ШАНОВНІ КОЛЕГИ!
на цій сторінці ви можете переглянути та завантажити надіслані матеріали учасників
Другої міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв»
(23 листопада, 2021 р.)
№ | Автор(и) | Назва доповіді | Матеріали |
1. | Олексієнко В.О., Пупинін А.А., Тішин В.С. | ОБРГУНТУВАННЯ МОДЕРНІЗАЦІЇ МЛИНА ДВОСОРТОВОГО ПОМЕЛУ З ВПРОВАДЖЕННЯМ ВІТАМІНІЗАЦІЇ БОРОШНА | завантажити |
2. | Олексієнко В.О., Пупинін А.А., Тішин В.С. | ОБРГУНТУВАННЯ КОНСТРУКЦІЇ БАРАБАННОГО ВАКУУМ-ФІЛЬТРУ ДЛЯ ПРОМИВКИ КРОХМАЛЮ | завантажити |
3. | Олексієнко В.О., Пупинін А.А., Заліканов К.С. | ОБРГУНТУВАННЯ КОНСТРУКЦІЇ ПЛЯШКОМИЙНОЇ МАШИНИ ТЕХНОЛОГІЧНОЇ ЛІНІЇ РОЗЛИВУ ПИВА | завантажити |
4. | Олексієнко В.О., Пупинін А.А., Мережко І.Ю. | ОБРГУНТУВАННЯ МОДЕРНІЗАЦІЇ ТЕХНОЛОГІЧНОЇ ЛІНІЇ ВИРОБНИЦТВА КОРОТКОРІЗАНИХ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ | завантажити |
5. | Батраченко О. В. | ПІДВИЩЕННЯ МІЦНОСТІ НОЖІВ КУТЕРА | завантажити |
6. | Погребняк А. В., Перкун І. В., Погребняк В.Г. | ПРИНЦИПИ ПРОЕКТНО-РОЗРАХУНКОВИХ ОПРАЦЮВАНЬ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ РІЗАННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ВОДОПОЛІМЕРНИМ СТРУМЕНЕМ | завантажити |
7. | Дереза О.О., Мовчан С.І., Дереза С.В. | УДОСКОНАЛЕННЯ КОНСТРУКЦІЇ ПРИСТРОЮ ДЛЯ ПРОРОЩУВАННЯ СОЛОДУ ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ | завантажити |
8. | Євлаш В.В., Газзаві-Рогозіна Л.В., Гребченко Ю.С. | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ САМБУКІВ З ДОДАВАННЯМ ДІЄТИЧНОЇ ДОБАВКИ «НУТРІО-ГЕМ» | завантажити |
9. | Михайлов Є.В., Задосна Н.О. | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ СИРОВИННОЇ ДІЛЯНКИ МЕЛІТОПОЛЬСЬКОГО ОЛІЙНОЕКСТРАКЦІЙНОГО ЗАВОДУ | завантажити |
10. | Мурликіна Н.В., Сабодашко Н.Д. | СОЛОДОВІ ЕКСТРАКТИ НА ОСНОВІ СОЧЕВИЦІ, НУТУ, ПАЖИТНИКА ЯК ПЕРСПЕКТИВНІ ДІЄТИЧНІ ДОБАВКИ | завантажити |
11. | Сова Н.А., Діканова О.В., Худайбердієва К.А., Коваленко Н.В. | АНАЛІЗ ВІДХОДІВ ВІД ВИРОБНИЦТВА КОНОПЛЯНОЇ ОЛІЇ | завантажити |
12. | Маркін А.М., Тертишний О.О. | ПРОБЛЕМИ УТИЛІЗАЦІЇ ВІДХОДІВ ВИРОБНИЦТВА РИСУ | завантажити |
13. | Гузар У.Є. | СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ВІДНОВЛЕННЯ ДОВІРИ СПОЖИВАЧА ДО ЗАКЛАДІВ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ | завантажити |
