Дмитревський Дмитро В’ячеславович

Базова вища освіта: Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2007рік, спеціальність «Обладнання переробних і харчових виробництв», кваліфікація інженер- механік з обладнання переробних харчових виробництв. Диплом магістра від 25.07.2007 ХА №30969376. Спеціалізація обладнання переробних і харчових виробництв.

Вчене звання: Доцент кафедри устаткування харчової і готельної індустрії, атестат АД №001417, від 23.10.2018 р. виданий Атестаційною комісією МОН України

Науковий ступінь: Канд. техн. наук, 05.18.12 - процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв, Тема дисертації «Удосконалення процесу очищення бульбоплодів та його апаратурне оформлення». Диплом ДК 068046, від 31.05.2011 р. ВАК України

Email: dmytro.dmytrevskyi@tsatu.edu.ua

Ідентифікатори науковця:

Галузь наукових інтересів:

  • Мембранні процеси переробки харчових продуктів.

    Дослідження процесів концентрування та освітлення плодово-ягідних соків.

    Застосування мембран під час виробництва вина та пива.

    Дослідження процесів мембранного розділення та концентрування молочної сировини.

    Використання мембранних технологій під час переробки рослинних олій.

Навчальні дисципліни

  • Розрахунок і конструювання машин і апаратів.

    Теоретичні основи технологічних розрахунків.

    Процеси і апарати в машинобудуванні.