| № |
Автор(и) |
Назва доповіді |
Матеріали |
| 1. |
Олексієнко В.О., Пупинін А.А., Тішин В.С. |
ОБРГУНТУВАННЯ МОДЕРНІЗАЦІЇ МЛИНА ДВОСОРТОВОГО ПОМЕЛУ З ВПРОВАДЖЕННЯМ ВІТАМІНІЗАЦІЇ БОРОШНА |
завантажити |
| 2. |
Олексієнко В.О., Пупинін А.А., Тішин В.С. |
ОБРГУНТУВАННЯ КОНСТРУКЦІЇ БАРАБАННОГО ВАКУУМ-ФІЛЬТРУ ДЛЯ ПРОМИВКИ КРОХМАЛЮ |
завантажити |
| 3. |
Олексієнко В.О., Пупинін А.А., Заліканов К.С. |
ОБРГУНТУВАННЯ КОНСТРУКЦІЇ ПЛЯШКОМИЙНОЇ МАШИНИ ТЕХНОЛОГІЧНОЇ ЛІНІЇ РОЗЛИВУ ПИВА |
завантажити |
| 4. |
Олексієнко В.О., Пупинін А.А., Мережко І.Ю. |
ОБРГУНТУВАННЯ МОДЕРНІЗАЦІЇ ТЕХНОЛОГІЧНОЇ ЛІНІЇ ВИРОБНИЦТВА КОРОТКОРІЗАНИХ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ |
завантажити |
| 5. |
Батраченко О. В. |
ПІДВИЩЕННЯ МІЦНОСТІ НОЖІВ КУТЕРА |
завантажити |
| 6. |
Погребняк А. В., Перкун І. В., Погребняк В.Г. |
ПРИНЦИПИ ПРОЕКТНО-РОЗРАХУНКОВИХ ОПРАЦЮВАНЬ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ РІЗАННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ВОДОПОЛІМЕРНИМ СТРУМЕНЕМ |
завантажити |
| 7. |
Дереза О.О., Мовчан С.І., Дереза С.В. |
УДОСКОНАЛЕННЯ КОНСТРУКЦІЇ ПРИСТРОЮ ДЛЯ ПРОРОЩУВАННЯ СОЛОДУ ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ |
завантажити |
| 8. |
Євлаш В.В., Газзаві-Рогозіна Л.В., Гребченко Ю.С. |
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ САМБУКІВ З ДОДАВАННЯМ ДІЄТИЧНОЇ ДОБАВКИ «НУТРІО-ГЕМ» |
завантажити |
| 9. |
Михайлов Є.В., Задосна Н.О. |
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ СИРОВИННОЇ ДІЛЯНКИ МЕЛІТОПОЛЬСЬКОГО ОЛІЙНОЕКСТРАКЦІЙНОГО ЗАВОДУ |
завантажити |
| 10. |
Мурликіна Н.В., Сабодашко Н.Д. |
СОЛОДОВІ ЕКСТРАКТИ НА ОСНОВІ СОЧЕВИЦІ, НУТУ, ПАЖИТНИКА ЯК ПЕРСПЕКТИВНІ ДІЄТИЧНІ ДОБАВКИ |
завантажити |
| 11. |
Сова Н.А., Діканова О.В., Худайбердієва К.А., Коваленко Н.В. |
АНАЛІЗ ВІДХОДІВ ВІД ВИРОБНИЦТВА КОНОПЛЯНОЇ ОЛІЇ |
завантажити |
| 12. |
Маркін А.М., Тертишний О.О. |
ПРОБЛЕМИ УТИЛІЗАЦІЇ ВІДХОДІВ ВИРОБНИЦТВА РИСУ |
завантажити |
| 13. |
Гузар У.Є. |
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ВІДНОВЛЕННЯ ДОВІРИ СПОЖИВАЧА ДО ЗАКЛАДІВ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ |
завантажити |
| 14. |
Леутіна Д.О., Денищенко Л.В. |
ОГЛЯД МОЖЛИВОСТЕЙ І ПЕРЕВАГИ ВЕДЕННЯ СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖ ДЛЯ ЕФЕКТИВНОСТІ СУЧАСНОГО ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ |
завантажити |