14. | Леутіна Д.О., Денищенко Л.В. | ОГЛЯД МОЖЛИВОСТЕЙ І ПЕРЕВАГИ ВЕДЕННЯ СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖ ДЛЯ ЕФЕКТИВНОСТІ СУЧАСНОГО ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ | завантажити |
15. | Калугіна І.М., Нікітюк Я.Д. | НОВІ ПЕРСПЕКТИВИ У ПРОЕКТУВАННІ СПЕЦІАЛІЗОВАННОГО ЦЕХУ ПО ВИРОБНИЦТВУ МЛИНЧИКІВ | завантажити |
16. | Самойчук К.О., Паляничка Н.О., Лебідь М.Р. | ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ КЛАПАННОЇ ГОЛОВКИ ГОМОГЕНІЗАТОРА ЗА РАХУНОК ВИКОРИСТАННЯ ЗУСТРІЧНИХ СТРУМЕНІВ | завантажити |
17. | Самойчук К.О., Ковальов О.О. | ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ДИСПЕРГУВАННЯ В КЛАПАННИХ ГОМОГЕНІЗАТОРАХ МОЛОКА | завантажити |
18. | Самойчук К.О., Ялпачик В.Ф. | АНАЛІЗ ОСНОВНИХ ТЕОРІЙ ГІДРОДИНАМІЧНОГО ДИСПЕРГУВАННЯ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ЇХ РОЗВИТКУ | завантажити |
19. | Самойчук К.О., Ковальов О.О. | ВИЗНАЧЕННЯ РОЗМІРНИХ КРИТЕРІЄВ ГОМОГЕНІЗАЦІЇ ЖИРОВИХ КУЛЬОК МОЛОКА | завантажити |
20. | Самойчук К. О., Самохвал В. А. | ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ВИГОТОВЛЕННЯ ПАЛИВНИХ БРИКЕТІВ ТА ІХ НЕДОЛІКИ | завантажити |
21. | Самойчук К. О., Самохвал В. А. | ТЕПЛОТВОРНА ЗДАТНІСТЬ ПАЛИВА ДЛЯ ПЕРЕРОБНИХ ВИРОБНИЦТВ | завантажити |
22. | Бандура І.І., Кулик А.С. | ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ РОСЛИННОЇ ОЛІЇ ЯК ФАКТОРУ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОЩУВАННЯ PLEUROTUS (FR.) P. KUMM | завантажити |
23. | Iryna Bandura, Alina Kulyk | EFFECT OF CASING AND SCRATCHING TREATMENTS ON NUTRITIONAL CONTENTS IN CULTIVATED CALOCYBE INDICA | завантажити |
24. | Бандура І.І. | МІКРОСКОПІЯ ПОВЕРХНІ ПЛОДОВИХ ТІЛ У СИСТЕМІ ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ ГРИБІВ РОДУ ГЛИВА | завантажити |
25. | Бандура І.І., Кулик А.С. | ОЦІНКА ВПЛИВУ ВИСОТИ ПОКРИВНОГО ҐРУНТУ НА ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИРОЩУВАННЯ ТРОПІЧНОГО ГРИБА Calocybe indica | завантажити |
26. | Бандура І.І., Кулик А.С., Гапріндашвілі Н.А. | ВИЗНАЧЕННЯ АДАПТИВНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ВЕГЕТАТИВНОГО РОЗВИТКУ ГЛИВИ ЗВИЧАЙНОЇ ТА ГЛИВИ ЛЕГЕНЕВОЇ ДО ПІДВИЩЕНОЇ КОНЦЕНТРАЦІЇ ХЛОРИДУ НАТРІЮ | завантажити |
27. | Кулик А.С., Гапріндашвілі Н.А. | АНАЛІЗ СТАЛОСТІ ТЕХНІЧНИХ ХАРАКТЕРИСТИК АДАПТАЦІЙНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ КУЛЬТИВУВАННЯ ЇСТІВНОГО ГРИБА CYCLOCYBE AEGERITA | завантажити |
