Вітаємо

Вас на сайті кафедри Обладнання переробних і харчових виробництв імені професора Ф.Ю. Ялпачика заснованої в 1995 році. У 2003 році кафедра «Механізація переробки сільськогосподарської продукції» була перейменована в кафедру „Обладнання переробних і харчових виробництв”. Кафедра є профілюючою та веде заняття з 30 дисциплін серед студентів денної і заочної форми навчання на трьох факультетах університету. …

Детальніше

Посилання проведення викладачами кафедри ОПХВ імені професора Ф.Ю. Ялпачика занять на платформі ZOOM (заняття проводяться згідно загально-університетського розкладу занять)
  1. Самойчук  К.О. Ідентифікатор конференції:  239 761 4117 Пароль: 346203
  2. Ломейко О.П. Ідентифікатор конференції: 760 756 0221 Пароль: 1111
  3. Тарасенко В.Г. Ідентифікатор конференції: 687 780 4454 Пароль: 1
  4. Червоткіна О.О. Ідентифікатор конференції:  680 453 8502 Пароль: duF2G2
  5. Тітова О.А. Ідентифікатор конференції: 860 6759 3527  Пароль: 1kxNn8

ОПХВ3

Новини

  • photo_2025-12-09_14-19-39
    Рецензування навчального посібника викладачами кафедри

    Завідувач нашої кафедри Самойчук Кирило Олегович взяв участь у рецензуванні навчального посібника «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства», авторами якого є В. В. Дуб, Д. В. Горєлков та В. М. Червоний. Посібник підготовлено науково-педагогічними працівниками Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна. Процес рецензування навчальних видань є однією з важливих форм науково-методичної взаємодії між закладами вищої освіти. […]

  • 19202_page-0001
    Сертифікат акредитації: наша спеціальність підтвердила стандарт якості

    Колектив Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного та випускова кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика успішно пройшли акредитацію освітньої програми зі спеціальності «Галузеве машинобудування» другого освітнього рівня (Магістр). За результатами експертної оцінки університет отримав сертифікат акредитації, чинний до 02.12.2026 року. Наявність діючого сертифіката акредитації підтверджує високий рівень підготовки здобувачів освіти, […]

  • 222
    Діяльність наукового гуртка за тематикою “Дослідження процесу переробки зернової і рослинної сировини”

    В університеті активно працюють наукові гуртки, що сприяють розвитку дослідницьких навичок студентів і поглибленню їхніх фахових знань. Одним із напрямів наукової діяльності стало дослідження процесу переробки зернової і рослинної сировини, яке об’єднало студентів технологічних і аграрних спеціальностей. Метою роботи гуртка є вивчення сучасних методів обробки, зберігання та переробки зернових і рослинних матеріалів, а також розробка […]

  • 111
    Діяльність наукового гуртка за тематикою “Дослідження процесу переробки зернової і рослинної сировини”

    На базі університету активно функціонують студентські наукові гуртки, діяльність яких спрямована на формування у молоді наукового мислення, практичних навичок дослідницької роботи та інноваційного підходу до професійної діяльності. Одним із провідних напрямів досліджень є вивчення процесів переробки зернової і рослинної сировини. Учасники гуртка досліджують особливості технологічних процесів, які впливають на якість, поживну цінність та екологічність кінцевої […]

  • 12
    Колектив кафедри ОПХВ ТДАТУ відзначено грамотою за вагомий внесок у забезпечення результативності вступної кампанії 2025 року

    Колектив кафедри обладнання переробних і харчових виробництв ТДАТУ отримав грамоту за вагомий внесок у забезпечення результативності вступної кампанії 2025 року. Відзнака стала свідченням високого професіоналізму, злагодженої командної роботи та активної участі співробітників кафедри у залученні абітурієнтів до університету. Представники кафедри доклали чимало зусиль для якісного проведення профорієнтаційної роботи, інформаційного супроводу та створення позитивного іміджу університету […]

Анонси подій

There are no upcoming Події at this time.