| 15. |
Калугіна І.М., Нікітюк Я.Д. |
НОВІ ПЕРСПЕКТИВИ У ПРОЕКТУВАННІ СПЕЦІАЛІЗОВАННОГО ЦЕХУ ПО ВИРОБНИЦТВУ МЛИНЧИКІВ |
завантажити |
| 16. |
Самойчук К.О., Паляничка Н.О., Лебідь М.Р. |
ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ КЛАПАННОЇ ГОЛОВКИ ГОМОГЕНІЗАТОРА ЗА РАХУНОК ВИКОРИСТАННЯ ЗУСТРІЧНИХ СТРУМЕНІВ |
завантажити |
| 17. |
Самойчук К.О., Ковальов О.О. |
ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ДИСПЕРГУВАННЯ В КЛАПАННИХ ГОМОГЕНІЗАТОРАХ МОЛОКА |
завантажити |
| 18. |
Самойчук К.О., Ялпачик В.Ф. |
АНАЛІЗ ОСНОВНИХ ТЕОРІЙ ГІДРОДИНАМІЧНОГО ДИСПЕРГУВАННЯ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ЇХ РОЗВИТКУ |
завантажити |
| 19. |
Самойчук К.О., Ковальов О.О. |
ВИЗНАЧЕННЯ РОЗМІРНИХ КРИТЕРІЄВ ГОМОГЕНІЗАЦІЇ ЖИРОВИХ КУЛЬОК МОЛОКА |
завантажити |
| 20. |
Самойчук К. О., Самохвал В. А. |
ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ВИГОТОВЛЕННЯ ПАЛИВНИХ БРИКЕТІВ ТА ІХ НЕДОЛІКИ |
завантажити |
| 21. |
Самойчук К. О., Самохвал В. А. |
ТЕПЛОТВОРНА ЗДАТНІСТЬ ПАЛИВА ДЛЯ ПЕРЕРОБНИХ ВИРОБНИЦТВ |
завантажити |
| 22. |
Бандура І.І., Кулик А.С. |
ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ РОСЛИННОЇ ОЛІЇ ЯК ФАКТОРУ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОЩУВАННЯ PLEUROTUS (FR.) P. KUMM |
завантажити |
| 23. |
Iryna Bandura, Alina Kulyk |
EFFECT OF CASING AND SCRATCHING TREATMENTS ON NUTRITIONAL CONTENTS IN CULTIVATED CALOCYBE INDICA |
завантажити |
| 24. |
Бандура І.І. |
МІКРОСКОПІЯ ПОВЕРХНІ ПЛОДОВИХ ТІЛ У СИСТЕМІ ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ ГРИБІВ РОДУ ГЛИВА |
завантажити |
| 25. |
Бандура І.І., Кулик А.С. |
ОЦІНКА ВПЛИВУ ВИСОТИ ПОКРИВНОГО ҐРУНТУ НА ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИРОЩУВАННЯ ТРОПІЧНОГО ГРИБА Calocybe indica |
завантажити |
| 26. |
Бандура І.І., Кулик А.С., Гапріндашвілі Н.А. |
ВИЗНАЧЕННЯ АДАПТИВНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ВЕГЕТАТИВНОГО РОЗВИТКУ ГЛИВИ ЗВИЧАЙНОЇ ТА ГЛИВИ ЛЕГЕНЕВОЇ ДО ПІДВИЩЕНОЇ КОНЦЕНТРАЦІЇ ХЛОРИДУ НАТРІЮ |
завантажити |
| 27. |
Кулик А.С., Гапріндашвілі Н.А. |
АНАЛІЗ СТАЛОСТІ ТЕХНІЧНИХ ХАРАКТЕРИСТИК АДАПТАЦІЙНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ КУЛЬТИВУВАННЯ ЇСТІВНОГО ГРИБА CYCLOCYBE AEGERITA |
завантажити |
| 28. |
Горєлков Д.В., Лукашова А.В. |
РОЗРОБКА КОНЦЕПЦІЇ КУЛІНАРНИХ ЕКО-ВИРОБІВ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА |
завантажити |
| 29. |
Горєлков Д.В., Мироненко В.С. |
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСУ РІЗАННЯ СУБРОДУКТІВ |
завантажити |
| 30. |
Горєлков Д.В., Машезова А.І. |
ФОРМУВАННЯ КОНЦЕПЦІЇ СПЕЦІАЛІЗОВАНОГО ЗАКЛАДУ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА З МОЖЛИВІСТЮ ЛІКУВАННЯ ДІТЕЙ З ДИТЯЧИМ ЦЕРЕБРАЛЬНИМ ПАРАЛІЧЕМ |
завантажити |
| 31. |
Evlash Viktoria, Potapov Volodymyr, Singissov Azret, Khanzharov Nurlan, Erkebayeva Saparkul |
STUDY OF DRYING KINETICS OF WILD PLANT SALICORNIA EUROPAEA L |
завантажити |
| 32. |
Колісниченко Т.О. |
РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЧНОЇ СХЕМИ ВИРОБНИЦТВА ЕМУЛЬСІЙНИХ СОУСІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ МОРСЬКИХ ВОДОРОСТЕЙ «ХЛОРЕЛА» |
завантажити |
| 33. |
Колісниченко Т.О., Літвінчук А.Р., Фесак Є.М. |
ФУДСТАЙЛІНГ – НОВИЙ НАПРЯМОК РОЗРОБКИ ТА ВПРОВАДЖЕННЯ МЕНЮ В ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА |
завантажити |
| 34. |
Кюрчева Л.М., Гапріндашвілі Н.А. |
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ СУШІННЯ ЯГІД |
завантажити |
| 35. |
Миколенко С.Ю., Алієва О.Ю., Руденко Т.В., Череута Д.В., Баранік П.В. |
ВИКОРИСТАННЯ ПОБІЧНОГО ПРОДУКТУ ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА АМАРАНТУ ДЛЯ ПОДОВЖЕННЯ СВІЖОСТІ ХЛІБА |
завантажити |
| 36. |
Миколенко С.Ю., Іванов А.М. |
РОЗРОБЛЕННЯ БІСКВІТНОГО НАПІВФАБРИКАТУ, ЗБАГАЧЕНОГО БІОЛОГІЧНО ЦІННОЮ БЕЗГЛЮТЕНОВОЮ СИРОВИНОЮ |
завантажити |
| 37. |
Прісс О.П., Ангеловська А.О. |
ПЛОДИ КАЛИНИ ЗВИЧАЙНОЇ ЯК ДЖЕРЕЛО ЦІННИХ БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ РЕЧОВИН |
завантажити |
| 38. |
Прісс О.П. |
ТРАНСФОРМАЦІЯ ПРОДОВОЛЬЧИХ СИСТЕМ: СТАЛІ ДІЄТИ ДЛЯ СТАЛОГО МАЙБУТНЬОГО |
завантажити |
| 39. |
Зарецька Д.К., Сердюк М.Є. |
ВПЛИВ НВЧ КОЛИВАНЬ НА ЯКІСТЬ АЙВОВОГО НАПІВФАБРИКАТУ |
завантажити |
| 40. |
Зарецька Д.К., Сердюк М.Є. |
ВПЛИВ НВЧ ОБРОБКИ НА АКТИВНІСТЬ ФЕРМЕНТІВ В АЙВОВОМУ НАПІВФАБРИКАТІ |
завантажити |
| 41. |
Зарецька Д.К., Сердюк М.Є. |
ВПЛИВ ГІДРОТЕРМІЧНОЇ ОБРОБКИ НА ЗБЕРЕЖЕННЯ АСКОРБІНОВОЇ КИСЛОТИ В ПЛОДАХ ЯБЛУК СОРТУ ФЛОРІНА |
завантажити |
| 42. |
Тарасенко В.Г., Жукова В.Ф., Загорко Н.П. |
ВИКОРИСТАННЯ ЯГІД КАЛИНИ В ОЗДОРОВЧОМУ ХАРЧУВАННІ |
завантажити |
| 43. |
Чурсінов Ю.О., Ковальова О.С., Александрова А.О., Ющенко К.О., Дегтярюк М.О., Фурсов О.В., Рухлінський В.В., |