28. | Горєлков Д.В., Лукашова А.В. | РОЗРОБКА КОНЦЕПЦІЇ КУЛІНАРНИХ ЕКО-ВИРОБІВ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА | завантажити |
29. | Горєлков Д.В., Мироненко В.С. | ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСУ РІЗАННЯ СУБРОДУКТІВ | завантажити |
30. | Горєлков Д.В., Машезова А.І. | ФОРМУВАННЯ КОНЦЕПЦІЇ СПЕЦІАЛІЗОВАНОГО ЗАКЛАДУ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА З МОЖЛИВІСТЮ ЛІКУВАННЯ ДІТЕЙ З ДИТЯЧИМ ЦЕРЕБРАЛЬНИМ ПАРАЛІЧЕМ | завантажити |
31. | Evlash Viktoria, Potapov Volodymyr, Singissov Azret, Khanzharov Nurlan, Erkebayeva Saparkul | STUDY OF DRYING KINETICS OF WILD PLANT SALICORNIA EUROPAEA L | завантажити |
32. | Колісниченко Т.О. | РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЧНОЇ СХЕМИ ВИРОБНИЦТВА ЕМУЛЬСІЙНИХ СОУСІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ МОРСЬКИХ ВОДОРОСТЕЙ «ХЛОРЕЛА» | завантажити |
33. | Колісниченко Т.О., Літвінчук А.Р., Фесак Є.М. | ФУДСТАЙЛІНГ – НОВИЙ НАПРЯМОК РОЗРОБКИ ТА ВПРОВАДЖЕННЯ МЕНЮ В ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА | завантажити |
34. | Кюрчева Л.М., Гапріндашвілі Н.А. | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ СУШІННЯ ЯГІД | завантажити |
35. | Миколенко С.Ю., Алієва О.Ю., Руденко Т.В., Череута Д.В., Баранік П.В. | ВИКОРИСТАННЯ ПОБІЧНОГО ПРОДУКТУ ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА АМАРАНТУ ДЛЯ ПОДОВЖЕННЯ СВІЖОСТІ ХЛІБА | завантажити |
36. | Миколенко С.Ю., Іванов А.М. | РОЗРОБЛЕННЯ БІСКВІТНОГО НАПІВФАБРИКАТУ, ЗБАГАЧЕНОГО БІОЛОГІЧНО ЦІННОЮ БЕЗГЛЮТЕНОВОЮ СИРОВИНОЮ | завантажити |
37. | Прісс О.П., Ангеловська А.О. | ПЛОДИ КАЛИНИ ЗВИЧАЙНОЇ ЯК ДЖЕРЕЛО ЦІННИХ БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ РЕЧОВИН | завантажити |
38. | Прісс О.П. | ТРАНСФОРМАЦІЯ ПРОДОВОЛЬЧИХ СИСТЕМ: СТАЛІ ДІЄТИ ДЛЯ СТАЛОГО МАЙБУТНЬОГО | завантажити |
39. | Зарецька Д.К., Сердюк М.Є. | ВПЛИВ НВЧ КОЛИВАНЬ НА ЯКІСТЬ АЙВОВОГО НАПІВФАБРИКАТУ | завантажити |
40. | Зарецька Д.К., Сердюк М.Є. | ВПЛИВ НВЧ ОБРОБКИ НА АКТИВНІСТЬ ФЕРМЕНТІВ В АЙВОВОМУ НАПІВФАБРИКАТІ | завантажити |
41. | Зарецька Д.К., Сердюк М.Є. | ВПЛИВ ГІДРОТЕРМІЧНОЇ ОБРОБКИ НА ЗБЕРЕЖЕННЯ АСКОРБІНОВОЇ КИСЛОТИ В ПЛОДАХ ЯБЛУК СОРТУ ФЛОРІНА | завантажити |
42. | Тарасенко В.Г., Жукова В.Ф., Загорко Н.П. | ВИКОРИСТАННЯ ЯГІД КАЛИНИ В ОЗДОРОВЧОМУ ХАРЧУВАННІ | завантажити |
