
Дмитревський Дмитро В’ячеславович
Базова вища освіта: Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2007рік, спеціальність «Обладнання переробних і харчових виробництв», кваліфікація інженер- механік з обладнання переробних харчових виробництв. Диплом магістра від 25.07.2007 ХА №30969376. Спеціалізація обладнання переробних і харчових виробництв.
Вчене звання: Доцент кафедри устаткування харчової і готельної індустрії, атестат АД №001417, від 23.10.2018 р. виданий Атестаційною комісією МОН України
Науковий ступінь: Канд. техн. наук, 05.18.12 - процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв, Тема дисертації «Удосконалення процесу очищення бульбоплодів та його апаратурне оформлення». Диплом ДК 068046, від 31.05.2011 р. ВАК України
Email: dmytro.dmytrevskyi@tsatu.edu.ua
Ідентифікатори науковця:
Галузь наукових інтересів:
Мембранні процеси переробки харчових продуктів.
Дослідження процесів концентрування та освітлення плодово-ягідних соків.
Застосування мембран під час виробництва вина та пива.
Дослідження процесів мембранного розділення та концентрування молочної сировини.
Використання мембранних технологій під час переробки рослинних олій.
Навчальні дисципліни
Розрахунок і конструювання машин і апаратів.
Теоретичні основи технологічних розрахунків.
Процеси і апарати в машинобудуванні.