МЕТОДИ ОТРИМАННЯ БІОЛОГІЧНО-АКТИВНИХ ДОБАВОК З ЗЕЛЕНИХ РОСЛИН ЛЮЦЕРНИ ТА АМАРАНТУ |
завантажити |
| 44. |
Золотухіна І.В., Кононикін В.Д., Червоний В.М., Москалець А.С. |
ДОСЛІДЖЕННЯ СИЛИ ЗВ’ЯЗКУ ЛУСКА-ШКІРА ДЛЯ ТУШОК СТАВКОВОЇ РИБИ В НАТИВНОМУ СТАНІ |
завантажити |
| 45. |
Червоний В.М., До Хай Уєн |
ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА З В’ЄТНАМСЬКОЮ КУХНЕЮ |
завантажити |
| 46. |
М’ячина О.В., Зибайло С.М. |
ДОСЛІДЖЕННЯ ОПТИМАЛЬНИХ КОНЦЕНТРАЦІЙ НАТУРАЛЬНОГО ХАРЧОВОГО БАРВНИКА ЧЕРВОНОГО КОЛЬОРУ Е120 У ХАРЧОВИХ ПРОДУКТАХ |
завантажити |
| 47. |
Тарасенко В. Г., Петров В. О., Ковальов О. О. |
ВИКОРИСТАННЯ ХАРЧОВИХ ВІДХОДІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ |
завантажити |
| 48. |
Карман Т.В. |
АНАЛІЗ РИНКУ РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ |
завантажити |
| 49. |
Кюрчева Л.М., Жукова В.Ф. |
ЯКІСТЬ ОБСЛУГОВУВАННЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА |
завантажити |
| 50. |
Паска М.З., Карпова М.Р. |
ОБРОБКА КАВОВОГО ЗЕРНА ТА ЇЇ ВПЛИВ НА СМАК У ЧАШЦІ |
завантажити |
| 51. |
Ковальов О. О., Самойчук К.О., Колодій О. С. |
ОБГРУНТУВАННЯ ВИХІДНИХ ДАНИХ ТА ВИБІР ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ РОЗРОБКИ МЕТОДИКИ РОЗРАХУНКУ ПРОМИСЛОВОГО ЗРАЗКУ СТРУМИННО-ЩІЛИННОГО ГОМОГЕНІЗАТОРА МОЛОКА |
завантажити |
| 52. |
Ковальов О. О., Самойчук К.О., Олексієнко В. О. |
ПОРІВНЯЛЬНА ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ВПРОВАДЖЕННЯ СТРУМИННО-ЩІЛИННОГО ГОМОГЕНІЗАТОРА |
завантажити |
| 53. |
Ковальов О. О., Самойчук К.О., Тарасенко В.Г. |
ПРОЦЕСИ, ЯКІ ВІДБУВАЮТЬСЯ В ЗОНІ ГРАНИЧНОГО ШАРУ СТРУМИННО – ЩІЛИННОГО ГОМОГЕНІЗАТОРА МОЛОКА |
завантажити |
| 54. |
Червоткіна О. О., Тарасенко В. Г. |
ГРАНУЛЮВАННЯ ВТОРИННИХ ПРОДУКТІВ ПЕРЕБОРКИ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ |
завантажити |
| 55. |
Червоткіна О. О., Бойко В. С. |
ВИРОБНИЦТВО КОРМІВ МЕТОДОМ ЕКСТРУДУВАННЯ, ПОЄДНАНОГО З ГРАНУЛЮВАННЯМ |
завантажити |
| 56. |
Олексієнко В.О., Петриченко С.В., Ковальов О.О., Кошулько В.С. |
ДОСЛІДЖЕННЯ ЕНЕРГОЄМНОСТІ ПРОЦЕСУ ПОДРІБНЕННЯ МОЛОТКОВОЇ ЗЕРНОВОЇ ДРОБАРКИ |
завантажити |
| 57. |
Кузьмінська І.М. |
ПІНОУТВОРЕННЯ ПРИ РОЗЛИВІ ХАРЧОВИХ РІДИН |
завантажити |
| 58. |
Петриченко С.В., Олексієнко В.О. |
АНАЛІЗ СТАНУ ЗЕРНООЧИСНОГО ОБЛАДНАННЯ |
завантажити |
| 59. |
Петриченко С.В., Тішин В.С. |