43. | Чурсінов Ю.О., Ковальова О.С., Александрова А.О., Ющенко К.О., Дегтярюк М.О., Фурсов О.В., Рухлінський В.В., | МЕТОДИ ОТРИМАННЯ БІОЛОГІЧНО-АКТИВНИХ ДОБАВОК З ЗЕЛЕНИХ РОСЛИН ЛЮЦЕРНИ ТА АМАРАНТУ | завантажити |
44. | Золотухіна І.В., Кононикін В.Д., Червоний В.М., Москалець А.С. | ДОСЛІДЖЕННЯ СИЛИ ЗВ’ЯЗКУ ЛУСКА-ШКІРА ДЛЯ ТУШОК СТАВКОВОЇ РИБИ В НАТИВНОМУ СТАНІ | завантажити |
45. | Червоний В.М., До Хай Уєн | ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА З В’ЄТНАМСЬКОЮ КУХНЕЮ | завантажити |
46. | М’ячина О.В., Зибайло С.М. | ДОСЛІДЖЕННЯ ОПТИМАЛЬНИХ КОНЦЕНТРАЦІЙ НАТУРАЛЬНОГО ХАРЧОВОГО БАРВНИКА ЧЕРВОНОГО КОЛЬОРУ Е120 У ХАРЧОВИХ ПРОДУКТАХ | завантажити |
47. | Тарасенко В. Г., Петров В. О., Ковальов О. О. | ВИКОРИСТАННЯ ХАРЧОВИХ ВІДХОДІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | завантажити |
48. | Карман Т.В. | АНАЛІЗ РИНКУ РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ | завантажити |
49. | Кюрчева Л.М., Жукова В.Ф. | ЯКІСТЬ ОБСЛУГОВУВАННЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА | завантажити |
50. | Паска М.З., Карпова М.Р. | ОБРОБКА КАВОВОГО ЗЕРНА ТА ЇЇ ВПЛИВ НА СМАК У ЧАШЦІ | завантажити |
51. | Ковальов О. О., Самойчук К.О., Колодій О. С. | ОБГРУНТУВАННЯ ВИХІДНИХ ДАНИХ ТА ВИБІР ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ РОЗРОБКИ МЕТОДИКИ РОЗРАХУНКУ ПРОМИСЛОВОГО ЗРАЗКУ СТРУМИННО-ЩІЛИННОГО ГОМОГЕНІЗАТОРА МОЛОКА | завантажити |
52. | Ковальов О. О., Самойчук К.О., Олексієнко В. О. | ПОРІВНЯЛЬНА ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ВПРОВАДЖЕННЯ СТРУМИННО-ЩІЛИННОГО ГОМОГЕНІЗАТОРА | завантажити |
53. | Ковальов О. О., Самойчук К.О., Тарасенко В.Г. | ПРОЦЕСИ, ЯКІ ВІДБУВАЮТЬСЯ В ЗОНІ ГРАНИЧНОГО ШАРУ СТРУМИННО – ЩІЛИННОГО ГОМОГЕНІЗАТОРА МОЛОКА | завантажити |
54. | Червоткіна О. О., Тарасенко В. Г. | ГРАНУЛЮВАННЯ ВТОРИННИХ ПРОДУКТІВ ПЕРЕБОРКИ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ | завантажити |
55. | Червоткіна О. О., Бойко В. С. | ВИРОБНИЦТВО КОРМІВ МЕТОДОМ ЕКСТРУДУВАННЯ, ПОЄДНАНОГО З ГРАНУЛЮВАННЯМ | завантажити |
56. | Олексієнко В.О., Петриченко С.В., Ковальов О.О., Кошулько В.С. | ДОСЛІДЖЕННЯ ЕНЕРГОЄМНОСТІ ПРОЦЕСУ ПОДРІБНЕННЯ МОЛОТКОВОЇ ЗЕРНОВОЇ ДРОБАРКИ | завантажити |
57. | Кузьмінська І.М. | ПІНОУТВОРЕННЯ ПРИ РОЗЛИВІ ХАРЧОВИХ РІДИН | завантажити |
58. | Петриченко С.В., Олексієнко В.О. | АНАЛІЗ СТАНУ ЗЕРНООЧИСНОГО ОБЛАДНАННЯ | завантажити |
