 | Дисципліни спортивного спрямування:
|
2 | 2 диф. заліка |
| Дисципліни професійного спрямування (вибрати 10) | |||
| Технологія кулінарної продукції | 3 | диф. залік | |
| Технологія продуктів функціонального призначення | 3 | диф. залік | |
| Інформаційні технології в інженерних розрахунках | 3 | диф. залік | |
| Моделювання технологічних процесів і систем | 3 | диф. залік | |
| Інженерна та комп’ютерна графіка | 3 | диф. залік | |
| Плодівництво | 3 | диф. залік | |
| Технологія виробництва сільськогосподарської продукції | 3 | диф. залік | |
| Технологія виробництва продукції тваринництва | 3 | диф. залік | |
| Бджільництво | 3 | диф. залік | |
| Зооінженерія | 3 | диф. залік | |
| Технологія виробництва продукції рослинництва | 3 | диф. залік | |
| Овочівництво, баштанництво та грибівництво | 3 | диф. залік | |
| Виноградарство та ампелографія | 3 | диф. залік | |
| Основи фізіології і гігієни харчування | 3 | диф. залік | |
| Основи дієтичного харчування (дієтологія) | 3 | диф. залік | |
| Харчові і дієтичні добавки | 3 | диф. залік | |
| Прянощі та приправи | 3 | диф. залік | |
| Готельно-ресторанна справа | 3 | диф. залік | |
| Автоматизація технологічних процесів | 3 | диф. залік | |
| Прикладна механіка | 3 | диф. залік | |
| Теплові процеси та обладнання харчових виробництв | 3 | диф. залік | |
| Холодильна техніка та обладнання | 3 | диф. залік | |
| Крафтові технології | 3 | диф. залік | |
| Товарознавство продовольчих товарів і тари | 3 | диф. залік | |
| Товарознавство продовольчих товарів | 3 | диф. залік | |
| Товарознавство харчових продуктів | 3 | диф. залік | |
| Експертиза продовольчих товарів | 3 | диф. залік | |
| Технологі продукції ресторанного господарства | 3 | диф. залік | |
| Етнічні кухні | 3 | диф. залік | |
Освітньо-професійна програма 2019
Освітньо-професійна програма 2019
| Обов’язкові дисципліни | Документи | Викладач | |
| 1. Цикл загальної підготовки | |||
| ОК 1 | Українська мова за професійним спрямуванням | Силабус | ст.в. Зімонова Ольга Володимирівна |
| ОК 2 | Філософія | Силабус | к.ф.н., доцент Ісакова Олена Іванівна |
| ОК 3 | Іноземна мова за професійним спрямуванням | Силабус | ст.викл. Лемещенко–Лагода Вікторія Володимирівна |
| ОК 4 | Інформатика та інформаційні системи | Силабус | к.т.н., доц. Холодняк Юлія Володимирівна |
| ОК 5 | Вища математика | Силабус | к.ф.–м.н., доц. Леонтьєва Вікторія Володимирівна |
| ОК 6 | Хімічні основи харчових технологій: | ||
| ОК 6.1 | Загальна і неорганічна хімія | Силабус | д.с.–г. н., проф. Данченко Олена Олександрівна |
| ОК 6.2 | Аналітична хімія | Силабус | д.с.–г. н., проф. Данченко Олена Олександрівна |
| ОК 6.3 | Фізична та колоїдна хімія | Силабус | д.с.–г. н., проф. Данченко Олена Олександрівна |
| ОК 6.4 | Органічна хімія | Силабус | д.с.–г. н., проф. Данченко Олена Олександрівна |
| ОК 6.5 | Біологічна хімія | Силабус | д.с.–г. н., проф. Данченко Олена Олександрівна |
| ОК 7 | Фізика | Силабус | |
| 2. Цикл професійної підготовки | |||
| ОК 8 | Вступ до фаху та університетська освіта | Силабус | д.т.н., проф. Сердюк Марина Єгорівна |
| ОК 9 | Технологічні властивості сировини | Силабус | к.с.-г.н., доц. Кюрчева Людмила Миколаївна |
| ОК 10 | Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю продукцією | Силабус | к.с.–г.н. доц. Бандура Ірина Іванівна |
| ОК 11 | Процеси і апарати харчових виробництв | Силабус | к.т.н., доц. Верхоланцева Валентина Олександрівна |
| ОК 12 | Мікробіологія | Силабус | к.с.–г.н. доц. Бандура Ірина Іванівна |
| ОК 13 | Теоретичні основи харчових виробництв (з НП) | Силабус | д.т.н., проф. Прісс Олеся Петрівна |
| ОК 14 | Теоретичні основи харчових виробництв | Силабус | д.т.н., проф. Прісс Олеся Петрівна |
| ОК 15 | Методи контролю харчових виробництв | Силабус | к.б.н., доц. Здоровцева Любов Миколаївна |
| ОК 16 | Науково-дослідна робота студентів | Силабус | к.б.н., доц. Здоровцева Любов Миколаївна |
| ОК 17 | Загальна технологія харчових підприємств: | ||
| ОК 17.1 | Технологія консервування плодів та овочів | Силабус | д.т.н., проф. Сердюк Марина Єгорівна |
| ОК 17.2 | Технологія м’яса, м’ясопродуктів і риби | Силабус | к.т.н., доц. Загорко Надія Петрівна |
| ОК 17.3 | Технологія молока і молочних продуктів | Силабус | к.т.н., доц.Андрущенко Микола Васильович |