ТЕРМООБРОБКА М’ЯСНОЇ СИРОВИНИ ЯК ОБ’ЄКТ МОДЕЛЮВАННЯ |
завантажити |
| 60. |
Петриченко С.В., Вилущак І.С. |
ОГЛЯД КОНСТРУКЦІЙ СТАТИЧНИХ ЗМІШУВАЧІВ |
завантажити |
| 61. |
Struchaiev M.I. |
WAYS OF TECHNICAL SUPPORT OF DECARBONIZATION |
завантажити |
| 62. |
Жукова В.Ф., Тарасенко В.Г., Кюрчева Л.М. |
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ГАРБУЗОВИХ ЦУКАТІВ З ВИКОРИСТАННЯМ КАНДИРУВАННЯ В СИРОПІ З ГРАНАТОВИХ ВИЧАВОК |
завантажити |
| 63. |
Кюрчева Л.М., Гапріндашвілі Н.А. |
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ СУШІННЯ ЯГІД |
завантажити |
| 64. |
Загорко Н.П., Тарасенко В.Г. |
ЗАХИСНІ ПОКРИТТЯ ТА СПОСОБИ ОБРОБКИ М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ З МЕТОЮ ПІДВИЩЕННЯ ЇХ БАР’ЄРНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ |
завантажити |
| 65. |
Кирильченко М.В., Загорко Н.П., Шеховцова Д. |
РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ПЛОДОВО-ЯГІДНИХ СОУСІВ З ВИКОРИСТАННЯМ СОКІВ ЧОРНОЇ СМОРОДИНИ, ПОРІЧОК ЧЕРВОНИХ ТА БАНАНІВ |
завантажити |
| 66. |
Гапріндашвілі Н.А., Коляденко В.В. |
ІННОВАЦІЙНІ СЕРВІСНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ДІЯЛЬНОСТІ ГОТЕЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ |
завантажити |
| 67 |
Прісс О.П. |
ЗМІНИ ПІДХОДІВ ДО ПИТАНЬ ХАРЧУВАННЯ |
завантажити |
| 68. |
Дейниченко Г.В., Гузенко В.В., Дмитревський Д.В. |
НОВІ ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ ПРОЦЕСІВ ПЕРЕРОБКИ ВТОРИННОЇ МОЛОЧНОЇ СИРОВИНИ |
завантажити |
| 69. |
Бойко В. С., Червоткіна О. О. |
АНАЛІЗ ПОЗИТИВНИХ АСПЕКТІВ ПРЕСУВАННЯ –ГРАНУЛЮВАННЯ КОРМІВ |
завантажити |
| 70. |
Бойко В. С., Тарасенко В. Г., Червоткіна О.О. |
ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА АЕРОВАНИХ ЗАМОРОЖЕНИХ ПРОДУКТІВ |
завантажити |
| 71. |
Червоткіна О.О., Олексієнко В.О. |
ГРАНУЛЮВАННЯ ПОРОШКОПОДІБНИХ ОВОЧІВ |
завантажити |
| 72. |
Антоненко В.А., Ковальова О.С., Кошулько В.С., Олексієнко В.О. |
СПОСОБИ КОНСЕРВАЦІЇ ПРОРОЩЕНИХ ЗЕРЕН |
завантажити |
| 73. |
Капітанова Т.М., Кошулько В.С., Олексієнко В.О. |
ВИКОРИСТАННЯ НАСІННЯ БОБОВИХ КУЛЬТУР ТА ПРОДУКТІВ ЇХ ПЕРЕРОБКИ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ТА ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ |
завантажити |
| 74. |
Клименко О.Ю., Кошулько В.С.,Олексієнко В.О. |
ДИСПЕРСНІСТЬ І ЯКІСТЬ ПШЕНИЧНОГО СОРТОВОГО БОРОШНА |
завантажити |
| 75. |