59. | Петриченко С.В., Тішин В.С. | ТЕРМООБРОБКА М’ЯСНОЇ СИРОВИНИ ЯК ОБ’ЄКТ МОДЕЛЮВАННЯ | завантажити |
60. | Петриченко С.В., Вилущак І.С. | ОГЛЯД КОНСТРУКЦІЙ СТАТИЧНИХ ЗМІШУВАЧІВ | завантажити |
61. | Struchaiev M.I. | WAYS OF TECHNICAL SUPPORT OF DECARBONIZATION | завантажити |
62. | Жукова В.Ф., Тарасенко В.Г., Кюрчева Л.М. | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ГАРБУЗОВИХ ЦУКАТІВ З ВИКОРИСТАННЯМ КАНДИРУВАННЯ В СИРОПІ З ГРАНАТОВИХ ВИЧАВОК | завантажити |
63. | Кюрчева Л.М., Гапріндашвілі Н.А. | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ СУШІННЯ ЯГІД | завантажити |
64. | Загорко Н.П., Тарасенко В.Г. | ЗАХИСНІ ПОКРИТТЯ ТА СПОСОБИ ОБРОБКИ М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ З МЕТОЮ ПІДВИЩЕННЯ ЇХ БАР’ЄРНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ | завантажити |
65. | Кирильченко М.В., Загорко Н.П., Шеховцова Д. | РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ПЛОДОВО-ЯГІДНИХ СОУСІВ З ВИКОРИСТАННЯМ СОКІВ ЧОРНОЇ СМОРОДИНИ, ПОРІЧОК ЧЕРВОНИХ ТА БАНАНІВ | завантажити |
66. | Гапріндашвілі Н.А., Коляденко В.В. | ІННОВАЦІЙНІ СЕРВІСНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ДІЯЛЬНОСТІ ГОТЕЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ | завантажити |
67 | Прісс О.П. | ЗМІНИ ПІДХОДІВ ДО ПИТАНЬ ХАРЧУВАННЯ | завантажити |
68. | Дейниченко Г.В., Гузенко В.В., Дмитревський Д.В. | НОВІ ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ ПРОЦЕСІВ ПЕРЕРОБКИ ВТОРИННОЇ МОЛОЧНОЇ СИРОВИНИ | завантажити |
69. | Бойко В. С., Червоткіна О. О. | АНАЛІЗ ПОЗИТИВНИХ АСПЕКТІВ ПРЕСУВАННЯ –ГРАНУЛЮВАННЯ КОРМІВ | завантажити |
70. | Бойко В. С., Тарасенко В. Г., Червоткіна О.О. | ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА АЕРОВАНИХ ЗАМОРОЖЕНИХ ПРОДУКТІВ | завантажити |
71. | Червоткіна О.О., Олексієнко В.О. | ГРАНУЛЮВАННЯ ПОРОШКОПОДІБНИХ ОВОЧІВ | завантажити |
72. | Антоненко В.А., Ковальова О.С., Кошулько В.С., Олексієнко В.О. | СПОСОБИ КОНСЕРВАЦІЇ ПРОРОЩЕНИХ ЗЕРЕН | завантажити |
73. | Капітанова Т.М., Кошулько В.С., Олексієнко В.О. | ВИКОРИСТАННЯ НАСІННЯ БОБОВИХ КУЛЬТУР ТА ПРОДУКТІВ ЇХ ПЕРЕРОБКИ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ТА ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ | завантажити |
74. | Клименко О.Ю., Кошулько В.С.,Олексієнко В.О. | ДИСПЕРСНІСТЬ І ЯКІСТЬ ПШЕНИЧНОГО СОРТОВОГО БОРОШНА | завантажити |