| ОК 17.4 | Технологія жирів і жирозамінників | Силабус | к.т.н., доц. Колісниченко Тетяна Олександрівна |
| ОК 17.5 | Технологія переробки і зберігання зерна | Силабус | к.с.-г.н., доц. Кюрчева Людмила Миколаївна |
| ОК 17.6 | Технологія цукрового виробництва | Силабус | к.т.н., доц. Загорко Надія Петрівна |
| ОК 17.7 | Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів | Силабус | к.т.н., доц.Тарасенко Віра Григорівна |
| ОК 17.8 | Технологія бродильних виробництв | Силабус | к.т.н., доц. Загорко Надія Петрівна |
| ОК 18 | Холодильна технологія харчових продуктів | Силабус | д.т.н., проф. Сердюк Марина Єгорівна |
| ОК 19 | Проектування підприємств харчової промисловості з основами промбудівництва | Силабус | д.т.н., проф.. Самойчук Кирило Олегович |
| ОК 20 | Комплексний курсовий проект | Силабус | |
| ОК 21 | Безпека продовольчої сировини та харчових продуктів у комплексі з навчальною практикою | Силабус | д.т.н., проф. Прісс Олеся Петрівна |
| ОК 22 | Гігієна і санітарія харчових виробництв | Силабус | к.т.н. доц. Кулик Аліна Степанівна |
| ОК 23 | Технологія зберігання плодів та овочів | Силабус | д.т.н., проф. Сердюк Марина Єгорівна |
| ОК 24 | Технологія сушіння плодів та овочів | Силабус | к.с.-г.н., доц. Кюрчева Людмила Миколаївна |
| ОК 25 | Технологічне обладнання харчових виробництв | Силабус | к.т.н., доц. Паляничка Надія Олександрівна |
| ОК 26 | Охорона праці та безпека життєдіяльності | Силабус | к.т.н., доцент Зоря Михайло Віталійович |
| ОК 27 | Економіка і менеджмент харчових виробництв | Силабус | к.е.н., доц. Кравець Олег Васильович |
| ОК 28 | Технологія полісахаридів та їх застосування в харчовій промисловості | Силабус | |
| 2.1 Практична підготовка | |||
| ОК 29 | Виробнича практика | ||
| Виробнича практика | |||
| Технологічна практика | |||
| Вибіркові дисципліни | Кількість кредитів | Форма підсумкового контролю | |
| Вибіркові компоненти (обрати одну дисципліну) | |||
| ВК 1 | Дисципліни культурологічного спрямування: | 4 | диф. залік |
| ВК 2 | Дисципліни суспільно-політичного спрямування: | 4 | диф. залік |
| ВК 3 | Дисципліни правового спрямування:
|
3 | диф. залік |
| ВК 4 | Дисципліни природничо-математичного спрямування:
|
5 | екзамен |
| ВК 5 | Дисципліни мовного спрямування: | 16 | 4 диф. заліка |
| Дисципліни професійного спрямування (вибрати 10) |
|||
| Технологія кулінарної продукції | 4 | диф. залік | |
| Технологія продуктів функціонального призначення | 4 | диф. залік | |
| Інформаційні технології в інженерних розрахунках | 3 | диф. залік | |
| Моделювання технологічних процесів і систем | 3 | диф. залік | |
| Інженерна та комп’ютерна графіка | 4 | екзамен | |
| Основи комп’ютерного моделювання | 4 | екзамен | |
| Плодівництво | 3 | диф. залік | |
| Технологія виробництва сільськогосподарської продукції | 3 | диф. залік | |
| Технологія виробництва продукції тваринництва | 3 | диф. залік | |
| Бджільництво | 3 | диф. залік | |
| Зооінженерія | 3 | диф. залік | |
| Технологія виробництва продукції рослинництва | 3 | диф. залік | |
| Овочівництво, баштанництво та грибівництво | 3 | диф. залік | |
| Виноградарство та ампелографія | 3 | диф. залік | |
| Основи фізіології і гігієни харчування | 4 | диф. залік | |
| Основи дієтичного харчування (дієтологія | 4 | диф. залік | |
| Харчові і дієтичні добавки | 4 | екзамен | |
| Прянощі та приправи | 4 | екзамен | |
| Готельно-ресторанна справа | 3 | диф. залік | |
| Автоматизація технологічних процесів | 3 | диф. залік | |
| Прикладна механіка | 3 | диф. залік | |
| Теплові процеси та обладнання харчових виробництв | 3 | диф. залік | |
| Холодильна техніка та обладнання | 3 | диф. залік | |
| Крафтові технології | 3 | диф. залік | |
| Товарознавство продовольчих товарів і тари | 3 | диф. залік | |
| Товарознавство продовольчих товарів | 3 | диф. залік | |
| Товарознавство харчових продуктів | 3 | диф. залік | |
| Експертиза продовольчих товарів | 3 | диф. залік | |
| Технологі продукції ресторанного господарства | 3 | диф. залік | |
| Етнічні кухні | 3 | диф. залік | |
Результати анкетування ЗВО 1 курсу з вибіркових компонентів ОПП «Харчові технології»
Результати анкетування ЗВО 2 курсу з вибіркових компонентів ОПП «Харчові технології»
Результати анкетування ЗВО 3 курсу з вибіркових компонентів ОПП «Харчові технології»