Кононович Р.О., Кошулько В.С., Калина В.С., Олексієнко В.О. |
КОНДИТЕРСЬКІ ВИРОБИ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ НА ЖЕЛЕЙНІЙ ОСНОВІ |
завантажити |
| 76. |
Лебедєв Є.В., Кошулько В.С., Олексієнко В.О. |
МЕХАНІЗМ ГІДРОТЕРМІЧНОЇ ОБРОБКИ КРУП’ЯНИХ КУЛЬТУР |
завантажити |
| 77. |
Данченко О.О., Здоровцева Л.М., Майборода Д.О., Коляденко В.В. |
ВПЛИВ АНТИОКСИДАНТНОГО ПРЕПАРАТУ ДИСТИНОЛ НА ВМІСТ ЖИРОРОЗЧИННИХ ВІТАМІНІВ У М’ЯСІ ПТИЦІ |
завантажити |
| 78. |
Майборода Д.О., Здоровцева Л.М., Данченко О.О., Данченко М.М. |
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСА ПТИЦІ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯМ ЕКСТРАКТУ ВІВСА ПОСІВНОГО |
завантажити |
| 79. |
Дейниченко Г.В., Золотухіна І.В., Скринник В.І. |
ВИЗНАЧЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ І РЕЖИМІВ ОДЕРЖАННЯ УФ-КОНЦЕНТРАТІВ БІЛКОВО-ВУГЛЕВОДНОЇ МОЛОЧНОЇ СИРОВИНИ |
завантажити |
| 80. |
Кюрчев С.В., Верхоланцева В.О. |
ОБГРУНТУВАННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ СЕМІФЛЮЇДИЗАЦІЙНОГО ПРИСТРОЮ ДЛЯ ШВИДКОГО ЗАМОРОЖУВАННЯ ПЛОДОВО-ЯГІДНОЇ ПРОДУКЦІЇ |
завантажити |
| 81. |
Кюрчев С.В., Верхоланцева В.О., Паляничка Н.О. |
ЕФЕКТИВНІСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ ХОЛОДУ ДЛЯ ЯГІДНОЇ ПРОДУКЦІЇ |
завантажити |
| 82. |
Верхоланцева В.О. |
ПЕРСПЕКТИВИ ЗАСТОСУВАННЯ ХОЛОДИЛЬНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ |
завантажити |
| 83. |
Паляничка Н.О., Самойчук К.О. |
МЕТОДИКА ОЦІНЮВАННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ДИСПЕРГУВАННЯ ЕМУЛЬСІЙ |
завантажити |
| 84. |
Паляничка Н.О., Верхоланцева В.О. |
ОБГРУНТУВАННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ІМПУЛЬСНОЇ ГОМОГЕНІЗАЦІЇ ДЛЯ ДИСПЕРГУВАННЯ ЕМУЛЬСІЙ |
завантажити |
| 85. |
Паляничка Н.О. |
ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ МОЛОКА ТА ГОМОГЕНІЗАЦІЯ |
завантажити |
| 86. |
Бойко В. С., Червоткіна О. О. |
ЗАЛЕЖНІСТЬ ТИСКУ ТА ЩІЛЬНОСТІ РОСЛИННОГО МАТЕРІАЛУ ПРИ ЙОГО СТИСКАННІ |
завантажити |
| 87. |
Прісс О.П., Жукова В.Ф., Карман Т.В. |
РИНОК ДОСТАВКИ ЇЖІ: ТЕНДЕНЦІЇ ТА ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ |
завантажити |
| 88. |
Тарасенко В. Г., Бойко В. С.,Червоткіна О. О. |
ПРОЦЕС ОБРОБКИ ПРОДУКТІВ НАДВИСОКИМ ТИСКОМ |
завантажити |
| 89. |
Федянович Г.В. Чернушенко О.О. |
ПРОБЛЕМИ В УКРАЇНІ ПОВ’ЯЗАНІ З ПРОДУКЦІЄЮ БДЖІЛЬНИЦТВА |
завантажити |