75. | Кононович Р.О., Кошулько В.С., Калина В.С., Олексієнко В.О. | КОНДИТЕРСЬКІ ВИРОБИ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ НА ЖЕЛЕЙНІЙ ОСНОВІ | завантажити |
76. | Лебедєв Є.В., Кошулько В.С., Олексієнко В.О. | МЕХАНІЗМ ГІДРОТЕРМІЧНОЇ ОБРОБКИ КРУП’ЯНИХ КУЛЬТУР | завантажити |
77. | Данченко О.О., Здоровцева Л.М., Майборода Д.О., Коляденко В.В. | ВПЛИВ АНТИОКСИДАНТНОГО ПРЕПАРАТУ ДИСТИНОЛ НА ВМІСТ ЖИРОРОЗЧИННИХ ВІТАМІНІВ У М’ЯСІ ПТИЦІ | завантажити |
78. | Майборода Д.О., Здоровцева Л.М., Данченко О.О., Данченко М.М. | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСА ПТИЦІ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯМ ЕКСТРАКТУ ВІВСА ПОСІВНОГО | завантажити |
79. | Дейниченко Г.В., Золотухіна І.В., Скринник В.І. | ВИЗНАЧЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ І РЕЖИМІВ ОДЕРЖАННЯ УФ-КОНЦЕНТРАТІВ БІЛКОВО-ВУГЛЕВОДНОЇ МОЛОЧНОЇ СИРОВИНИ | завантажити |
80. | Кюрчев С.В., Верхоланцева В.О. | ОБГРУНТУВАННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ СЕМІФЛЮЇДИЗАЦІЙНОГО ПРИСТРОЮ ДЛЯ ШВИДКОГО ЗАМОРОЖУВАННЯ ПЛОДОВО-ЯГІДНОЇ ПРОДУКЦІЇ | завантажити |
81. | Кюрчев С.В., Верхоланцева В.О., Паляничка Н.О. | ЕФЕКТИВНІСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ ХОЛОДУ ДЛЯ ЯГІДНОЇ ПРОДУКЦІЇ | завантажити |
82. | Верхоланцева В.О. | ПЕРСПЕКТИВИ ЗАСТОСУВАННЯ ХОЛОДИЛЬНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ | завантажити |
83. | Паляничка Н.О., Самойчук К.О. | МЕТОДИКА ОЦІНЮВАННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ДИСПЕРГУВАННЯ ЕМУЛЬСІЙ | завантажити |
84. | Паляничка Н.О., Верхоланцева В.О. | ОБГРУНТУВАННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ІМПУЛЬСНОЇ ГОМОГЕНІЗАЦІЇ ДЛЯ ДИСПЕРГУВАННЯ ЕМУЛЬСІЙ | завантажити |
85. | Паляничка Н.О. | ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ МОЛОКА ТА ГОМОГЕНІЗАЦІЯ | завантажити |
86. | Бойко В. С., Червоткіна О. О. | ЗАЛЕЖНІСТЬ ТИСКУ ТА ЩІЛЬНОСТІ РОСЛИННОГО МАТЕРІАЛУ ПРИ ЙОГО СТИСКАННІ | завантажити |
87. | Прісс О.П., Жукова В.Ф., Карман Т.В. | РИНОК ДОСТАВКИ ЇЖІ: ТЕНДЕНЦІЇ ТА ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ | завантажити |
88. | Тарасенко В. Г., Бойко В. С.,Червоткіна О. О. | ПРОЦЕС ОБРОБКИ ПРОДУКТІВ НАДВИСОКИМ ТИСКОМ | завантажити |
89. | Федянович Г.В. Чернушенко О.О. | ПРОБЛЕМИ В УКРАЇНІ ПОВ’ЯЗАНІ З ПРОДУКЦІЄЮ БДЖІЛЬНИЦТВА | завантажити |